- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Şuan kalp durması yaşadığınız için bebek düştükten ya da kürtajdan sonra beklemeniz gerekecek. ama ondan sonra bir ay boyunca hormon alıp yumurtaları toplatacaksınız.Sonraki ay tekrar ve tekrar. Bu süreçte hormon alım süreniz kısalacağı için yumurtalar coşmuş oluyor.Doktorların çoğu rahim dinlendirelim diyor ama havuz için toplamada bu gerekmiyor. Havuz sisteminin bana şöyle bir avantakçjı da oldu. Her toplamaya hastane tarafından %25 indirim yapıldı.3. Toplamaya baya piyasanın yrısından az ödedim. Doktorunuz öyle anlaşma yapıyorsa süper olur. Duphasypnun yumurtaları onarıcı bir yanı var.Bu bir hormon hapı.Şimdi doktorunuza ben şunu istiyorum demek uygun olmaz.Aklınızda olsun.Böyle bir seçenek sunarsa ben baya faydasını gördüm. Bir ay duphaston kullandım.Diğer iki ay gonal-f ve cetrotideÇok teşekkür ederim, amin inşallah. Tedaviye ara vermekten kastınız tam olarak nedir acaba? Mesela ben şu an hala düşük veya kürtaj olmadım. İlk adet görür görmez devam etmeyi mi kastediyorsunuz? Yani birkaç ay ara vermeden. Duphaston prograstron tarzı bir fitil vs mi? Yani yumurta toplama zamanı kullanmaya mı başlayayım? Şu an kendiliğinden düşer ya da kürtaj yaptırabilirsin dedi doktor, onu bekliyorum. Ben de inşallah nasipse havuz düşünüyorum çünkü 1 yumurta ile feci stres olmuştum onda da böyle oldu maalesef sonuç