- 14 Ekim 2023
- 382
- 362
- 36
İtebildiğin kadar ileri it. Her halükarda bir bölümü geri gelecek zaten. Sıkıntı etmeValla ben anlamadım hemşire bana dediki öyle uzun süre yatmana gerek yok fitili atıp kalkabilirsin dedi ama çok afedersini kalkıncada geri geliyor o yüzden bi sormak istedim teşekkür ederim
Yatarken ayak altına yastık koy ama ben öyle yapıyorum ben tansiyondan dolayı çok kalkmıyorum eşim başıma kaynanamla görümcemi bıraktı kaldırmıyorlar wc dışındaBende iyiyim şükür çok garip hissediyorumbenimde doktor 3 4 gün cok dikkatli ol ama öyle yatakta yatmana gerek yok dedi
5. Gün neden genetik test mi yaptıracaksınız. 3. Gün embriyosu olarakta dondurabilirler buna doktor karar veriyor.Kaliteleri güzel çıksın diye dua ediyorumm. Elde var sıfır ile başa dönmekten korkuyorumgeçmiş konularda benim gibi az olup 5. güne embriyosu gelen epey kişi gördüm benim de öyle olur inşallah. Hepimizin gönlünden geçen olsun inşallah
ne güzel genceciksin çok şanslısın :) kalpten inanıyorum tutacağınaAyy ablacım bende çift embriyo transferi oldum 4aa4bb 5.gün inşallah benimde tutar
Listemizin ilk gebesi sensin Maşallah
Ayyy inşallah Ablamm ağzından bal damlıyorne güzel genceciksin çok şanslısın :) kalpten inanıyorum tutacağına
umarım her şey çok güzel devam eder ve tamamlanır hepimiz için
ne isim koysak diye konuşacağımız günleri bekliyorum :)
Bilmem, genelde hep 5. gün yapılır ya o yüzden öyle dedim :) Ama genetik test de yapılacak zaten, sanırım benim doktorum çoğu transferden önce pgd yaptırıyor. Bana hiç sormadı bile yapalım mı diye, evrakları imzalarken hemşireden öğrendim:)) ama ona çok güveniyorum ve sorgulamıyorum, yaptıracağım ne derse.5. Gün neden genetik test mi yaptıracaksınız. 3. Gün embriyosu olarakta dondurabilirler buna doktor karar veriyor.
sizin doktorunuz kimdi ? yazmışsınızdır muhtemelen ama göremedimBilmem, genelde hep 5. gün yapılır ya o yüzden öyle dedim :) Ama genetik test de yapılacak zaten, sanırım benim doktorum çoğu transferden önce pgd yaptırıyor. Bana hiç sormadı bile yapalım mı diye, evrakları imzalarken hemşireden öğrendimama ona çok güveniyorum ve sorgulamıyorum, yaptıracağım ne derse.
Ayyy ne güzelBilmem, genelde hep 5. gün yapılır ya o yüzden öyle dedim :) Ama genetik test de yapılacak zaten, sanırım benim doktorum çoğu transferden önce pgd yaptırıyor. Bana hiç sormadı bile yapalım mı diye, evrakları imzalarken hemşireden öğrendimama ona çok güveniyorum ve sorgulamıyorum, yaptıracağım ne derse.
Prof. Dr. Ercan Baştu, her şeyiyle çok memnunum. O dediğim 40 yaşındaki arkadaşımızın doktoruydu aynı zamanda. 40 yaşında ikiz doğuma vesile olduysa bana da eninde sonunda bi bebiş yapar inşallah dimi:))sizin doktorunuz kimdi ? yazmışsınızdır muhtemelen ama göremedim
siz güveniyorsanız mutlaka yapar. önemli olan sizin ne hissettiğiniz. yoksa baktığınızda ilaçlar standart, tetkikler teşhisler tedaviler aşağı yukarı aynı.Prof. Dr. Ercan Baştu, her şeyiyle çok memnunum. O dediğim 40 yaşındaki arkadaşımızın doktoruydu aynı zamanda. 40 yaşında ikiz doğuma vesile olduysa bana da eninde sonunda bi bebiş yapar inşallah dimi
:)) insallah maliyetli mi oldu toplamda fiyatlari nasil pgt dahil miProf. Dr. Ercan Baştu, her şeyiyle çok memnunum. O dediğim 40 yaşındaki arkadaşımızın doktoruydu aynı zamanda. 40 yaşında ikiz doğuma vesile olduysa bana da eninde sonunda bi bebiş yapar inşallah dimi:))
Daha bölünmeye devam edecekler iyi gidiyo canımBugün aradıklarında ben meraklı olarak sordumda şey dediler 2 hücreli 3 hücreli 4 hücreli olmak üzere 12 tane dediler bu iyi mi oluyor kötü mü ben gene anlayamadım ilk deneyimim o yüzden aşırı çok soru soruyorum
ortalama aynı diğer merkezlerle, opu+transfer 76bin. pgt, dondurma vs bunlar dahil değil, bunlar Fulya Acıbadem'de yapılıyor ve oraya ödeniyor.:)) insallah maliyetli mi oldu toplamda fiyatlari nasil pgt dahil mi
Ne güzel:) sizin hangi doktordu?siz güveniyorsanız mutlaka yapar. önemli olan sizin ne hissettiğiniz. yoksa baktığınızda ilaçlar standart, tetkikler teşhisler tedaviler aşağı yukarı aynı.
doktorla iletişim güven çok önemli bence.
insanın moralini yükseltiyor bi kere ki moral her şey değilse bile çoook şey.
ben hasteneye giderken doktorumu göreceğim diye mutlu oluyorum
Ay inşallah inşallah sağlıkla bi transfer olup ayın 15ine ışınlansaydımDaha bölünmeye devam edecekler iyi gidiyo canım
O zaman 5. Güne kadar devamBilmem, genelde hep 5. gün yapılır ya o yüzden öyle dedim :) Ama genetik test de yapılacak zaten, sanırım benim doktorum çoğu transferden önce pgd yaptırıyor. Bana hiç sormadı bile yapalım mı diye, evrakları imzalarken hemşireden öğrendim:)) ama ona çok güveniyorum ve sorgulamıyorum, yaptıracağım ne derse.
Anladim evet normal artik bu fiyatlar umarim tuttururuz bende 42 yasindayim keske tek yumurta bolunsede ikiz olsa diyorum:) bakalim heycanla bekliyoruz gunleriortalama aynı diğer merkezlerle, opu+transfer 76bin. pgt, dondurma vs bunlar dahil değil, bunlar Fulya Acıbadem'de yapılıyor ve oraya ödeniyor.
Merhaba , opu ya kadar artar çünkü benim 1000 1000 artıyordu 2 günde bir sağlıklı yumurta başına 200 estradiol diyorlaropuya 4 gün kala 1080 estradiol iyi mi sizce?
Sakin ol kızzz hepsi vakti gelince olacakAy inşallah inşallah sağlıkla bi transfer olup ayın 15ine ışınlansaydım