- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Evet iki ebriyo pgtliBir embryo muydu iki mi peki? Cooook tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet iki ebriyo pgtliBir embryo muydu iki mi peki? Cooook tebrikler
İnşallah salı günü güzel haberler alırsınız bizede bilgi verin Allah'ım size ve bebegnize sağlık sıhhat versin hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Yapacak bir şey yok dedi, bekleyeceğiz salı günü tekrar çağırdı
Normalde bende her öğünün arkasına tatlı yiyen biriydim. Tatlısız mümkün değil yapamam yaşayamam diyordum :)) Diyetten sonra canım hiç tatlı istememeye başladı yiyince de çok ağır geliyor artık. Resmen tatlı yemeyi bıraktım :))Her gün 2 sufle gömen ben bunu hiç beğenmedim şuan Normalde hiç tatlı ile aram yok ama hamile kalınca tatlı yemeden duramıyorum napcaz bilmiyorum
Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun büyüsün inşallahGittim sıramı bekliyorum deliricem hiç bir belirti kalmadı.Göğüslerim boşaldı falan. çok endişeliyim
Amin teşekkür ederim aynı dileklerle…Rabbimin izniyle herşey yolunda gider inşallah bebeğiniz sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğsun büyüsün inşallah
Transferin 10 uncu günümdeyim kan sonucunda çıkarmı sizce?Çok şükür normal olduğunu söylemişler, O zaman biz güzel düşünelim. Güzel şeyler olsun. Hanımlar modumuzu yüksek tutmamız lazım hayata Polyanna gibi bakamayız ama morallerimiz iyi olursa bebeklerimiz de güzel hissedecek buna canı gönülden inanıyorum Evet kötü olasılıklar da var her birimiz bunun farkındayız ama başımıza kötü şeyler gelse bile moralimizi yüksek tutarsak süreci daha kolay atlatacağız enimim pes etmeyeceğiz umudumuz her zaman olsun ve güzel düşünelim
Olmasa Dr illa soylerdi cnm merak etme kalbini ferah tutHep artık hıc bısey okuyup kafamı karıstırmıcam akısına bırakıcam dıyorum ama yok dunden berıde kesede yolk var mı acaba dıye dusunuyorum doğurana kadar deli çıkmazsak ıyı
Eğer 5. Gün embriyosuysa görme şansınız yüksekTransferin 10 uncu günümdeyim kan sonucunda çıkarmı sizce?
Canim benim ilk degerimde 40 ile basladi / 75 sonra /185 daha sonra / 1660 geldiArkadaşlar ben 3. Kanımı verdim pek parlak değil beklenilen kadar yükselmemiş 3.gün transferi 9.gün 47 12.gün 88 14. Gün 113 geldi doktor bir kez daha kontrol edicek artışı ilaçları bırakmıyorum ama bir kez daha denicem gibi gözüküyor
Canim. Benimde belirtilerim gitti normal bence vucud artik alisti. Büyüdükce geri gelicektir belirtiler
Hayirli kandillerimiz olsun insallah canim tabiki her daim dualarimizdasinizArkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , biliyorsunuz ki yarın mevlid kandili ve ben hamile kalmayı çok istiyorum rica etsem ettiğiniz duaların içinde bana da yer verir misiniz ? özellikle hamilelerrr... nolurrrrrrrrrrr çok ihtiyacım var dualarinizaaaa şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul eylesin
Evet evet kan verin cikicaktir sonucuunuz Güzel haberler almak nasip olsun insallahTransferin 10 uncu günümdeyim kan sonucunda çıkarmı sizce?
Yaaaa çok teşekkür ederim Allah ne muradiniz varsa versin çok sagolunnnHayirli kandillerimiz olsun insallah canim tabiki her daim dualarimizdasiniz
Bende aslinda tatli cok yerdim ama bu sürec icinde hiiic istahim cekmiyor istemiyor , daha saglikli besleniyorum ondan olsa gerekNormalde bende her öğünün arkasına tatlı yiyen biriydim. Tatlısız mümkün değil yapamam yaşayamam diyordum :)) Diyetten sonra canım hiç tatlı istememeye başladı yiyince de çok ağır geliyor artık. Resmen tatlı yemeyi bıraktım :))
Insallah en dogru zamanda en hayirli ve kolay bi sekilde Rabbim yormadan yipratmadan o güzel haberi sende alirsin canim benimmYaaaa çok teşekkür ederim Allah ne muradiniz varsa versin çok sagolunnn
Allah razı olsun amin inşallah :)) Henüz görüşmedik o kısmını önümüzdeki hafta kontrolüm var o zaman doktorumun yönlendirmesine göre görüşeceğimCok tesekkur ederim sizinde bebeginiz saglikla gelsin insallah. Peki takip ve dogum icin bir ucret gorustunuz mu hastane ile?