- 29 Mart 2023
- 803
- 973
İnşallah canım ben aynı merkez yazmışım hangi merkez olacaktıAmin inşallah çok güzel geçmedi sorunlar yaşadım transfer anında kanama falan oldu canım çok yandı akşam da evde tansiyon düştü baygınlık geçirdim eve ambulans falan geldi şeker tansiyon düşük çıktı hayırlısı olsun inşallah şimdi iyiyim ama ilk gün zor geçti inşallah herşeye rağmen pozitif görürüm
Antalya eğitim araştırma canım sennİnşallah canım ben aynı merkez yazmışım hangi merkez olacaktı
Bu kadar çok olması da iyi değil pcos var diye böyle canım sizin opu ağrınız 1 gün sürüyorsa bizim malesef 1 hafta sürüyor işkence gibiydiHaha maşallahdün bir arkadaşımla konuştum ondan da 33 toplanmış. Yumurta rezervleriniz çok güzel . Benden sadece 6 tane toplayabilmişti o kadar ilaca rağmen
Ankara bahçeçideyim cnm bendeAntalya eğitim araştırma canım senn
benim maalesef ki negatif dün kan vermiştim 9.gün negatif sonuç hayırlısı artıkTüm transferi gerçekleşenlere bol şans diliyorum. Evet bayanlar neler yapıyorsunuz bu süreçte? Neler yiyor, neler içiyorsunuz?Eflinn34 0 01ncl41 @GUNAYDI @merakettiklerim123 @Canaann34 @00meloni00 ?
G gulce34 dualarımız seninle, ins güzel bir transfer olacak
Ama test tarihine varbenim maalesef ki negatif dün kan vermiştim 9.gün negatif sonuç hayırlısı artık
beta biraz yüksek olmalıydı hiç olmasa 1.20 yükselmesi imkansızAma test tarihine var
Hayırlısı olsun ablacım bu kaçıncı deneme geri de embriyo var mıbeta biraz yüksek olmalıydı hiç olmasa 1.20 yükselmesi imkansız
Ay hadi inşallah kavuşup gel kuzularaAyy benimde transfer bugün hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Eflin sen nasıl oldun tansiyonun düzeldi mi ?O zaman belli olduğunda yazalım doktor 14 ünde söyler ona göre yazarız
Aaa hayırlı olsun gelişmeleri yaxınAyy benimde transfer bugün hadi bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Düzeldi çok şükürEflin sen nasıl oldun tansiyonun düzeldi mi ?
benim maalesef ki negatif dün kan vermiştim 9.gün negatif sonuç hayırlısı
Bahçeciden memnun musunuz bende centrum recai papuca gittim test sonucuma gore yapıcam yorumlarımıAnkara bahçeçideyim cnm bende
Şimdilik memnunum cnm çalışanları gayet iyi hocamda ilgili dediğim gibi daha transfer olmadım ilaçlara başlayalı 1 gün oldu ama şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım memnunumBahçeciden memnun musunuz bende centrum recai papuca gittim test sonucuma gore yapıcam yorumlarımı
Yusuf hoca mı bi kere gitmiştim ona. Çok iyi ilgili biriydi.Şimdilik memnunum cnm çalışanları gayet iyi hocamda ilgili dediğim gibi daha transfer olmadım ilaçlara başlayalı 1 gün oldu ama şimdiye kadar olumsuz bir durumla karşılaşmadım memnunum
Herhangi bi belirti var mı kasık ağrısı falan bugun 3. Gün sizin değil miDüzeldi çok şükürara ara düşüyor ama ilaçlardan sanırım
Evet Yusuf hocaya gidiyorum çok ilgili gerçektenYusuf hoca mı bi kere gitmiştim ona. Çok iyi ilgili biriydi.
İlk denemeydi kuzum benim 10 kasımda donduruldu kasımdan buyana 4 ameliyat geçirdim anca ilkiydi geriye 2 emriyom kaldı hazırda aceba 2.transfere ne zaman derHayırlısı olsun ablacım bu kaçıncı deneme geri de embriyo var mı