- 30 Mart 2024
- 52
- 44
- 28
Dr. Bülent Haydardedeoğlunda tedavi görüyorumMerhaba doktorunuz kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dr. Bülent Haydardedeoğlunda tedavi görüyorumMerhaba doktorunuz kim
Hic uzulmeyin 2 tane daha varmis tutar merak etmeyin biraz dinlenin stres yapmayin. Iyi dusunun allahtan umit kesilmezİlk denemeydi kuzum benim 10 kasımda donduruldu kasımdan buyana 4 ameliyat geçirdim anca ilkiydi geriye 2 emriyom kaldı hazırda aceba 2.transfere ne zaman der
Hadi gelsin bebis o zaman hep beraber bekliuoruz bebeklerimizi insallah. Kolay oldu mu kac tane transfer edildiBen Transferimi oldum
Nasıl geçti süreç nasıldı anlatır kısınız benimde bu günBen Transferimi oldum
inşallah kuzum 2.yi beklicez dört gözle hayırlısını vrecek rabbim hepimizeHic uzulmeyin 2 tane daha varmis tutar merak etmeyin biraz dinlenin stres yapmayin. Iyi dusunun allahtan umit kesilmez
Bende şimdi giriyorum transfereBen Transferimi oldum
Bende şimdi gireceğim dua edin sizinde çok güzel geçer inşallahNasıl geçti süreç nasıldı anlatır kısınız benimde bu gün
Yok canım bugün 2.günüm benim bi belirtim yokHerhangi bi belirti var mı kasık ağrısı falan bugun 3. Gün sizin değil mi
Al gel kuzum minnakınııı sıkı sıkı tutunsunBende şimdi giriyorum transfere
Hayırlı olsun inşallahBen Transferimi oldum
Senin durumuna bağlı benim doktor ara vermeyecekti ama benim psikolojim hazır değildi ben 2 ay ara verdimİlk denemeydi kuzum benim 10 kasımda donduruldu kasımdan buyana 4 ameliyat geçirdim anca ilkiydi geriye 2 emriyom kaldı hazırda aceba 2.transfere ne zaman der
3 gun degil mi carsamba transfer oldunuz ha ben transfer gununude saydim. Saymamak mi gerek acabaYok canım bugün 2.günüm benim bi belirtim yok
Kasık agrıların falan böyle bacagın karıncalanıyo hic mi belirti yok mu kuzumYok canım bugün 2.günüm benim bi belirtim yok
Dualarımız seninle hic korkma basit bive kolay bir işlem bitecek hemenBende şimdi gireceğim dua edin sizinde çok güzel geçer inşallah
Hayırlı olsun inşallah nasıl hissediyorsun kendiniBen Transferimi oldum
Bende hep bi belirti ariyorum kendimde. Embriyo suan nerelerde takiliyor acaba bi yerlesse yuvasina diye sola yatiyorum surekli. Bulasik makinasina egilmek sorun olur mu kizlarKasık agrıların falan böyle bacagın karıncalanıyo hic mi belirti yok mu kuzum
Yani benim transferden bu yana kasık agrılarım var ama abartılacak kadar değil hafif bakalım bekleyip görücez hepimiz 3 günü gecirdiysen yavasca yapabilirsin canm dikkat et yinede iş yaparkenBende hep bi belirti ariyorum kendimde. Embriyo suan nerelerde takiliyor acaba bi yerlesse yuvasina diye sola yatiyorum surekli. Bulasik makinasina egilmek sorun olur mu kizlar
Bence öyle yani saymamak gerekiyor3 gun degil mi carsamba transfer oldunuz ha ben transfer gununude saydim. Saymamak mi gerek acaba
Yok valla hiç bi belirti yok sadece ilk gün işte bayıldım oda bi belirtiyse çok kötü oldumKasık agrıların falan böyle bacagın karıncalanıyo hic mi belirti yok mu kuzum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBende şimdi gireceğim dua edin sizinde çok güzel geçer inşallah
Ay inşallah şimdi çıktımAl gel kuzum minnakınııı sıkı sıkı tutunsun