- 21 Haziran 2023
- 224
- 302
Benim 6000 lik enox ama bende pıhtı sorunu var ve göbeğim çok fena durumda artık bakmakta zorluk çekiyorum, içim gidiyor ama ucunda çok güzel bir hediye bizi bekliyorKizlar ENOX OKSAPAR vs..
Kullananlar varsa aramizda Kaclik kullaniyorsunuz ?? Beni bilgilendirirmisiniz
Anladım ilk deneyiminiz mi? Bende de sorun yok eşimde ileri hareketlilik de sorun vardı. O yüzden olmadığını düşünerek ilk kez tüp bebek denedik. 3 yıllık evliyiz bu arada. Sizin ki de değişik bir tecrübe olmuş. Siz mi bu şekilde olmasını istediniz.
Bizim de sperm ileri hareket sorunumuz var. Evleneli 2 yılı biraz geçti ve ilk denemeniz. Aslında biz pek bilgi sahibi değiliz. Doktorumuz bunu uygun gördü. Senin gibi düzenli adet gören ve herhangi bir problemi olmayan hastalarda bu protokol daha sağlıklı dedi
Ne güzel kızlar doktorlarınız sizi yönlendirmiş,o zaman yaşım 26’ydı. Bize gerek yok gençsiniz 5.-6. denemenizde bebiş olur dediler ve şimdiki tüp bebek doktorumuz da bize geç kaldığımızı söyledi yaşım 29 oldu, 4 senelik evliyim 2 kürtaj, 3 normal düşük geçirdim. Kürtaj sonucu rahim yolunda yapışıklık oluşmuştu. O bizi korkutuyordu o da sülük tedavisiyle gitti çok şükür, en azından rahiminiz hasar almadan ve etrafınızdaki insanların ön yargılarını dinlemeden tüp bebek tedavisini düşünmüşsünüz tebrik ederim.Benim de ilk tüp bebek denemem, eşimde morfoloji sıfırdı 1’e çıkardık çok şükür. 3 embriyomuz da oluştu, genetikleri de temiz çıktı, biri koyulduRabbimin izniyle hayırlı, iyi, güzel sonuçlar alacağız inanıyorum