- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Online bir sayfaya hesaplattırdım.Tam 5 haftalıkSizin kaç haftalık oldu şu an son regle göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Online bir sayfaya hesaplattırdım.Tam 5 haftalıkSizin kaç haftalık oldu şu an son regle göre
4-5 parmak ilerisi ama şöyle yapıyorum.o bölgeyi hafif sıkıyorum.İğnenin ucunu deydiriyorum.Nerenin ne kdar acıyacağını kestirebiliyorsun.Öyle yapınca iğne rahat giriyorOksapar vurulanlar tam olarak nasıl ve nereye vurduğunuzu yani göbeğin tam nerelerine vurduğunuzu anlatır mısınız? Ben göbek deliğimin 2-3 parmak etrafına vuruyorum ama iğne girmiyor derim semsert çok yanım yanıyor
Online bir sayfaya hesaplattırdım.Tam 5 haftalık
Deneyeceğim canım4-5 parmak ilerisi ama şöyle yapıyorum.o bölgeyi hafif sıkıyorum.İğnenin ucunu deydiriyorum.Nerenin ne kdar acıyacağını kestirebiliyorsun.Öyle yapınca iğne rahat giriyor
Canım herhangi bir kanaman yoksa korkma bence progesteron çok önemli ama şükür siz iyisinizKızlar merhaba 5+1 de keseyi gördük bugün çok şükür. Doktor iki hafta sonra ultrason muayenesine gel dedi. Pazartesi 15. günümde beta 1682 Progestoron da 44 gelmişti. Bugün 18. günüm beta 4145 Progestoron da 28,50 gelmiş yani düşüş var biraz. Doktor normal bi sıkıntı yok dedi ama ben çok tedirgin oldum ya Progestoron baya düşmüş ve beta da 4800-5000 civarı gelmeliydi
Evde test yaptın mı canım?Arkadaşlar yarın 10. Günüm ve ilk kan testine gideceğim bakalım sonuç ne olacak kan sonucu çok tedirginim dua edin
Kanamam yok çok şükür ama bugün bacaklarım ve belim ağrıyor inşallah normaldir. Progesteron iğneyi kalçadan yaptırıyorum bacak ağrılarım o yüzdendir inşallahCanım herhangi bir kanaman yoksa korkma bence progesteron çok önemli ama şükür siz iyisiniz
Allah gönlümüzdekini biliyor canım. inşallah gönlümüzdekini ömrümüze nasip eder hayırlısıyla ve sağlıklaArkadaşlar yarın 10. Günüm ve ilk kan testine gideceğim bakalım sonuç ne olacak kan sonucu çok tedirginim dua edin
Bende kalçadan yaptırıyorum sabah 2 akşam 2 doz.. kalçam mosmor.. kuyruk sokumu çok ağrıyor ara ara da belime ve bacaklarıma ağrı giriyor geziyor gidiyor iğneler yağlı ya mahvettiKanamam yok çok şükür ama bugün bacaklarım ve belim ağrıyor inşallah normaldir. Progesteron iğneyi kalçadan yaptırıyorum bacak ağrılarım o yüzdendir inşallah
Benim günde tek doz ama dediğin gibi yağlı olunca baya can yakıyor Allah yardımcın olsun senin de. Bugün sağlık ocağında doktor iğne yaparken çok morarmış biraz morluğun alt tarafına yapıcam canın acıyabilir demişti sanırım bacağım o yüzden ağrıyorBende kalçadan yaptırıyorum sabah 2 akşam 2 doz.. kalçam mosmor.. kuyruk sokumu çok ağrıyor ara ara da belime ve bacaklarıma ağrı giriyor geziyor gidiyor iğneler yağlı ya mahvetti
Muhtemelen ondandır canım kendini strese sokma. Ben fitil kullanamıyorum riske giremedim iğneye razı oldum miniğim gelsin de razıyız her şeyineBenim günde tek doz ama dediğin gibi yağlı olunca baya can yakıyor Allah yardımcın olsun senin de. Bugün sağlık ocağında doktor iğne yaparken çok morarmış biraz morluğun alt tarafına yapıcam canın acıyabilir demişti sanırım bacağım o yüzden ağrıyor
Sorun yok denmiş işte.Kafana takmaKızlar merhaba 5+1 de keseyi gördük bugün çok şükür. Doktor iki hafta sonra ultrason muayenesine gel dedi. Pazartesi 15. günümde beta 1682 Progestoron da 44 gelmişti. Bugün 18. günüm beta 4145 Progestoron da 28,50 gelmiş yani düşüş var biraz. Doktor normal bi sıkıntı yok dedi ama ben çok tedirgin oldum ya Progestoron baya düşmüş ve beta da 4800-5000 civarı gelmeliydi
İnşallah sağlıkla gelsinler tek isteğimiz onlarMuhtemelen ondandır canım kendini strese sokma. Ben fitil kullanamıyorum riske giremedim iğneye razı oldum miniğim gelsin de razıyız her şeyine
HaklısınSorun yok denmiş işte.Kafana takma
Günaydın ayy bende hastaneye gidiyorum kan sonucunu çok merak ediyorum,ins güzel olur herşeyGünaydın kızlar Hastaneye gidiyorum.inşallah herşey yolundadır