- 25 Haziran 2014
- 123
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok çok erken kan vermişsiniz biraz bekleyin stres yapmayınBenim dün 3. Günüm bitip dördüncü günüm başlamıştı. Akşam kan tahlili verdim. <1 çıktı. Yani negatif.
Tamam acele ettim. Şu an yüksek olamaz zaten ama en azından 5 filan çıkması gerekmez miydi? Aranızda erkenden gidip kan veren oldu mu? Tutmadı galiba benimki.
Ben de hastane yolundayımGünaydın kızlar Hastaneye gidiyorum.inşallah herşey yolundadır
Çok erken belki geç tutunmadir biraz sabırlı olun zamanı gelince yapın ümitsizliğe kapılmayın erken yapılan testler stresten başka bir şey yapmıyor en iyisi günümüzü beklemekBenim dün 3. Günüm bitip dördüncü günüm başlamıştı. Akşam kan tahlili verdim. <1 çıktı. Yani negatif.
Tamam acele ettim. Şu an yüksek olamaz zaten ama en azından 5 filan çıkması gerekmez miydi? Aranızda erkenden gidip kan veren oldu mu? Tutmadı galiba benimki.
Masllah canım kesenin içinde bebek oluşumuna dair bişey söyledi mi doktorunKızlar kesemi gördüm.Tek kese.Doktorum haftaya tekrar çağırdı.ikinci kese sonradan görünebiliyormuş. Ona bakacak.Ama şimdilik tek şükürler olsun
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim darısı başıma inşallah yarın sabah çağırdı beni doktor sende 20 ağustosta transfer olmuştun dimi? Birde karından mı baktı neler dedi çok heyecanlandımKızlar kesemi gördüm.Tek kese.Doktorum haftaya tekrar çağırdı.ikinci kese sonradan görünebiliyormuş. Ona bakacak.Ama şimdilik tek şükürler olsun
Hayir birsey soylemedi.Minicik bir noktaMasllah canım kesenin içinde bebek oluşumuna dair bişey söyledi mi doktorun
Çok teşekkür ederim. Hayırlısı inşallah.Darısı başına.Alttan baktı.20 siydi transferim.Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim darısı başıma inşallah yarın sabah çağırdı beni doktor sende 20 ağustosta transfer olmuştun dimi? Birde karından mı baktı neler dedi çok heyecanlandım
Evde hiç iş de yapmadığım için aklım sürekli orada. Bugün çamaşır yıkayıp şöyle bi toz filan alayım. Nasılsa artık implante olmuştur. Yarın bi daha test vercemÇok erken belki geç tutunmadir biraz sabırlı olun zamanı gelince yapın ümitsizliğe kapılmayın erken yapılan testler stresten başka bir şey yapmıyor en iyisi günümüzü beklemek
Ay maşallah hayırlı olsunnn kan verdim bekliyorum heyecan tavan çıkınca yazıyımmmmKızlar kesemi gördüm.Tek kese.Doktorum haftaya tekrar çağırdı.ikinci kese sonradan görünebiliyormuş. Ona bakacak.Ama şimdilik tek şükürler olsun
Benimki gibi yavas ilerliyo canim 40-79 olarak gidiyorum bende yarin bida vericem❤. Insallah güzel ilerler. Strese girme düsük baslayip cogalan cokmus.Kızlar çıktı sonuç ilki 90dı ikincisi 130 niye böyle bir artış
Canım hayırlı olsunKızlar kesemi gördüm.Tek kese.Doktorum haftaya tekrar çağırdı.ikinci kese sonradan görünebiliyormuş. Ona bakacak.Ama şimdilik tek şükürler olsun
Canim bunu kendine yapma. Böyle oldugunu hemen ögrensek bilsek biz nie bekleyelim 9-10 gün. Bence kendine yapiyosun yapma. Zamanini bekle daha yeni transfer olmussun..Evde hiç iş de yapmadığım için aklım sürekli orada. Bugün çamaşır yıkayıp şöyle bi toz filan alayım. Nasılsa artık implante olmuştur. Yarın bi daha test vercem