Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Günü, gonapeptly yapıldı bi taneİğnenin kaçıncı günü bugün
Neden o zmn yapıldı iğne yumurta çatlaması için değil mi daha önce duymadım ondan soruyorum10. Günü, gonapeptly yapıldı bi tane
Bana alttan bakıldı 6+2 gördük kalp atışını ama ses olarak duymadık 7 de tam duyuluyor galiba haftaya gitcem yineAlttan bakılınca bazılarında 5. Hafta duyulduğu yazıyor da merak ettim
5 ve üzeri gebelik sayiliyo canim gözün aydin yarin güzel haberler alasin ki almissin güzel ilerlesin insallahKızlar kan sonucum 14 çıktı, sizce iğnenin etkisi mi ? Bugün 9. Günüm test günüm yarın ama bi saat önce gidip kan verdim
Cok yurudugum zaman yumurtaliklarimda agri oluyor bazen solda bazen sagdaKızlar sonucu pozitif olanlar kasık ağrısı yasiyormusunuz? Benim sol kasığımda ki ağrı hiç geçmedi ara ara sağ kasığada geciyo ama genelde sol taraf ağrıyor bide orda bir şişlik varmış gibi hissediyorum
Bendede var canim ya yan filan dönünce daha cok hissediyorum. Böyle icerisi oyuluyormus gibiKızlar sonucu pozitif olanlar kasık ağrısı yasiyormusunuz? Benim sol kasığımda ki ağrı hiç geçmedi ara ara sağ kasığada geciyo ama genelde sol taraf ağrıyor bide orda bir şişlik varmış gibi hissediyorum
Karindan görünmezse ozaman alttan bakiliyor canim ve duyuluyor ozamanAlttan bakılınca bazılarında 5. Hafta duyulduğu yazıyor da merak ettim
Ay hadi insallah güzel haberlerle dönesin canim yaaAyy yarin test gunum cok heyecanliyim kalbim ağzımda atiyor sanki.40 yaşım.2 adet 3.gun embriyo.insallah olmustur
Sürekli yatma canim arada yürü cokda yürüme dengele mutlaka ve cok cabuk gecicek bak görMerhaba hanımlar bende bu pazartesi transfer oldum 3. Gün embriyosu iki tane dua edin inşallah. Zaman hiç geçmiyor nedense
Kediniz nasıl oldu iyileşti miBen de oyle düşünüyorum canim. Biraz okudum yazdiklarini. Aklim sende sonucunu dualarla bekliyorum insallah yüzünün guldugu haberini alicaz
Malesef canim.
Bazı doktorlar transferden sonra yapıyor neden diye hiç sormadım, vardır bir bildiği diye düşündüm.Neden o zmn yapıldı iğne yumurta çatlaması için değil mi daha önce duymadım ondan soruyorum
Yarın sabah kese görmeye gidiyorum. Hazır gitmişken kalbini de duysaydım diye heves ettim de ondan sordum.İnşallah hepimiz için mutlu son olurBu arada nasıl gidiyor kızlar iki gündür yoktum pozitif olanlar süreç nasıl geçiyor
İnşallah .Bu beklemeler tüketiyorKarindan görünmezse ozaman alttan bakiliyor canim ve duyuluyor ozaman
Sizin kaç haftalık oldu şu an son regle göreYarın sabah kese görmeye gidiyorum. Hazır gitmişken kalbini de duysaydım diye heves ettim de ondan sordum.İnşallah hepimiz için mutlu son olur
Canım test günün yarın mıydı ?Bazı doktorlar transferden sonra yapıyor neden diye hiç sormadım, vardır bir bildiği diye düşündüm.
EvetCanım test günün yarın mıydı ?
Hadi hayırlısı bakalımBelli değil canım yarın arayacak doktorum