- 7 Ocak 2022
- 412
- 180
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toksikolojiyle ilgili.Salyasında,tüyünde,turnağında bulunan virüsler embriyoya zarar verir endişesiyle.Aaaa neden ki ben de 10. Gün tahlil verirken iki yavru kedi geldi yanıma onları sevdim elimi yıkadım sonra
Hadi inşallahAyy yarin test gunum cok heyecanliyim kalbim ağzımda atiyor sanki.40 yaşım.2 adet 3.gun embriyo.insallah olmustur
Benim merkezde 3 ay kullandırıyor diye biliyorum cnm ben fitiliHımmm hadi bakalım cumartesi belli olur o zamn kese muayenesi var o zaman söyler her şey olumluysa o zamn ama sanki bana demişti bunu ilk üç ay kullanacaksın diye tehlikeli dönem geçene kadar yani
Aynen ya bunlar hep önlem amaçlı zaten kullanalım bakalım. Senin kese kontrolü ne zamanKullan canım zararı yok zaten diye biliyorum belki bana da kullan dicek bakalım
Doğru anlamışım o zaman ayyy bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde hep bizimle olsunlar da canım kullanırız yaaaaBenim merkezde 3 ay kullandırıyor diye biliyorum cnm ben fitili
Benim cok nadir geliyor kasiga ağrı benim rahmim de sızı oluyor böyle değişik her gün yaşıyorum bu sızıyı özellikle bu saatlerde ama dayanilamayack gibi birsey değil rahme aniden birşey oluyor böyleKızlar sonucu pozitif olanlar kasık ağrısı yasiyormusunuz? Benim sol kasığımda ki ağrı hiç geçmedi ara ara sağ kasığada geciyo ama genelde sol taraf ağrıyor bide orda bir şişlik varmış gibi hissediyorum
Aynen aynen cnm hayirlisiyla sağlıklı şekilde gelsinler inşallah ammiinnnDoğru anlamışım o zaman ayyy bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde hep bizimle olsunlar da canım kullanırız yaaaa
Benimde kasıklarımda rahatsızlığım var gün boyu hiç geçmiyor o ağrı ama şiddetli de değil öyleBenim cok nadir geliyor kasiga ağrı benim rahmim de sızı oluyor böyle değişik her gün yaşıyorum bu sızıyı özellikle bu saatlerde ama dayanilamayack gibi birsey değil rahme aniden birşey oluyor böyle
Hadi yaaaa inşallah bi zararı olmamıştır sevdikten sonra aklıma geldi aslında hemen elimi yıkadımToksikolojiyle ilgili.Salyasında,tüyünde,turnağında bulunan virüsler embriyoya zarar verir endişesiyle.
Yani işte dikkat etmek laızm.Evde kedim var.Uzun zamandır tuvaletini eşim temizliyor sadeceHadi yaaaa inşallah bi zararı olmamıştır sevdikten sonra aklıma geldi aslında hemen elimi yıkadım
2AB tutarsa ne olur yazın.Allah hepimizin dualarını kabul etsin Amintransfer oldunuz mu sonuc ne oldu ben 3.gunumdeyim 2ab genetik sonucu iyi gelmisti bakalim ne olacakheyecanla bekliyoruz
Belli değil canım yarın arayacak doktorumAynen ya bunlar hep önlem amaçlı zaten kullanalım bakalım. Senin kese kontrolü ne zaman
İnşallah iğne etkisi değildir yükselerek artarKızlar kan sonucum 14 çıktı, sizce iğnenin etkisi mi ? Bugün 9. Günüm test günüm yarın ama bi saat önce gidip kan verdim
Benimde kistim var ama cm olayini bilmiyorum engel değil demişti bana Dr kiraz büyüklüğünde demişti ama cm vs bilmiyorumArkadaşlar 7cm çikolata kistim var.doktorum 3 aylık süreç vermişti. Doğal yolla hamile kalmam için ama olmadı. Ya ameliyat ya da tüp bebek tedavisi dedi. Yarın rahim filmim çekilecek sanırım o zaman kesinleşecek. Ameliyat istemiyorum. Tüp bebek şansım ne kadar onu da bilemiyorum.Benim gibi olan var mı ?
İğnenin kaçıncı günü bugünKızlar kan sonucum 14 çıktı, sizce iğnenin etkisi mi ? Bugün 9. Günüm test günüm yarın ama bi saat önce gidip kan verdim
Beni 7. Haftada çağırmıştı Dr yani 5 haftada keseyi görünce 2 hafta sonra gel demişti oyle denk gelmişti ama kaçıncı haftada duyulur tam bilemiyorumKızlar kalp atışını 6. Haftada mı duyuyorduk?