haftamız güzel başladı hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsanız inşallahGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haftamız güzel başladı hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsanız inşallahGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Bugün başka çay ve kahve içmeyeceksen bir tatlı kaşığı kuru kahveye limon suyu sık yut suyla birlikte.Başka kafein de almaSabah muz yemiştim aç karına iyi geldi sanki hiç limon tuzuna bulaşmayayım o halde
Muz aslında kabız yapmaz.Sindirimi düzenler.Normallrştirir.O yüzden yersen iyi olur. Kefiri de ishalin geçer geçmez mutlaka iç.Faydalı bakterileri yerine koyman lazım ki normale dönsün.Sabah muz yemiştim aç karına iyi geldi sanki hiç limon tuzuna bulaşmayayım o halde
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.Günün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
cok guzel gemiş sonucunuz tebrik ederim çift transfer mı olmustunuzKızlar günaydınn bugün 13. Günüm tekrar kan verdım meraktan 6.Gun 28 8.Gun 64 13.Gun 770 iyi mi
Evet ikiz olmuş olabilir micok guzel gemiş sonucunuz tebrik ederim çift transfer mı olmustunuz
Artışın çok çok iyi ikiz olabilir mi diye düşündümKızlar günaydınn bugün 13. Günüm tekrar kan verdım meraktan 6.Gun 28 8.Gun 64 13.Gun 770 iyi mi
istiyorsanız inşallah oyle olmustur kese görmeden anlaşılmaz ama çift transfer normalden yüksek degerler ikiz mi acaba diye düşündürüyorEvet ikiz olmuş olabilir mi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Canım en yakın zamanda inşallah pozitifle sevinirsin. Allahın senin için ayırdığı bi nasip vardır daha zamanın gelmemiş demekki ama o seni bulurBenim negatif geldi,cok uzgunum
ne diyeceğimi bilemedim, üzülme diyemiyorum elde değil biliyorum. İlk tedavimde negatif sonuç beni çok üzmüştü. Bi daha yapamam diyordum, ama sana güzel haber vereyim kendine biraz zaman verince ikinci tedavi için biraz daha güçlü ve inançlı bi şekilde başlıyorsun, başlamak istiyorsun. Şimdi kendine biraz zaman ver her şey daha güzel olacak umudunu kaybetme yeterBenim negatif geldi,cok uzgunum
Kızlar bugün transfer hariç 9.günüm normalde kan testine kadar bekleyecektim ama grupta o kadar çok idrar testiyle pozitif gördüm ki umutlandım ve bir cesaretle yaptım. Doğru görüyorum değil mi? Pozitif
çok guzel gayet belirgin cıkmış şüpheye düşecek bı durum yok allah saglıkla büyümesini nasip etsinKızlar bugün transfer hariç 9.günüm normalde kan testine kadar bekleyecektim ama grupta o kadar çok idrar testiyle pozitif gördüm ki umutlandım ve bir cesaretle yaptım. Doğru görüyorum değil mi? Pozitif
Eki Görüntüle 3473712
Yaa sağlıkla inşallahArtışın çok çok iyi ikiz olabilir mi diye düşündüm
Yaa sağlıkla inşallahArtışın çok çok iyi ikiz olabilir mi diye düşündüm
inşallah canımistiyorsanız inşallah oyle olmustur kese görmeden anlaşılmaz ama çift transfer normalden yüksek degerler ikiz mi acaba diye düşündürüyor
Benim negatif geldi,cokTamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederimmMuz aslında kabız yapmaz.Sindirimi düzenler.Normallrştirir.O yüzden yersen iyi olur. Kefiri de ishalin geçer geçmez mutlaka iç.Faydalı bakterileri yerine koyman lazım ki normale dönsün.