Demeee ya baktım ben ama probiyotik iyi geliyordu şeftali suyu da hep öneriyorlardı sanki yanlış mı hatırlıyorumKefir şeftali ishal yapıyor diye biliyorum sadece muz ye canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demeee ya baktım ben ama probiyotik iyi geliyordu şeftali suyu da hep öneriyorlardı sanki yanlış mı hatırlıyorumKefir şeftali ishal yapıyor diye biliyorum sadece muz ye canım
Çok teşekkür ederim. Çok zorlu bir süreç Allah hepimize kolaylıklar güzellikler nasip etsin inşallahVar gibi tekrar edin testi yarın inşallah koyulaşarak devam eder hayırlı olsun
Benim arkadaşımın kronik kabızlığı vardı kefir içtiği zaman tuvalete çıkıyordu çünkü ishal yapıyor demişti canımDemeee ya baktım ben ama probiyotik iyi geliyordu şeftali suyu da hep öneriyorlardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Bende şimdi yazacaktım kefir şeftali iyi değil muz haşlanmış patates haşlanmış yumurta bunlar iyi gelir bende biraz ishalim ama dedim kabız olmaktan iyidir inşallahKefir şeftali ishal yapıyor diye biliyorum sadece muz ye canım
Kabızlığa iyi geliyor bunlarDemeee ya baktım ben ama probiyotik iyi geliyordu şeftali suyu da hep öneriyorlardı sanki yanlış mı hatırlıyorum
Allah sana bize ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah güzel pozitif bir sonuçla seni bekliyoruzKan verdimm dua edin nolur
10. Günüm canımYaaa çok güzel güzel haber alacağız inşallah kaçıncı gündü
Amin inşallahHadi güzel haberle gel
inşallah güzel sonuçlar alıcazKan verdimm dua edin nolur
Aaa haşlanmış patateste vardı doğru onuda biliyordum aklıma gelmedi genelde muz bilindiği içinBende şimdi yazacaktım kefir şeftali iyi değil muz haşlanmış patates haşlanmış yumurta bunlar iyi gelir bende biraz ishalim ama dedim kabız olmaktan iyidir inşallah
Momart tüp bebek merkezi evet tüm kan testleri ekstra oluyor bizde şaşırdıksiz hangi hastanede tedavı görüyorsunuz anladıgım kadarıyla hersey ekstra ücretli.. bende ozelde tedavı görüyorum ama bu süreçte yaptırdıgım testlere giç ücret ödemedim cogu merkez de de ödenmıyor diye biliyorum
cok ilginç zaten dunyayı ödüyoruz allah maddi manevı herkesın yardımcısı olsunMomart tüp bebek merkezi evet tüm kan testleri ekstra oluyor bizde şaşırdık
Dualar seninle canım, hadi gel pozitifle biziKan verdimm dua edin nolur
Merhaba geçmiş olsun evinizde limon tuzu varsa büyüklerinden iki tane hap yutar gibi yutun 30 dkya kesilir ishalinizYaa ama çok kötü bak biraz uyumuşum ya uyku anında farkına varmamışım nasıl kesecez bu ishali ilaç kullanmak lazım normal değil bu ya
Masallah tebrik ederim sağlıkla kucağıniza almak nasip olsunGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Hayırlı olsun sağlıkla sihhatle kucağına almak nasip olsunGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı