- 8 Ekim 2016
- 1.456
- 1.369
- 33
Tebrik ederim gözün aydınGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim gözün aydınGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Maşallah katlanarak artsın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Sen naptın.Sonucunu beklerken 9 doğurduk hadi bekliyorumMaşallah katlanarak artsın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tamam canım bi dhaa içmeyeyim o halde eve gidince ptates haşlayayım çok sağolkn kızlar yanlış bildiğimin bilgileri düzelttinizBenim arkadaşımın kronik kabızlığı vardı kefir içtiği zaman tuvalete çıkıyordu çünkü ishal yapıyor demişti canım
Bu da bugün yaptığım test canım pembe olan farklı markaNiye yalancı olsun. İğne etkisinden dolayı mı diyorlar
Teşekkür ederim ilk kez duydum bunu bilsem sabah yapardım yaMerhaba geçmiş olsun evinizde limon tuzu varsa büyüklerinden iki tane hap yutar gibi yutun 30 dkya kesilir ishaliniz
Koyulaşma gözüküyor hayırlı olsunBu da bugün yaptığım test canım pembe olan farklı marka
Yaaa çok güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün benden sağlık ocağı da kan tahlili istedi gebelik bildirimi yapayım dedim gitmişken onlarda istedi bakalım benimki katlanmış mı 14. Günüm bugün 10. Gün 243 gelmiştiGünün ilk pozitif haberi benden gelsin 344 çıktı
Yaaa çok güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bugün benden sağlık ocağı da kan tahlili istedi gebelik bildirimi yapayım dedim gitmişken onlarda istedi bakalım benimki katlanmış mı 14. Günüm bugün 10. Gün 243 gelmişti
Merhaba geçmiş olsun evinizde limon tuzu varsa büyüklerinden iki tane hap yutar gibi yutun 30 dkya kesilir
Limon tuzu sitrik asit içerir ya kimyasal.Başka zaman yutarsınTeşekkür ederim ilk kez duydum bunu bilsem sabah yapardım ya
Hala beklemedeyiimmm
Aynen canım patates haslamasiyla muzu aynı anda yemeye çalış belki daha etkili olur keser ishalini hemenTamam canım bi dhaa içmeyeyim o halde eve gidince ptates haşlayayım çok sağolkn kızlar yanlış bildiğimin bilgileri düzelttiniz
Ben burda 9 dogurucamHala beklemedeyiimmm
Sabah muz yemiştim aç karına iyi geldi sanki hiç limon tuzuna bulaşmayayım o haldeLimon tuzu sitrik asit içerir ya kimyasal.Başka zaman yutarsın
Ya sorma dun geceden beri nabzim deliler gibi yani ne uyutuyor ne nefes aldiriyor o derece fenayimBen burda 9 dogurucam
Eve geçince yapayım tatlar enterasan olacak tüp bebek merkezine sordum ama dönmediler henüzAynen canım patates haslamasiyla muzu aynı anda yemeye çalış belki daha etkili olur keser ishalini hemen
5 10 dakika arayla ye canım arka arkaya yeme hemenEve geçince yapayım tatlar enterasan olacak tüp bebek merkezine sordum ama dönmediler henüz
allah yardımcınız olsun inşallah süreciniz olumlu sonuçlanır başka bi yere gecersenızBen bahçeci de yapıyorum onlarda da ücretli devlet Hastanesi'ne gidip yaptırdım o da ayrı eziyet randevusuz almıyorlar yada başka doktorun yazdığı ne reçete nede tahlilleri yapıyorlar pakete dahil edin zaten zor bir süreç daha da zorlaştırıyorlar bir tahlil vardı aynı gün çıkması gerektiği için onların yanında yaptık 2.500 tl aldılar sadece transferden önce bir test istediler ondan ücret almadılar