- 31 Ağustos 2024
- 67
- 88
- 32
Vuma günü teste gidecek sanırım 3 kişi falanız dua ediyorum her an kendime ve artık size. Bizi ancak bizim gibi tedavi görenler anlar.. belirtiniz var mıııaz kalmış sizin de cuma günü pozitif haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuma günü teste gidecek sanırım 3 kişi falanız dua ediyorum her an kendime ve artık size. Bizi ancak bizim gibi tedavi görenler anlar.. belirtiniz var mıııaz kalmış sizin de cuma günü pozitif haberlerinizi bekliyorum
Ben yapmıştım 12 günüm 403 cıktıKızlar transferden 3 gün önce kan testi veren var mı
Bende bunu merak ediyorum inanınVuma günü teste gidecek sanırım 3 kişi falanız dua ediyorum her an kendime ve artık size. Bizi ancak bizim gibi tedavi görenler anlar.. belirtiniz var mııı
benim pek bilgim yok ilk deneyişimiz eşim azoperm, sadece 2 embriyo oluştu denildi aa bb falan hiç bir bilgi verilmedi sordum iyi ve orta kalite dediler sadece . Şimdi de transfer için planlama yapıldı transferden üç gün önce merkezimize gelip kan testlerinizi yapacağız dediler artık her şey ticaret olarak görünüyor gözümeBenden istemediler yani istediler de 3 gün önce değil her doktorun tedavi şekli farklı işte
Doğal transfer mi olacaksınız? Yoksa tam kan sayımı için mi istedi
Bende trsansferin ikinci gününden beri kasık ağrısı var tıpkı regli ağrısı gibi sancı mevcut belim de bazen ağrıyor sizde ? ve kaçıncı günün canımBende bunu merak ediyorum inanın
Ben öncesinde verdim de 3 gün önce degildi 5 gün önce falandı sanırım yanlış hatirlamiyorsam progestana baktilar benim 2 veya 3 gün ust üste transferden önceTransferden üç gün önce merkezimize gelip kan testleriniz yapılacaktır dedi artık sürekli kan vermekten bi hal oldum
bugünle artık trasfer günümde birlikte 8. Gun oluyor bugün bende meral ediyorum belirtiler neler olabilir acaba diyeBende trsansferin ikinci gününden beri kasık ağrısı var tıpkı regli ağrısı gibi sancı mevcut belim de bazen ağrıyor sizde ? ve kaçıncı günün canım
Sizin kaçıncı gün?Bende trsansferin ikinci gününden beri kasık ağrısı var tıpkı regli ağrısı gibi sancı mevcut belim de bazen ağrıyor sizde ? ve kaçıncı günün canım
Ben ilaç kullanıyorum çok teşekkür ederim yani üç gün hastaneye gidip test mi verdinizBen öncesinde verdim de 3 gün önce degildi 5 gün önce falandı sanırım yanlış hatirlamiyorsam progestana baktilar benim 2 veya 3 gün ust üste transferden önce
Benim ilaçsız transfer oldu sanırım o yüzden baktıklarını düşünüyorum bende
Devlet hastanesinde yaptırayım en azından diye araştırıyordum o yüzden sormak istedimBen öncesinde verdim de 3 gün önce degildi 5 gün önce falandı sanırım yanlış hatirlamiyorsam progestana baktilar benim 2 veya 3 gün ust üste transferden önce
Benim ilaçsız transfer oldu sanırım o yüzden baktıklarını düşünüyorum bende
Sizde belirti var mı? Olmadan da pozitif gören çok var ama belirti gören de var benim 5 bittibugünle artık trasfer günümde birlikte 8. Gun oluyor bugün bende meral ediyorum belirtiler neler olabilir acaba diye
Şöyle ben ilaç kullanmadığım için transfer aşamasına kadar hem rahim kalınlığınin vs kontrolu yapildi hemde kan alındı. Yani evet üst üste 3 gün gittimBen ilaç kullanıyorum çok teşekkür ederim yani üç gün hastaneye gidip test mi verdiniz
Yok yok öyle düşünmeyin, inan burda ki herkes o kan testlerini defalarca yaptırmıştır. Bazı şeylere bakılması gerekiyor. İçinizi rahat tutunbenim pek bilgim yok ilk deneyişimiz eşim azoperm, sadece 2 embriyo oluştu denildi aa bb falan hiç bir bilgi verilmedi sordum iyi ve orta kalite dediler sadece . Şimdi de transfer için planlama yapıldı transferden üç gün önce merkezimize gelip kan testlerinizi yapacağız dediler artık her şey ticaret olarak görünüyor gözüme
Bende varım cuma günü test verecek belirtim ilk 3 gün kasık batmam oldu 4.günde regli ağrısı gibi saniyelik bişey oldu geçti ve aşırı uyku halim sıcak basmaları ve göğüslerimde gariplik var sankiVuma günü teste gidecek sanırım 3 kişi falanız dua ediyorum her an kendime ve artık size. Bizi ancak bizim gibi tedavi görenler anlar.. belirtiniz var mııı
merhaba benim de 7. günüm. Siz ne zaman test düşünüyosunuzBenim de 7
Ayy inşallah evet yaptım günlük koyulasmayi takip ettim ben 4.gün gözle zor görülen ikinci çizgi ile gördüm ilk sonra hergun belirginleştiBenimde transfer günü sonrasında başladı Kasık ağrım, inşallah bende pozitifi görürüm hiç gebelik testi yaptınız mıııı
@limonlusorbe emek verem isteyen herkes için dua edıyorum kesınlıkle katılıyorum bizi ancak bizim gibi tedavi görenler anlıyor istedııgı zaman hamıle kalan arkadaslarım asla anlamıyor.. 2 cocugu olup beta testi nedir bilmeyen arkadasım var bızler uzman olduk.. belirti mi bilmiyorum ama 6 ve 9. günde lekelenmelerim oldu genelde kasıklarım agrıyor baska da bişeyım yok