- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağır,yağlı ya da bol baharatlı birşeyler yemiş olabilir misin? Transferin 2. Gününde transfere bağlı bir mide bulantısı olabileceğini düşünmüyorum. Mide krampların var mı?Kızlar bişey sorucam benim teansferimin daha 2. Gecesi ve ya gıda zehirlenmesi yaşadım ya da üşüdüm anlamadım yemekten 3 saat sonra sadece midem bulanmaya başladı ve dayanamadım 1 saat sonra kusup rahatladım bi soğudu vücudum, doktor herhangi biey olursa acilden giriş yap demişti sizce hemen gitmeli miyim
hayır yok çorba ekşimiş galiba olmaz olmaz böyle zamanlarda hep bişey olur çok şükür midemde kramp ya da ishalim yok sadece yediğimi çıkardım internette gebelikte bebeğe zarar vermez diyor ama tutunma sürecini bilemedim sabah gidicem yine de sormaya hevesim kursağımda kaldı yaAğır,yağlı ya da bol baharatlı birşeyler yemiş olabilir misin? Transferin 2. Gününde transfere bağlı bir mide bulantısı olabileceğini düşünmüyorum. Mide krampların var mı?
Benim dondurulmuş embriyo idi çatlatma iğnesi vurmadım ben
Kim diyetisyenin bence arıyordumBende 67 oldum bu sürece başlarken 61 kiloydum şiştikçe şiştim şimdi diyetisyen ile devam ediyorum 16. Haftaya kadar kontrollü kilo verebilirsin son üç ayda kilo alabilirsin dedi bence değerlendir canım sonra üzülmeyelim gebelik diyetisyeni önemli
Şuan görüştüğüm ile bu hafta son listemiz ben instadan başka buldum pazartesi onunla görüşcem beyza koca çevik paylaşımlarını incele istersen ankarada olduğu için kendisi online alıcam yani en azından ilk beş altı ay sabit tutsak iyi olur çünkü bebişler zaten son üç ay büyüyorKim diyetisyenin bence arıyordum
Benim adetimin 2. günü başlamıştık. estrofemArkadaşlar birşey soracagım burayı ilk kez kullanıyorum bu ay adet oldum tüp bebek sürecındeyım farklı şehirde kontrollere gıdecegım rahim kalınlaştırmak için ilaçlara. Ne zaman başlanıyor hemşireyı aradım bugun ikinci gunu bana pazartesı rahmıme baktırmamı soyledi ilaç vs soylemedı bu normal mi
sizde mi 26sında transfer oldunuz benim de bugün 6. günüm sizinle aynı belirtileri yasiyorumSelam kızçeler İnşallah pozitifleri alırsınız sağlıkla ilerler gebeliğiniz Yarın transferimin 6.günü olacak 3lü transfer oldum 1i a kaliteli diğer 2si orta kaliteli denildi. Transferin ilk 3 günü kasık batmam oldu 4.günde regli ağrısı gibi saniyelik bişey oldu geçti ve aşırı uyku halim var sadece bunlar belirtiler midir artık ilaçlardan mıdır bilemedim umarım pozitif olur ve sağlıkla ilerler minişlerim test yapsam çıkar mı çıkmazsa üzülürüm
Erken gebelik testi yaptınız mı peki yoksa kan testine mi gittiniz :)Benim normalde yaşamadığım kadar çok regl ağrısı gibi oldu, hatta test günüm sabah ağrı ile uyandım bir kaç gün sürdü azaldı sonra ara ara yine yaşıyorum
Buldum diyetisyeni yazdım bakalım neymişŞuan görüştüğüm ile bu hafta son listemiz ben instadan başka buldum pazartesi onunla görüşcem beyza koca çevik paylaşımlarını incele istersen ankarada olduğu için kendisi online alıcam yani en azından ilk beş altı ay sabit tutsak iyi olur çünkü bebişler zaten son üç ay büyüyor
Hayiir hic test yapmadim direk yarin kan testine gidicem ya bende bi tuttu diyorum bi tutmadi diyorum yani hic bir fikrim yok yarin sabahin 8inde gidicem teste insallah
yarın benmde 12. günüm kan verecegım sizin kaçıncı gününüz birlikte saglıklı sonuclar alırız inşallahHayiir hic test yapmadim direk yarin kan testine gidicem ya bende bi tuttu diyorum bi tutmadi diyorum yani hic bir fikrim yok yarin sabahin 8inde gidicem teste insallah
Merhaba benımde gobegımın altından kasıklarıma dogru cok agrı oluyordu bırde cok sıslıgım vardı hatta sonuc pozıtıf olunca doktoruma soyledım Estrofem gunde 4 kullanıyordum 2 ye düşürdük şişliğimde agrımda gectıMerhaba benim transfer ile beraber 5.gün. Bedeninizde ne gibi belirtiler hissettiniz? Benim kasıklarımda regli ağrısı gibi bir ağrı var
Gel bizi pozitifle yarın ben dün gece minnacık böyle toplu iğne başı kadar bi leke gördüm, umut oldu tuttu gibi. Bi de ara sıra adet ağrıları gibi ağrılar belime gelip gidiyor. Tuttu gibi hissediyorum ama umarım beynim bana oyun oynamıyordurHayiir hic test yapmadim direk yarin kan testine gidicem ya bende bi tuttu diyorum bi tutmadi diyorum yani hic bir fikrim yok yarin sabahin 8inde gidicem teste insallah
10.gunum olucak :) insallah guzel haberler alirizyarın benmde 12. günüm kan verecegım sizin kaçıncı gününüz birlikte saglıklı sonuclar alırız inşallah
Agrilar bende de var ya bel de kasikta bi de goguslerim buyudu ve doldu yani garip bi sekilde ya hakkimizda hayirlisi olsun biz elimizden geleni yaptik,gobegim mosmor valla artik gerisi kader kismetGel bizi pozitifle yarın ben dün gece minnacık böyle toplu iğne başı kadar bi leke gördüm, umut oldu tuttu gibi. Bi de ara sıra adet ağrıları gibi ağrılar belime gelip gidiyor. Tuttu gibi hissediyorum ama umarım beynim bana oyun oynamıyordur
Ben kan vereceğim günün bir gün öncesi akşam test yaptım, çok silik çıktı uzun süre bekleyince. Kan vereceğim günün sabahı yapınca daha hızlı çıktı ikinci çizgi. Sonra kan vermeye gittim. Daha öncesinde yapmayı düşünmedim ama kesinlikle uygun değil bence. Pozitif çıksa bi dert çıkmasa ayrı bi dertErken gebelik testi yaptınız mı peki yoksa kan testine mi gittiniz :)