- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Çok teşekkür ederim şimdi güzel bi uyku çekmeliyimStresten düşünmekten uzak tut kendini inan biliyorum zor ama bu cok etkiliyor durumu gececek iyi olucaksın bol bol suyunu iç dinlen evinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim şimdi güzel bi uyku çekmeliyimStresten düşünmekten uzak tut kendini inan biliyorum zor ama bu cok etkiliyor durumu gececek iyi olucaksın bol bol suyunu iç dinlen evinde
Bu arada beni de listeye ekler misin 31 yaş 1.deneme 29 Temmuz transfer 8 Ağustos test tarihi 5Aa 1 embriyo :))))Çok teşekkür ederim şimdi güzel bi uyku çekmeliyim
Çatlatma iğnesi yaptırmış mıydınız? İnşallah pozitiftirİnan ben kendimi hep tuttum kan tahlili vermemek için ama 4. Günden buyana gebelik testi yapıyorum 4,5,6,7 silikti 7 günden sonra koyulaşmaya başladı pozitif gibi görünüyor ama bakalım önemli olan kan tahlili ve artış
Dondurulmuş embrıyo benim 2 ay rahim dinlendirmesi yaptım yani çatlama iğnesini vurulalı 2 ay geçti inşallah pozitiftir yarın kan testindeki değer önemliÇatlatma iğnesi yaptırmış mıydınız? İnşallah pozitiftir
Yat dinlen kendine dikkat et mutlu haberler alırız hep beraber inşallah pozitif tut kendiniÇok teşekkür ederim şimdi güzel bi uyku çekmeliyim
Benimde öyle dondurulmusu transfer edecekler yarın ama bana çatlatma iğneside yaptılar bir hafta once hala etkisi gitmemiş. Sizin kesin pozitif o zaman sağlıkla gelsin bebişDondurulmuş embrıyo benim 2 ay rahim dinlendirmesi yaptım yani çatlama iğnesini vurulalı 2 ay geçti inşallah pozitiftir yarın kan testindeki değer önemli
Amin inşallah hepimiz mutlu haberler alallım Allahın izniyleBenimde öyle dondurulmusu transfer edecekler yarın ama bana çatlatma iğneside yaptılar bir hafta once hala etkisi gitmemiş. Sizin kesin pozitif o zaman sağlıkla gelsin bebiş
Allahım şifa versin dikkat et kendineŞimdi iyiyim kuzum benim . İnan bende bilmiyorum ambulans ekibi iğneye bakmış olabilir misin fobin var mı falan diye sordu kan tutuyor ama iğneyi bi şekil yapıyorum biraz o biraz gün içi stres bi anda ayağa kalkmam falan galiba hepsi etken
yani bi yarım saat bi saat işlemden çıkıp daha sonrası tekrarlamayı kastetmiştimSağol canım benim embriyolarım çözünmüştü
ekledimBu arada beni de listeye ekler misin 31 yaş 1.deneme 29 Temmuz transfer 8 Ağustos test tarihi 5Aa 1 embriyo :))))
Sağol kuzum inşallahYat dinlen kendine dikkat et mutlu haberler alırız hep beraber inşallah pozitif tut kendini
amin inşallah kuzumAllahım şifa versin dikkat et kendine
haa öyleyse orda 5 dk dinlenelim dediler sonra başladıklarında transfer olmuş embriyoyu bırakıyoruz şu an bile demedi .. bende kendimi kasıyodum o ara ama istemsiz yani . İlki çok rahat geçmişken ikincisinde böyle olmak beni çok huzursuz ettiyani bi yarım saat bi saat işlemden çıkıp daha sonrası tekrarlamayı kastetmiştim
Hayırlısı olsun inşallah hakkında Rabbim nasip etsin inşallahİğneyi yaptırıp transfere gidicem 11:30’da inanılmaz heycan başladı elim ayağım durmuyor
Naptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicemAy senin günün gelmiş. Muhakkak yaz olur mu çok merak ettim
Ayy cok sevindim darısı bizlere inşallahNaptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Ayyy çok sevindim tebrik ederim ben bir gün daha bekleme kararı aldım çıkmazsa üzülürüm diye. Senin için çoook sevindimNaptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Kaçıncı gününde yaptın testiNaptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Yerleşme kanaması olmuş muydu sende? Ya da yerleşme kanaması olmadan da hamile kalınabiliyor muNaptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Bugun 12 günüm çok teşekkür ederim allah razı olsun darısı isteyen emek veren herkese inşallahKaçıncı gününde yaptın testi
bende bel ağrısı kasık ağrısı oldu ama yerleşme kanaması olmadıYerleşme kanaması olmuş muydu sende? Ya da yerleşme kanaması olmadan da hamile kalınabiliyor mu