- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Üzülme modunuda düşürme. İnsanlar tüp bebeğe gidene kadar genelde uzun süre deneme yapmış oluyorlar ve tüp bebek dendiğinde tamam artık olacak diye gidiyorlar. Biz bunun bir süreç olduğunu ve tutmama ihtimalini düşünmüyoruz. Ama tüp bebekte oran %40. Biz ise gittiğimizde %100 müş gibi gidiyoruz. Çünkü yıllardır uğraştığımız şeyin çözümü olarak bakıyoruz. Aslında bu bir çözüm değil bir tedavi yöntemi. Olumlu da olabilir olumsuzda. Onlar en olumsuzu söylemek zorundalar. He bu arada embriyologda kötü birşey söylememiş aslında. Sende tabi durumdan dolayı çok hassassın . Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Boşuna modunu düşürmüşsün. Benim doktorum ilk transferimde tutacak dediğimde saçmalıyorsun bilemezsin yarı yarıya dedi. Tutmazsa çok üzülürsün bu kadar inanma tutacağına dedi. Ama ben bildim tuttu. Sonrasında kornual oldu düşürttük ama tuttu. İnanıyorum ben bu seferde tutacak. Tutmazsa da canımız sağolsun. Vardır bunda da bir Hikmet. Çok takmamaya çalışın. Psikolojik olarak ne kadar rahat olursanız ihtimaliniz o kadar çok artar
T tupbebekhikayemmSıkıntı stres yapmayın sürece odaklanın. Ve pozitif düşünün inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Kızlar saat 9 da baygınlık geçirdim eve ambulans geldi kustum şeker ve tansiyon düşük çıktı evde müdahale ettiler şimdi iyiyim çok şükür