- 17 Aralık 2022
- 2.941
- 1.029
Teşekkür ederim eşim bugün almaya gidecekHayır enfeksiyon kaparsınız. Yapmayın böyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim eşim bugün almaya gidecekHayır enfeksiyon kaparsınız. Yapmayın böyle şeyler
Canım bir daha kan verdin mi acaba son durumun nedir birde sana 2 embriyo mu konuldun bugün kaçıncı gününCanım iğne olarak günde iki kere progestan dex 25 ve 3 tane fitil kulladım 12. Günün değeri yerleşme kanaması olmadı hiç
Günaydın ben çok yeni transfer olduğum için tutunma sürecinde rapor alacağım 3 günOkula dönecek misiniz rapor mu alacaksınız ben döndüm ama içim rahat etmiyor bir şey olursa diye B birazcikhuzur
Bence de yatın dinlenin mümkün olduğuncaGünaydın ben çok yeni transfer olduğum için tutunma sürecinde rapor alacağım 3 gün
Canım benimde 3 gün üst üste aşırı yoğun ağrı ve dolgunluk hassasiyet vardı 3 günden sonra yavaş yavaş azaldı o. İnsallah normaldir sürekli öyle kalacak diye bisey yokKızlar benim 8.günüm ama göğüs şişkinliği var ama ağrısı sızısı çok azalmış başına gelen var mı
Ayy aynı bende öyle planlıyorum cuma günü sabahtan verirsem dayanamayıp sonuca bakarım olumsuz olursa gözyaşı seline bogmiyim okuluöğlen verip akşam bakacağım,inşallah olumlu olur hepimizin de ,sizin kaçıncı gun transferi,belirtiniz var mı hicPazartesi seminerler başlıyor, seminerde çok yorulmam zaten, evde daha çok sıkılırım zaman geçmez, okula gideyim ki zaman hızlı geçsin. Cuma günü de test günüm, okuldan çıkar kan verip eve geçerim diye planladım
İnşallah kaçıncı günündesinCanım benimde 3 gün üst üste aşırı yoğun ağrı ve dolgunluk hassasiyet vardı 3 günden sonra yavaş yavaş azaldı o. İnsallah normaldir sürekli öyle kalacak diye bisey yok
Benim üzerinden bayağı geçti canım 9 ağustosta transfer oldum kalp atışı için bekliyorumİnşallah kaçıncı günündesin
Aaa öyle mi çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şu an bi rahatlama geldi sende öyle olup pozitifi görmüşsünBenim üzerinden bayağı geçti canım 9 ağustosta transfer oldum kalp atışı için bekliyorum
Benim transfer hariç 4.günüm, hiç bir belirtim yok, sadece göğüslerde dolgunluk var o da Progesteron ilaçlarından dolayı.Ayy aynı bende öyle planlıyorum cuma günü sabahtan verirsem dayanamayıp sonuca bakarım olumsuz olursa gözyaşı seline bogmiyim okuluöğlen verip akşam bakacağım,inşallah olumlu olur hepimizin de ,sizin kaçıncı gun transferi,belirtiniz var mı hic
Yaa kan vermeye gidiyorum insallah 100 ve uzeridir bugun 10.gunumBence rengi çok güzel
Canım 4. günden sonra benim de baya azaldı normal bence bi çok arkadaşımız da aynısını yazdıKızlar benim 8.günüm ama göğüs şişkinliği var ama ağrısı sızısı çok azalmış başına gelen var mı
İnsallah herkes emeğinin karşılığını alır canım Bi de şunu unutma bu benim 2. Transferim ikisi de tutmuştu. Ama ikisinde de farklı belirtiler vardı. Yani demekki aynı kişi bile farklı hamilelikle de farklı belirtiler yaşayabiliyor o yüzden başkalarının belirtilerine çok takılma. Ben hatta 2. De tutmadı sanmıştım 1.deki belirtiler yoktu çünkü umudumu kesmiştim ama öyle olmadı :) hepimizin belirtileri farklı olabiliyorAaa öyle mi çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şu an bi rahatlama geldi sende öyle olup pozitifi görmüşsün
Çok sağol canım cevapladığın için inşallahCanım 4. günden sonra benim de baya azaldı normal bence bi çok arkadaşımız da aynısını yazdı
Benimde 2.transferim ilki tuttu ama kimyasala döndü, onu bende farkettim ilkiyle aynı değil belirtilerİnsallah herkes emeğinin karşılığını alır canım Bi de şunu unutma bu benim 2. Transferim ikisi de tutmuştu. Ama ikisinde de farklı belirtiler vardı. Yani demekki aynı kişi bile farklı hamilelikle de farklı belirtiler yaşayabiliyor o yüzden başkalarının belirtilerine çok takılma. Ben hatta 2. De tutmadı sanmıştım 1.deki belirtiler yoktu çünkü umudumu kesmiştim ama öyle olmadı :) hepimizin belirtileri farklı olabiliyor
Benim 5.gun tek transfer 4aa ,geride embriyom da kalmadı,bahcecide berfu hoca da tedavi görüyorum,sizin kaçıncı gün transferi peki?bir de sabah akşam 2 ser estrofem,birer tane göbekten progestan dex iğnesi oluyorum bu iğne çok acitiyor,ara ara sizlanmalarim oluyor iğneden diye dusunuyorum,progestronu nasıl kullanıyorsunuz ?Benim transfer hariç 4.günüm, hiç bir belirtim yok, sadece göğüslerde dolgunluk var o da Progesteron ilaçlarından dolayı.
Cuma okul çıkışından önce test yapmak istemiyorum, olumlu olsa mutluluğumu gizleyemem illa paylaşırım okuldakilerle, kendimi tutmam lazım 3 aydan önce paylaşmak istemiyorum. Olumsuz olursa da üzüntümü saklayamam, hemen yansıyor yüzüme, kimseyi demoralize etmek istemem. Cumayı iple çekiyorum.
Senin transferin ne zaman oldu? Kaçıncı gün embriyosu
Bence cok ıyı benım 6. Gunde 28 cıkmıstı doktorum gebelık gorunuyo ama tekrarlayalım 2 gun sonra demıstı 64 oldu gebesın dedıKızlar benim de transfer hariç 6. Günüm ve kan sonucum çıktı değer nasıl sizce? Tek embriyo
Canım çok üzüldüm Allah ınsallah dogal yollardan nasıp eder kimyasal nasıl oluyorKızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı çok üzgünümRabbim size güzel haberler versin ben sanırım artık devam etmicem.