- 13 Aralık 2015
- 832
- 684
- 30
Okula dönecek misiniz rapor mu alacaksınız ben döndüm ama içim rahat etmiyor bir şey olursa diye B birazcikhuzurBende öğretmenim test günümden önce yapar mıyım bilmiyorum cesaret lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okula dönecek misiniz rapor mu alacaksınız ben döndüm ama içim rahat etmiyor bir şey olursa diye B birazcikhuzurBende öğretmenim test günümden önce yapar mıyım bilmiyorum cesaret lazım
Olmazsınız progesteron engellerKizlarr bilgisi olan yok mu ??
Pazartesi seminerler başlıyor, seminerde çok yorulmam zaten, evde daha çok sıkılırım zaman geçmez, okula gideyim ki zaman hızlı geçsin. Cuma günü de test günüm, okuldan çıkar kan verip eve geçerim diye planladımOkula dönecek misiniz rapor mu alacaksınız ben döndüm ama içim rahat etmiyor bir şey olursa diye B birazcikhuzur
Ben özelde olduğum için bu hafta öğrencilerin hepsi geliyor açılıyoruz nöbet vermezler umarım özellikle bahçedePazartesi seminerler başlıyor, seminerde çok yorulmam zaten, evde daha çok sıkılırım zaman geçmez, okula gideyim ki zaman hızlı geçsin. Cuma günü de test günüm, okuldan çıkar kan verip eve geçerim diye planladım
Hayırlı olsun bence gayet iyi önemli olan artışı sag salim kucağınıza alın inşallahKızlar benim de transfer hariç 6. Günüm ve kan sonucum çıktı değer nasıl sizce? Tek embriyo
Nöbet işi sıkıntılı gerçekten, ayakta çok kalmamaya çalışın, oturarak geçirmeye çalışın. Bizim okulun idaresi anlayışlı çok şükür üye etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin kızlarBen özelde olduğum için bu hafta öğrencilerin hepsi geliyor açılıyoruz nöbet vermezler umarım özellikle bahçede
Döneceğim canım mecbur dersanede çalışıyorumOkula dönecek misiniz rapor mu alacaksınız ben döndüm ama içim rahat etmiyor bir şey olursa diye B birazcikhuzur
Bende özel okulda o yüzden sadece seminere gitmedim sonra devam keşke işi bıraksaydım bu sene çalışmasaydım diyorum bazenDöneceğim canım mecbur dersanede çalışıyorum
@ yapıp isim yazman yeterliNöbet işi sıkıntılı gerçekten, ayakta çok kalmamaya çalışın, oturarak geçirmeye çalışın. Bizim okulun idaresi anlayışlı çok şükür üye etiketlemeyi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin kızlar
Bende önce özel okuldaydım tüp bebek randevusu işin almak zor diye dersaneye geçtim 3 gün anlaştık yani 3 gün gideceğim sadece tabi yoğun olacak ama 4 gün evdeyimBende özel okulda o yüzden sadece seminere gitmedim sonra devam keşke işi bıraksaydım bu sene çalışmasaydım diyorum bazen
Daha iyi olmuş öyle ya branş ne sizinBende önce özel okuldaydım tüp bebek randevusu işin almak zor diye dersaneye geçtim 3 gün anlaştık yani 3 gün gideceğim sadece tabi yoğun olacak ama 4 gün evdeyim
Fen canım seninDaha iyi olmuş öyle ya branş ne sizin
Günaydın canım ben varım öğleden sonra gideceğim eşim işten gelinceGünaydın kızlar.Bugün test yapacak birileri vardı. İnşallah beklediğiniz sonucu alırsınız.Güzel bir gün olsun
Normal canım yerlesme kanamasını herkes yaşamıyorKızlar bende hiç yerleşme kanaması vs olmadı son regle göre 6+0 yazıyor normal mi var mı başına gelen
Bence rengi çok güzelTesekkur ederim canim benim ama hic emin degilim darisi isteyen herkesin olsun insallah
Olmuyo. Bı akrabamizda bunları kullandı malesef negatif sonuçlandı. İlaçları Bırakınca adet oldu iki gün icindeCanım ben bi önceki transferimde bırakınca olmuştum ama kesin bi bilgim yok belki bende öyle olmuştur
Hayır enfeksiyon kaparsınız. Yapmayın böyle şeylerMerhaba kızlar transfer sürecinde ve sonrasında iğne kullananlar var mı birşey sorcam da bilgisi olan yardımcı olur mu?
Benim doktorum merkezde bende bir ilçede yaşıyorum eczanelere de sordum olmadığını söyledi gobekten iğne yaparken kullandığimiz iğne var ya kontrol günüm Perşembe günü o zamana kadar idareli 1 tanesini 2 defa kullansam sorun olur mu
Benim müzikFen canım senin