İnşallah guzek sonuclar alırsın canımBir dahaki cuma test günüm o zaman soracağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah guzek sonuclar alırsın canımBir dahaki cuma test günüm o zaman soracağım inşallah
Evet, keseyi bekliyoruz çok endişeliyim amaHamilemisiniz
Dün kontrolüm vardı ilaçlara aynen devam dedi canım önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm olacak o zaman söyler heralde. Hatta elimde bittiğiniz söylemiştim sekretere yazdırmamı söylediBilemiyorum kızlar bende göz seğirmeside yaptı doktor sizlere ne zaman biraktiracagini söyledi mi peki ?
Bi ara ben de bulamamıştım ucu vardı onu vermişlerdi büyük enjektörün ucuna takmıştım canım. Gözünü korkutmak istemem ama burada bi kız yazmıştı enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanmıştıAyy ama hiç bir yerde yok ki yıkayıp kullansam diyeceğim de iğne nasıl yikansin
Nöbetçi eczane 1 tane vardı onunla konuştum piyasada olmadığını söyledi eşim yarın doktordan alacak iğneyi çok teşekkür ederimCanım bence kullanma enfeksıyon kapabilirsin Allah korusun yapmadan önce ve yaptıktan sonra bıle kolonyalı bı pamukla temızlemek lazım o bolgeyı o ıgne ucları her eczanede bulunuyor aslında googledan yakın eczanelerı ara bence sor seker ıgnesı ucu olarak gecıyor zaten kahverengı baslık dersen bılıyolar
Cnm bence catlatma etkisi geçmiştir 14. Gün yani olsa bile ki olmaz bu derce kirmizi vermezİyi geceler 16 Ağustosta çatlatma iğnesi olmuştum 23 ağustosta çift embriyo transferi oldum. 5. Transferim benim. Bu akşam bi hevesle kaset test yaptım inşallah hala çatlatma iğnesinin etkisi sürmüyordur.
Evet bana da söyledi az önce denemicem bende o riski göze almiyimBi ara ben de bulamamıştım ucu vardı onu vermişlerdi büyük enjektörün ucuna takmıştım canım. Gözünü korkutmak istemem ama burada bi kız yazmıştı enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanmıştı
Amin inşallah çok teşekkür ederimCnm bence catlatma etkisi geçmiştir 14. Gün yani olsa bile ki olmaz bu derce kirmizi vermez
Gözün aydin katlanarak artsın inşallah
Amin canım inşallahİnşallah guzek sonuclar alırsın canım
Öyle canım bakalım ben gidince bana neler söyleyecek doktorum inşallah güzel haberler alırım gidinceDün kontrolüm vardı ilaçlara aynen devam dedi canım önümüzdeki perşembe tekrar kontrolüm olacak o zaman söyler heralde. Hatta elimde bittiğiniz söylemiştim sekretere yazdırmamı söyledi
Her zaman en güzel haberlere inşallah canımÖyle canım bakalım ben gidince bana neler söyleyecek doktorum inşallah güzel haberler alırım gidince
Hayırlı olsunBende olmadı suan icin testelre göre gebelik var gibi ama test günüm pazartesi. ilk gebeligimdede yaşamadım. Bebeğimin gelişimi durdu kaybettim ama ondada yaşamamıştım
Hayırlı olsunEvet, keseyi bekliyoruz çok endişeliyim ama
Kizlarr bilgisi olan yok mu ??Kizzlarr esteofem ve progestan kullanırken adet olunur mu biliyor musunuz?
Canım ben bi önceki transferimde bırakınca olmuştum ama kesin bi bilgim yok belki bende öyle olmuşturKizlarr bilgisi olan yok mu ??
Benim yarın regl günüm de sıkıntısı da var üzerimde korku geldide bi an ondan sormak istedim. Testlerde gözüküyor ama kan vermedim henüz o yüzden tedirginlestim aslında biliyorum pozitif olsada bu tepkileri yaşamak normal özellikle adet yakinsa veya günüyse vücut belli bir şeye alışmış yillardir çünkü ama insan destekci ariyor yanına işte duymak istiyorCanım ben bi önceki transferimde bırakınca olmuştum ama kesin bi bilgim yok belki bende öyle olmuştur
Merhaba ben kullandım transfer hazırlığındaArkadaşlar aranizda prednol hap kullanan var mı?
gunaydın benım lekelenmem olunca adet mi geliyor ya da başka bi skntısı mı var dıye doktora sormustum ilaç kullanırken adet olmazsın demişti.. ama ben estrofem ve progestan dısında başka ilaçlarda kullanıyorumKizlarr bilgisi olan yok mu ??