- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
Oraya giderken yakacağım benzinle aynıya gelirdiYaaaa çok heyecanlı durum dün bizde böyleydikendişeyle beklediğin şey mutluluğa dönüşecek inşallah çok fazlaymış yaaa devletin acilinde verseydiniz keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oraya giderken yakacağım benzinle aynıya gelirdiYaaaa çok heyecanlı durum dün bizde böyleydikendişeyle beklediğin şey mutluluğa dönüşecek inşallah çok fazlaymış yaaa devletin acilinde verseydiniz keşke
Ayyyyy pozitifleri gördükçe içim kıpır kıpır oluyor sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunoyyy içim çıktı.Allahım inşallah güzelce artar.Allah Herkese aynı sonucu görmeyi nasip etsin 10. Gün kan testim.5. Gün ebriyosu pgtli
Hahaha çok güldüm o zaman yarasın bebişeee kan can olsun canı sağolsunOraya giderken yakacağım benzinle aynıya gelirdi
Transfer sonrası kaçıncı gün de test vermiş oldun? Benim değerde 243 geldi hemşire bu değerle çiftte tekte gördük dediSanırım çift değil.Değerden onu anlıyorum.Ama Allah bilir tabi. Sizce tek gibi mi
Yaa cok sevındım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhhoyyy içim çıktı.Allahım inşallah güzelce artar.Allah Herkese aynı sonucu görmeyi nasip etsin 10. Gün kan testim.5. Gün ebriyosu pgtli
O belli olmaz ki 700 lü 800 lü değerle tek tutanda var 100 değerle çift tutanda. Keseye gittiğinde görünürSanırım çift değil.Değerden onu anlıyorum.Ama Allah bilir tabi. Sizce tek gibi mi
İçimi rahatlattın valla bi arkadaşım benım bu zamanlarda degerım 100 kusurlerde cıktı demıstı de korktum bıraz2 katından fazla artış olmuş zaten bana kalırsa gerek yok ama nasıl rahat edeceksen
Ayy çok sevindim hayırlısıyla tam vaktinde kucağına alırsın inşallahoyyy içim çıktı.Allahım inşallah güzelce artar.Allah Herkese aynı sonucu görmeyi nasip etsin 10. Gün kan testim.5. Gün ebriyosu pgtli
10.günTransfer sonrası kaçıncı gün de test vermiş oldun? Benim değerde 243 geldi hemşire bu değerle çiftte tekte gördük dedi
Benim ilk basta geneldi agri sonrasinda sag kasikta toplandiBende de aynıları var özellikle sağ sol kasık diye ayıramam da tam ortada bir ağrı oluyo
Akrabamın 12. Gün değeri 1400 falandı onların ikiz oldu bizim normal şekilde ilerlerse 800-900 civarı olur 12 de o sebeple ikiz de olabilir ki ben sizinkini ikiz hissediyorum nedense kendimi de şöyle yorumladım test günü sonucu beklerken bir kedi yaklaştı yanımıza yanında iki minik yavrusuyla sevdirdi kendinilerini eşime dedim bu bi işaret bizim de ikiz olacak galiba10.gün
Allah sonumuzu güzel yapsın her şey de işaret arayıp hayra yorar oldukAkrabamın 12. Gün değeri 1400 falandı onların ikiz oldu bizim normal şekilde ilerlerse 800-900 civarı olur 12 de o sebeple ikiz de olabilir ki ben sizinkini ikiz hissediyorum nedense kendimi de şöyle yorumladım test günü sonucu beklerken bir kedi yaklaştı yanımıza yanında iki minik yavrusuyla sevdirdi kendinilerini eşime dedim bu bi işaret bizim de ikiz olacak galiba
Hafi inşallah.Hayırlısı ne ise kabulümAkrabamın 12. Gün değeri 1400 falandı onların ikiz oldu bizim normal şekilde ilerlerse 800-900 civarı olur 12 de o sebeple ikiz de olabilir ki ben sizinkini ikiz hissediyorum nedense kendimi de şöyle yorumladım test günü sonucu beklerken bir kedi yaklaştı yanımıza yanında iki minik yavrusuyla sevdirdi kendinilerini eşime dedim bu bi işaret bizim de ikiz olacak galiba
Canım 6.gununde ogrenmissin zaten ve iki katından fazla artmış değerin sen o arkadaşına bakmaİçimi rahatlattın valla bi arkadaşım benım bu zamanlarda degerım 100 kusurlerde cıktı demıstı de korktum bıraz
Cikmadi mi daha sonucc8:45 gibi kan verdim. Duramıyorum meraktan.Hayırlısı olsun bakalım Bu arada gebelik testi 600 tl olmuş şaka gibi
Yukarda paylaştım.Bir saat içinde çıktı çok şükür Darısı başınaCikmadi mi daha sonucc
hayırlı olsun sonucunuz cok guzel gelmiş saglıkla kucagınıza alın çok yüksek deger cıkınca genelde ikisi de tutmus dıyoruz ama keseleri görmeden degerle belli olmaz diye biliyorumSanırım çift değil.Değerden onu anlıyorum.Ama Allah bilir tabi. Sizce tek gibi mi
Aa kaçırmışım görmedim kac çıktıYukarda paylaştım.Bir saat içinde çıktı çok şükür Darısı başına
248,31Aa kaçırmışım görmedim kac çıktı