Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo maşallah maşallah katlanarak artsın inşallah248,31
Seninki de inşallah.Hadi bekliyoruz.Bir test yap da sevinelimOo maşallah maşallah katlanarak artsın inşallah
Çift embriyo transferi mi oldunuz? Ben tek oldum ama ikiz istiyorum belki tek yumurta olurBu arada başka bir konuda okudum.Kadının biri 12. Beta değeri 57 iken ikizlere hamile kalmış biri de 12.gün 300 iken üçüzleri görmüş
Benim çift. 5. Gün embriyosu diyorum ama biraz 6. Güne kaymışlar gibi.Baya dış zardan çıkmışlardı koyulduğunda.PGT yaptırdığım için kafamda deli sorular.Bir yandan keşke ikiz olsa diyorum bir yandan deli misin otur aşağa diyorum birine kavuşayım da Allah uygun görürse ikinci de kabulumÇift embriyo transferi mi oldunuz? Ben tek oldum ama ikiz istiyorum belki tek yumurta olur
Yaptım kiz tek olan bugün digeride aksam ve bugünun kiyaslamasi tabii daha aradan 12 saat bile gecmedi amaSeninki de inşallah.Hadi bekliyoruz.Bir test yap da sevinelim
Kan testine geç artık bunlarda tamamız.Kasetçileri sevindirdin yeterinceYaptım kiz tek olan bugün digeride aksam ve bugünun kiyaslamasi tabii daha aradan 12 saat bile gecmedi ama
Ya yarin gidebilirsem gidicem gidemezsemde teee 14. Gun pazartesi ye kalacakKan testine geç artık bunlarda tamamız
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. Pozitif haberleri gördükçe kendi haberim kadar seviniyorum aynı yoldayız hepimizallahın izniyle bişey ollmaz şiddetli kanaması olup bebegıne bişey olmayanlara var hiç korkmayın saglıkla kolaylıkla büyüsün kucagına alın inşallah
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahoyyy içim çıktı.Allahım inşallah güzelce artar.Allah Herkese aynı sonucu görmeyi nasip etsin 10. Gün kan testim.5. Gün ebriyosu pgtli
Hayırlı olsun❤Pgt ikiz ihtimalimi varBenim 10 yaşnda bir kızm var Rabbim hayrlısınu versin ama ben tek embryo olnca tek bebek olur diye düşnmüştm hepBenim çift. 5. Gün embriyosu diyorum ama biraz 6. Güne kaymışlar gibi.Baya dış zardan çıkmışlardı koyulduğunda.PGT yaptırdığım için kafamda deli sorular.Bir yandan keşke ikiz olsa diyorum bir yandan deli misin otur aşağa diyorum birine kavuşayım da Allah uygun görürse ikinci de kabulum
Canım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla embriyon oluşsun sana sımsıkı tutunsun ve sağlıcakla kucağına al. İçini ferah tut nasip olacak inşallahİlk önce tüm pozitif görenlere hayırlı olsun sağ salim kucaklarına aldıkları günleri görürler inşallah bana dün yumurta toplama yapıldı az önce aradılar 1 tanesi tek döllenmiş bana dua edin gelişimi devam etsin transferim yapılsın ve tutunsun inşallah korkuyorum çünkü bu şekilde iki kez transferim iptal edildi aynı şey başıma gelmesin tekrar
Bir yumurtayla doğuran arkadaşım var inşallah döllenip tutunacak size. Güzel düşünelim güzel olsuniçinizi ferah tutun bol bol dua okuyunİlk önce tüm pozitif görenlere hayırlı olsun sağ salim kucaklarına aldıkları günleri görürler inşallah bana dün yumurta toplama yapıldı az önce aradılar 1 tanesi tek döllenmiş bana dua edin gelişimi devam etsin transferim yapılsın ve tutunsun inşallah korkuyorum çünkü bu şekilde iki kez transferim iptal edildi aynı şey başıma gelmesin tekrar
Bende 5.gün pgtli çift embriyo transferi oldum 29.08 de. Benimde tutunmaya hazır hatch embriyo dediler. Bakalım nasipte ne var. Hepimize sağlıklı bebek kolay gebelik versin AllahımBenim çift. 5. Gün embriyosu diyorum ama biraz 6. Güne kaymışlar gibi.Baya dış zardan çıkmışlardı koyulduğunda.PGT yaptırdığım için kafamda deli sorular.Bir yandan keşke ikiz olsa diyorum bir yandan deli misin otur aşağa diyorum birine kavuşayım da Allah uygun görürse ikinci de kabulum
Amin Allah razı olsunCanım Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla embriyon oluşsun sana sımsıkı tutunsun ve sağlıcakla kucağına al. İçini ferah tut nasip olacak inşallah
Canım 10. Gün kan testi yaptırdığımızda 4 haftalık gebe sayılıyoruz buna göre hesaplama yap. Benim transfer tarihime göre ile son adet tarihim uyuşmuyor. Doktora neden uyuşmadı diye sordum. Çünkü bu ay yumurtan geç çatladı bu ay döngün 30 gün değildi dedi.Tüp Bebek Hesaplama - Mardin Midyat Kadın Doğum | Gebelik | Vajinismus | Op. Dr. Ahmet Büyük
Kızlar sizce bu hesaplama doğru mu