gününüz gelmeden yapmıstınız diye hatırlıyorum boyle bi artış normal kabul edilir çok guzel gelmiş hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah2. Kan sonucum 159 çıktı fazla artmış sanki değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gününüz gelmeden yapmıstınız diye hatırlıyorum boyle bi artış normal kabul edilir çok guzel gelmiş hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah2. Kan sonucum 159 çıktı fazla artmış sanki değil mi
kaçıncı denemenizdi2. Kan sonucum 159 çıktı fazla artmış sanki değil mi
Benim hiç olmadıPozitif görenlere sorum var göğüs hassasiyeti ağrısı geçti mi devam ediyor mu hala? Benim geçmeye başladı
İlk denemem çok şükür ki güzel haberler alabildikkaçıncı denemenizdi
Evet çok erken ogrendim transfer sonrası 5.-6. gün silik test ile öğrenmiştim 3. Gün embriyosu 2 tane transferdigününüz gelmeden yapmıstınız diye hatırlıyorum boyle bi artış normal kabul edilir çok guzel gelmiş hayırla saglıkla kucagınıza alın inşallah
Ikizdir bence o yüzden 4 katına yakın artmıştır diye düşünuyorum ben
Evet en sağlıklısıKızlar gebelik testini sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor
Sizde belirti ne var şu an. Ben geçince ağrı korkmaya başladım dün kan verdim gerçi artmıştı amaBenim hiç olmadı
Allah oğlunuza hayırlı kardeş nasip etsin inşallah bende oğluma kardeş için tekrar yapıyorum Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınHerkese merhaba aranıza yeni katıldım . İlk tüp bebek transfer im pozitifti m oğlum 3 yaşında. Ayın 21 inde ikinci transferim oldu. 5. Gün AA kaliteli tek embriyo. Bugün 4. Günüm banada dua edin doktorum umutluydu ama niyeyse içimde bı huzursuzluk var..
Valla bende hiç bi belirti yok. Sadece çok ayakta kalırsam kasığımda ağrı giriyor arada o kadarSizde belirti ne var şu an. Ben geçince ağrı korkmaya başladım dün kan verdim gerçi artmıştı ama
Benimde öyle çok ayakta durunca ağrı oluyor. Göğüs şişkinliği olmadı mı sizde fitil ve iğne kullanıyor musunuzValla bende hiç bi belirti yok. Sadece çok ayakta kalırsam kasığımda ağrı giriyor arada o kadar
Yarın sabah haber ver merak ettim Ben sabah ezanı yaparım muhtemelenKızlar gebelik testini sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor
Çok fena yakıyor Kolmdan vuruyorum ben mosmor oldularKızlar oksapar kullanan var mı? Coraspin alıyordum.İlk defa oksapar iğne verildi.Benim mi alerjim var yoksa iğneler yakıyor mu vurunca?
ben kullanıyorum evet yakıyor ve daha ilk iğneden morarttım göbeğimi pregestandex de var onda hiç acı yanma yok oksapar çok yakıyorKızlar oksapar kullanan var mı? Coraspin alıyordum.İlk defa oksapar iğne verildi.Benim mi alerjim var yoksa iğneler yakıyor mu vurunca?
Biraz yakiyo cnm bana poztifi görünce veriyorlar suan kullanmiyorum kan sulandirici ama yakiyo birazKızlar oksapar kullanan var mı? Coraspin alıyordum.İlk defa oksapar iğne verildi.Benim mi alerjim var yoksa iğneler yakıyor mu vurunca?
ben de ilk iğneden göbeğimi morarttım kola mı gecsem kol morarmaz diyodum ilk defa duydum kolun morardıgınıÇok fena yakıyor Kolmdan vuruyorum ben mosmor oldular