- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
İnşallah.Erken aslında test için biliyorum ama 6. Gün böyle çıkması biraz umutlarımı yeşertti.Benceee pozitif benimde böyle çıkmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah.Erken aslında test için biliyorum ama 6. Gün böyle çıkması biraz umutlarımı yeşertti.Benceee pozitif benimde böyle çıkmıştı
Ben de varım ve listeye adımı yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirimBenden başka kimse yok mu
baya belirgin çıkmış cok guzel erken gebelik testi miKızlar günaydın. Bugün transferin 6. Günü.Dediğim gibi dayanamadım ve sabah test yaptım. İnşallah doğrudur.
Evet prodoktor. Yalancı gebelik olmaması için 8. Gün sabahı tekrar test yapacağım. Kan testine sonra giderim olmadı.Reglime 2 gün kaldıbaya belirgin çıkmış cok guzel erken gebelik testi mi
grup devredildi ve listeye isim yazılmıyor maalesef agustos ayı transfer olanlar kendı aramızda durumumuzu paylaşıyoruzBen de varım ve listeye adımı yazdırmak istiyorum nasıl yapabilirim
prodocotor yalancı gebelik cıkarmaz diye biliyorum güvenilir testEvet prodoktor. Yalancı gebelik olmaması için 8. Gün sabahı tekrar test yapacağım. Kan testine sonra giderim olmadı.Reglime 2 gün kaldı
Umarım.Yüzde 99 yazıyor sonuç ama.Kafamı kurcalayan soru şu: Test 5 dakika sonra kontrol edin diyor.5 dakika sonrası maksimum bekleme süresi olduğunu biliyordum. Kaç dakikadan sonrasını dikkate almamalıyız acaba bilen var mıprodocotor yalancı gebelik cıkarmaz diye biliyorum güvenilir test
siz kaçıncı dakikada gördünüz ikinci çizgiyi.. bence ıkıncı cizgi 15 dakika gbi anlamsız bi sürede cıkmadıysa sorun yok kafanıza takmayınUmarım.Yüzde 99 yazıyor sonuç ama.Kafamı kurcalayan soru şu: Test 5 dakika sonra kontrol edin diyor.5 dakika sonrası maksimum bekleme süresi olduğunu biliyordum. Kaç dakikadan sonrasını dikkate almamalıyız acaba bilen var mı
bence sonucunuz doğrudur. benim negatif çıkmıştı 9. gün kanda negatif çıktı. hayırlı olsun tebriklerUmarım.Yüzde 99 yazıyor sonuç ama.Kafamı kurcalayan soru şu: Test 5 dakika sonra kontrol edin diyor.5 dakika sonrası maksimum bekleme süresi olduğunu biliyordum. Kaç dakikadan sonrasını dikkate almamalıyız acaba bilen var mı
Hadi bekliyorumKızlar günaydın transfer günü hariç 6. Gunumdeyım dondurulmus 2 tane 5. Gun transfer edildi erken gebelık testı yapsam olur mu bıde sımdı alabildim testi sabah öğlen farkeder mi ya normalde ilk ıdrar diyolar ya
Aslında silik hemen çıktı. Bekledikce netleşti.Mesela bu sabah 5 de yapar yapmaz.siz kaçıncı dakikada gördünüz ikinci çizgiyi.. bence ıkıncı cizgi 15 dakika gbi anlamsız bi sürede cıkmadıysa sorun yok kafanıza takmayın
o zaman çok normal hiç kafanıza takmayın. 5 dakıka da çıksa bile normal bence tertemız pozitifAslında silik hemen çıktı. Bekledikce netleşti.Mesela bu sabah 5 de yapar yapmaz.
Hahahhahahaha yapıyım mııı kız sabah öğlen farketmez dimiHadi bekliyorum
Bence var mınnos kacıncı gunundeydınAslında silik hemen çıktı. Bekledikce netleşti.Mesela bu sabah 5 de yapar yapmaz.
Hayırlısı olsun inşallah ama bence var 5. Gün embriyosu ise erken öğrenmen normalİnşallah.Erken aslında test için biliyorum ama 6. Gün böyle çıkması biraz umutlarımı yeşertti.
Aynıyız işte seninle.20 ağustos transfer.Sabah idrarıyla daha iyi tabi.Bence var mınnos kacıncı gunundeydın
Valla beklemek cok zor yaAynıyız işte seninle.20 ağustos transfer.Sabah idrarıyla daha iyi tabi.
Oo.masallah masallahKızlar günaydın. Bugün transferin 6. Günü.Dediğim gibi dayanamadım ve sabah test yaptım. İnşallah doğrudur.