- 27 Eylül 2023
- 730
- 875
- 42
ne diyim ki deneme desem denemeyecek misin merakımdan keçiboynuzu kemiriyorum habireBen çatlatma iğnesi falan olmadım bende denıyım yarın o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyim ki deneme desem denemeyecek misin merakımdan keçiboynuzu kemiriyorum habireBen çatlatma iğnesi falan olmadım bende denıyım yarın o zaman
Yok ikisinde de var merak etme ikiisde 5 dk icinde çıktı ama ciplak gözle daha iyi gözüküyor ve inşallah doğrudur. Iste aslinda 3 cizgili olan testin günü yarindi dün yapmıştım ama dayanamadimEğer bu testte ısrarcıysan 2 gün daha bekle tekrar yap.Yarın da brnzeri çıkabilir. Sağdakinde var gibi ama ben yerine odaklandığım için mi tam kestiremiyorum burdan bilemedim. Birşeylerle uğraş aklını meşgul et :)
Tamam öyleyse inşallah artarak koyulaşır. Fotoğraflar görnen gibi olmuyorYok ikisinde de var merak etme ikiisde 5 dk icinde çıktı ama ciplak gözle daha iyi gözüküyor ve inşallah doğrudur. Iste aslinda 3 cizgili olan testin günü yarindi dün yapmıştım ama dayanamadim
İnşallah cnmTamam öyleyse inşallah artarak koyulaşır. Fotoğraflar görnen gibi olmuyor
Benimde ilk günden beri kasık ağrım varİnşallah tutunma beliritisidrBende aynı adet olacakmışım gibi karın şişliğim var ve ağrım devam ediyor kasık ağrısı
İnşallah öyledirBenimde ilk günden beri kasık ağrım varİnşallah tutunma beliritisidr
Eltinizi engelleyin bence bu nasıl bir kötü niyetlilik yahu. Yanınızda olup destek olmayan kimseyle görüşmeyin dediklerini de takmayın bu site ilk transferi tutanlarla dolu hatta bunlardan biri de benim. Siz içinizi ferah tutun her zaman olumlu düşününKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
Siz kaçncı günde idrar tesri yaptnz acaba birde lekelenmeniz oldumuİnşallah öyledir
Böyle mesajlar cok güzel umutlandırıyor benı cok teşekkür ederim desteğiniz içinAy ne kafasız bir insanmış o ilk denemem ve tuttu sakın kendini üzme böyle insanlarada özel hayatını anlatma
İnşallah 10 gün sonra sonucu paylasırım burda bende olumlu olcak ınanıyorum mesajlarınız güç verdi herkese teşekkür ederimEltinizi engelleyin bence bu nasıl bir kötü niyetlilik yahu. Yanınızda olup destek olmayan kimseyle görüşmeyin dediklerini de takmayın bu site ilk transferi tutanlarla dolu hatta bunlardan biri de benim. Siz içinizi ferah tutun her zaman olumlu düşünün
Yok lekelenme yaşamadım. Ben erken basladim yapmaya catlatmanin etkisinin gittiğini görmek için 4. Gunde basladim bugunde 6.günümSiz kaçncı günde idrar tesri yaptnz acaba birde lekelenmeniz oldumu
Kan testim yarın ama idrar testlerinde pozitif ve kasıklarım ağrıyor dünden beri bu gün 9. Gün adet olucam sanki öyle ağrı varKızlar kasık ağrısı var mı pozitif görenlerde?
SEN SAĞLIK BAKANI MİSİN SEN IVF PROFESÖRÜ MÜSÜN HAYIRDIR diye sorardım ne kadar itici insanlar var ya onları daha da sinir etmek lazım ben de ilk denememde pozitif gördüm ayrıca bu bir süreç ve nasip işiKızlar günaydın. Transfer olalı daha bir gün oldu. Dün eltm arayıp diyoki zaten ılkınde tutmuyor doktor söylemedi mi boşuna umutlanma diye falan gibi sözler söyledi. O kadar moralımı bozdu ki. Böyle bi şey mi var ya ilk deneme olunca tutma olasılığı düşük mü
Merhaba ben iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın miniğin nasıl inşallah herşey hayalinden daha güzel ilerliyordur cuma günü elhamdülillah keseyi gördük inşallah kalp atışıni duymak için bekliyorum
Benim ara ara oluyor ama kist var doktorum bundan kaynaklı olduğunu söylediKızlar kasık ağrısı var mı poz
Allah yardımcın olsun inşallahKızlar yarın transferden sonra ilk defa işe gitcem çok gerginim şans dileyin