- 8 Ekim 2016
- 1.457
- 1.369
- 33
10. Yada 11.gununde yaptır canım. 3.gun embriyosuna bile 14.gün istemiyorlar sonuçtaEvet cnm bencede gec ve. Zaten 31 i regl günüm yani test günüm 2si sonuc nagatifse oda gecikecek ilaclardan dolayi cok sacma yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Yada 11.gununde yaptır canım. 3.gun embriyosuna bile 14.gün istemiyorlar sonuçtaEvet cnm bencede gec ve. Zaten 31 i regl günüm yani test günüm 2si sonuc nagatifse oda gecikecek ilaclardan dolayi cok sacma yani
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim, inşallah tutunurlar sağlıkla kucağımıza alırızTeşekkür ederim, 2 embriyoda 5aa kalitede olduğunu söylediler, belirti mi bilmiyorum ama benim ilk 3 gün kasıklarımda ağrı vardı ara ara giren, 4-5-6 gbi ağrılar kesinildi, ama 8. Gün yine başladı adet olacakmış gibi kasık ağrısı, göğüslerimde 8. Gün ağrımaya başladı, ama belirti arama canım ilaçlarda yapıyor olabilir bu ağrıları, belki sende ilaçlar çok yan etki yapmadı ağrımıyor, o yüzden kendini dinleme bence, sağlıkla tutunsun bebişlerin inşallah
Benim ilk transferim 3. Gün embriyosuydu onuda 14. Gun istediler bunlsr seriye bağlamis hep 14 de istyorlar10. Yada 11.gununde yaptır canım. 3.gun embriyosuna bile 14.gün istemiyorlar sonuçta
Senin bugün kaçıncı günün test yaptın mı10. Yada 11.gununde yaptır canım. 3.gun embriyosuna bile 14.gün istemiyorlar sonuçta
Sizin yerinizde olsam bugün verirdim iki günlük artışa bakılıyor diye biliyorumKızlar ilk Kan testini 7. Gün vermiştim bugün 9. Gün bugün mu yoksa yarın mi vermem gerekiyor yardımcı olur musunuz
Bende bugün vermek istiyorum yerleşme kanamasi da yaşıyorum endişeliyim bugün verirsem 2 gün arayla vermiş oluyorum değil miSizin yerinizde olsam bugün verirdim iki günlük artışa bakılıyor diye biliyorum
Bugün vermen gerekiyor cnm 2 günlük artışa bakılıyorKızlar ilk Kan testini 7. Gün vermiştim bugün 9. Gün bugün mu yoksa yarın mi vermem gerekiyor yardımcı olur musunuz
O zaman bugün vereyim çok sağ olBugün vermen gerekiyor cnm 2 günlük artışa bakılıyor
Evet evet bugün ver güzel artislarla gel inşallahO zaman bugün vereyim çok sağ ol
5 e de 3 e de aynı gün istiyolar demekkiBenim ilk transferim 3. Gün embriyosuydu onuda 14. Gun istediler bunlsr seriye bağlamis hep 14 de istyorlar
Benim daha 3.günüm bugün. Kendimi dinlemek istemiyorum ama transfer olduğum günden beri kasık bel bacak ağrım var. Bazen bu ağrılar boşa da cikabiliyor ama inşallah tutunuyodurSenin bugün kaçıncı günün test yaptın mı
Benim ilk tup bebek denemem, geriye embriyo da kalmadi insallah basarili sekilde biter hepimizin yuzu guler insallahkaçıncı denemenız inşallah emegınız boşa çıkmaz içinizde ki umut sönmez
İnşallah tutunuyordur benimde 6. Günüm bugün bakalim hakkımızda hayırlısı inşallah5 e de 3 e de aynı gün istiyolar demekki
Benim daha 3.günüm bugün. Kendimi dinlemek istemiyorum ama transfer olduğum günden beri kasık bel bacak ağrım var. Bazen bu ağrılar boşa da cikabiliyor ama inşallah tutunuyodur
Benimde kafam biraz karışık ama sakin kalmaya çalışıyorum hayırlısı inşallah bakalım. Testler biraz karıştırdı beni ama bakalim bekleyip göreceğiz5 e de 3 e de aynı gün istiyolar demekki
Benim daha 3.günüm bugün. Kendimi dinlemek istemiyorum ama transfer olduğum günden beri kasık bel bacak ağrım var. Bazen bu ağrılar boşa da cikabiliyor ama inşallah tutunuyodur
Hâlâ midem bulaniyor. Belki erkendir o yuzden çıkmamistir falan diye dusunmek istiyorum ikimiz icin de ama moralim cok bozuldu. Belli ki senin de moralin cok bozulmus. Biz yine 12 gun kan testini verelim ignelerimizi olalim canim.Benim de aynı 16 ağustos 3. Gün embriyosu ve negatif çıktı.Cok üzgünüm. 9. gün az da olsa bir silik çizgi çıkardı sanırım.Hic belirtim yoktu sıfır yani korkuyordum zaten , dün ilk göğüs uçlarım sizlamaya başladi biraz sevinmiştim ama görünüyor ki onu da ilaçlar yapiyor galiba..
Ayy iyice saçmalamış yani bana bile okuyunca sinir geldi resmenŞok oldum o an yani ilk kez duyuyorum böyle bişeyi o kadar emin ki kendinden doktorun bahsetmedi mi falan diye de kücümseyici tavırlarla sinir geldi yine bak
Yarın vericem canimKan verdin mi yarın mı vereceksin canım
En iyi şekilde en guzeli nasip olsun insalalh canimBenimde kafam biraz karışık ama sakin kalmaya çalışıyorum hayırlısı inşallah bakalım. Testler biraz karıştırdı beni ama bakalim bekleyip göreceğiz
Aminn amiin cnm hayirlisini rabbim kolaylastirarak nasip etsin hepimizede bizedeEn iyi şekilde en guzeli nasip olsun insalalh canim