İnşallah ama ben erken gebelik testlerinden yaptım. Onlar da hatalı çok oluyor mu ki korktumMaşallah canım var tabi hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama ben erken gebelik testlerinden yaptım. Onlar da hatalı çok oluyor mu ki korktumMaşallah canım var tabi hayırlısıyla kucagına almak nasip olsun
Bende yaptım hepsinde illaki cift gördüm kasette belli bile değil dibiydi silikti ama var yani olmasa normalde ne yaparsan yap diğer cizgi cıkmaz içini ferah tut hayırlısıyla güzel sonuclar alıcaksın bende korkuyordum cok şükür tuttu umarım hepinizin tutar sağlıkla dogarlarİnşallah ama ben erken gebelik testlerinden yaptım. Onlar da hatalı çok oluyor mu ki korktum
Gelmediyse sorun yok inşallah diye düşünüyorum Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah valla yıpranıyoruz bu süreçler çok zorYani bende o şekilde olabileceğini düşündüm devamı gelmedi zaten sabah bi defa oldu
Evet 3.gün embriyosuysa biraz daha bekle canım cikmayabilir biraz daha bekle. Tekrar etmedi etseydi soracaktım bidaha gelmedi
İnşallah bebis belirtilerin olsun...Benim bulantim var ya hafif hafif ama surekli ensemde. Bazen iyi gibi geciyor bi bakıyorum yine ayni. Kusturmuyo ama keyif kaciriyor iste.
İnşallah ya valla öyle her aşaması ayrı yıpratıcı sonu güzel olsunda napalim cekicezGelmediyse sorun yok inşallah diye düşünüyorum Rabbim güzel haberler nasip etsin inşallah valla yıpranıyoruz bu süreçler çok zor
Kaset test normalde adet günün gecikince yapilan bi test ama yumurtlama zamanini vs biliyosan veya tupteki gibiyse adet günü gelmeden de çıkıyor testte. Ama erken gebelik testlerinde daha fazla yanilma payi oluyormus öyle okudum heo postlarda özellikle bazi markaların ki yalanci pozitif gösteriyormuşYa bilmedigim için soruyorum bu kaset test dediğiniz farklı bir test mi ? erken gebelik testi doğru sonuç vermez mi ikisi farklı mi oluyor
Oo o zaman bence poztifsin hayirli olsun şimdiden bu yaptığın testler belli bir markanin testleri mi farkli mi ve hangi markanin testleri ?Çatlatma iğnesi olmadım ben kaset testim dün yaptığımda aşırı silikti şimdi gözle daha net gorunuyor pembe olduğu da anlaşılıyor kan verdim zaten bakalım yarın e Nabiza düşerse buraya da yazacağım
predictor erken gebelik testi bilinen marka ile ilk silik çizgi gördüm sonrasında yaptıklarım farklı markalardiOo o zaman bence poztifsin hayirli olsun şimdiden bu yaptığın testler belli bir markanin testleri mi farkli mi ve hangi markanin testleri ?
Taze transfer mi.yunurta toplamadan sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı hazırlık icinBende bugün transferimi oldum 5gün 6aa pgtli embriyo transfer edildi test tarihim 31 Ağustos
Tamam dictor olan iyi marka doctor olani yanlis cikartiyorlar hep demişlerdi bence var ya ben pozotif olduğunu düşünüyorumpredictor erken gebelik testi bilinen marka ile ilk silik çizgi gördüm sonrasında yaptıklarım farklı markalardi
Kaset test için de mimea markası ve başka markalar ile denemistim
Bende days comfort ile yaptım 7. Günün sabahı silik çıktı inşallah doğrudurTamam dictor olan iyi marka doctor olani yanlis cikartiyorlar hep demişlerdi bence var ya ben pozotif olduğunu düşünüyorum
Evet bende yüzden farklı markalar ile de denedim hepsi pozitif gösteriyor hepimiz minnaklarimiza kavusalimTamam dictor olan iyi marka doctor olani yanlis cikartiyorlar hep demişlerdi bence var ya ben pozotif olduğunu düşünüyorum
Aminn inşallah amiinEvet bende yüzden farklı markalar ile de denedim hepsi pozitif gösteriyor hepimiz minnaklarimiza kavusalim
Catlatma vurulmusmuydunBende days comfort ile yaptım 7. Günün sabahı silik çıktı inşallah doğrudur
Hayır vurulmadımCatlatma vurulmusmuydun
Bu şekilde çıktıCatlatma vurulmusmuydun
O zaman pozitiftir inşallah kaset testte yapin ben erkenlerw pek guvenemiyorum vallaHayır vurulmadım
Yarın sabah yapayım o zamanO
O zaman pozitiftir inşallah kaset testte yapin ben erkenlerw pek guvenemiyorum valla
Maşallah bayağı da koyu çıkmış ama bence bu koyuluklq keset testte yapsan silik gölge hayalet muhakkak birsey cikmasi gerekir diye düşünüyorum cunku cok net duruyor bu kadar kisa süredeBu şekilde çıktı