- 12 Aralık 2022
- 218
- 132
aynen daha koyu ayyy ne zaman kan vereceksin :-*Eki Görüntüle 3469850
7. Gün ilk yaptığıma göre daha koyu değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen daha koyu ayyy ne zaman kan vereceksin :-*Eki Görüntüle 3469850
Ay geçmişte ilk yaptıklarını aradım kesinlikle daha koyuEki Görüntüle 3469850
Var var kizz bebiss geliyorYapmayacaktım ama gecenin bu saatinde uyandım, birden yapmak istedim bu gün 7. Güne girecektim kızlar yorumlarınızı alayım var gibi di mi
Ayyyy inşallahVar var kizz bebiss geliyor
Açık mı kapalı mı ameliyat oldunuz...birde miyom kaç cm di sizin rahmin içinde mi dışındamıydıValla miyom varsa alınsın,sıkıntı.bende rahmin zarar görebilir kısmını biliyodum ancak miyomların kalması başka bir dert.en iyisi doktorunuza güveniyosanız ameliyat olun.ameliyat oldum,uyandığımda bayağı ağrım vardı.tüplerimi de bağlamış çünkü gördümki genişlemiş dedi doktor.sonra beni yürüttüler,ilk ayağa kalktığımda kustum.onun dışında yürümek iyi geldi.doktor bir ay rapor vereyim dedi istemedim,15tatilde evde yatarak ve ev içinde yürüyerek(10.gün dışarda yürümeye başladım) kendime geldim ve işe gittim kimsede anlamadı ama şunu söylemek isterim,doktor da söylemişti; içinde hava oluyor bu hava her geçen gün yukarı doğru çıkıyor ve sana ağrı yapıyor.yani özellikle göğüs ve omuz kısımlarım ağrı yaptı zor yattım.ama dediğim gibi 10gündr falan atlattım.ilk günler zor geçiyor kendi başına birşey yapamıyorsun.geçmiş olsun...
Kaset testlerde yaptim silik çıktı ama doktorum beni iklemde bıraktı 4 gün erkenden çıkmaz zaten dedi niye öyle dedi ki test yalancı pozitif çıkarsa nerden baksan 5 tane yaptım hepsi pozitif dayanamadım kan verdimAy geçmişte ilk yaptıklarını aradım kesinlikle daha koyu
Verdim bile negatif cikcak diye korkuyorum doktorum iklemde bıraktı beni galiba negatif çıkacakaynen daha koyu ayyy ne zaman kan vereceksin :-*
Ben bi tane aldim erken gebelik testi. Pazar gunu sabah yapariz Çarşamba zaten test gunumuz ay bitmez zannettim ama bitiyor bu surec allaaahim evlat dileyen herkesin kucagina en azindan bir tane bebek nasib etsin. Burda negatif paylasan herkesin gonderisinde çok üzülüyorum pozitif paylasan herkesin postuna yuregim hopluyor.Olur yapalım Testlerim bana bakıyor zor dayanıyorum zaten .
neden ikilemde bıraktı erken test diye mii ne zaman cıkarmıs kan sonucu hadi yuksek cıkar ınsallah beta hgc :)Verdim bile negatif cikcak diye korkuyorum doktorum iklemde bıraktı beni galiba negatif çıkacak
Hiç kötü düşünme canim. Hadi senden kan testi sonucu bekliyoruz insallah guzel haberlerini tebrik edelim burdanVerdim bile negatif cikcak diye korkuyorum doktorum iklemde bıraktı beni galiba negatif çıkacak
Sen bakma bence dr a kaset test aşırı aşırı hayalet ciksr 4. 5. Gün tecrubeyle sabit benim 7. Gün bile aşırı silikti kaset. Ama kaset testler garanti oluyo genelde erken tetse kiyasla. Sen içini ferah tut orada var birseyler bence catlatma etkisinin gectiginden de eminsen sorun yokKaset testlerde yaptim silik çıktı ama doktorum beni iklemde bıraktı 4 gün erkenden çıkmaz zaten dedi niye öyle dedi ki test yalancı pozitif çıkarsa nerden baksan 5 tane yaptım hepsi pozitif dayanamadım kan verdim
Çatlatma iğnesi olmadım ben kaset testim dün yaptığımda aşırı silikti şimdi gözle daha net gorunuyor pembe olduğu da anlaşılıyor kan verdim zaten bakalım yarın e Nabiza düşerse buraya da yazacağımSen bakma bence dr a kaset test aşırı aşırı hayalet ciksr 4. 5. Gün tecrubeyle sabit benim 7. Gün bile aşırı silikti kaset. Ama kaset testler garanti oluyo genelde erken tetse kiyasla. Sen içini ferah tut orada var birseyler bence catlatma etkisinin gectiginden de eminsen sorun yok
Çok teşekkür ederim sağlık ocağında verdim eğer e Nabiza düşerse yarın yazarım düşmezse pazartesiye kaldıHiç kötü düşünme canim. Hadi senden kan testi sonucu bekliyoruz insallah guzel haberlerini tebrik edelim burdan
Bilmiyorum ki öyle dedi kaset test de yaptım onda da çıktı 3. Gün embriyosu diye sanırım öyle dedineden ikilemde bıraktı erken test diye mii ne zaman cıkarmıs kan sonucu hadi yuksek cıkar ınsallah beta hgc :)
doktorlar acele etmemizi biraz daha netleşmesini istiyorlar idrarda cıkan kanda da çıkar içinizi ferah tutunVerdim bile negatif cikcak diye korkuyorum doktorum iklemde bıraktı beni galiba negatif çıkacak
Bekle bence bende 14 nde oldum. Pazartesi kan vericem.Kızlar 15inde 5. Gün transferi oldum bugün kan versem çıkar mı
Umarım öyle olur hakkımızda hayırlısı olsundoktorlar acele etmemizi biraz daha netleşmesini istiyorlar idrarda cıkan kanda da çıkar içinizi ferah tutun
Amin inşallah Aynı duygulardayim.Bende 3 tane erken gebelik testi var ama korkudan yapamıyorum Bir de benim hiç ama hiç belirtim yok tedirginim korkuyorum test yapmaya..Rabbim şu sürece giren herkese yardım etsin hayırlı haberler alalım inşallahBen bi tane aldim erken gebelik testi. Pazar gunu sabah yapariz Çarşamba zaten test gunumuz ay bitmez zannettim ama bitiyor bu surec allaaahim evlat dileyen herkesin kucagina en azindan bir tane bebek nasib etsin. Burda negatif paylasan herkesin gonderisinde çok üzülüyorum pozitif paylasan herkesin postuna yuregim hopluyor.
Canimmmm cok sevindim Rabbim saglikla kavustursun böyle guzel haber alinca insan kendi gibi seviniyor. Darisi basimiza. Cok guzel gidiyoruz çoğunluk pozitif. Geri kalan bizlerde görürüz inşallahEki Görüntüle 3469850
Yarın kan sulandırıcım bitiyor içinde 10 tane var bitince kan ver duruma göre tekrar yazarız dedi normalde test günüm pazar 10 gün sonra ver demiştiBekle bence bende 14 nde oldum. Pazartesi kan vericem.