- 13 Aralık 2015
- 842
- 687
- 30
Hayırlı haberler olsun inşallah bende yarın kan vermeye gitcemBenimde funda hoca,cuma transfer olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberler olsun inşallah bende yarın kan vermeye gitcemBenimde funda hoca,cuma transfer olucam
Ben haftaya Salı günü transfer olacağım, bana da yapılacak embriyo glue, 4 bin lira ödedik onun için. İnsallah pozitif sonucu alırsınızKızlar bu embriyo glue yaptıran var mı? Bana uyguladılar genetik hastalıktan dolayı 5 yumurtadan biri sağlıklı geldi bu şansımızı artırır dedi embriyolog 9 bin ek ücret aldılar %20 şansımızı artırıyor dedi
Ay hadi hayirlisi olsun,hem doktorlarimiz ayni hemde meslektasiz insallah guzel olur her seyHayırlı haberler olsun inşallah bende yarın kan vermeye gitcem
Neden yapildi sizeBen haftaya Salı günü transfer olacağım, bana da yapılacak embriyo glue, 4 bin lira ödedik onun için. İnsallah pozitif sonucu alırsınız
Ben de çok heyecanlıyım, insallah hepimiz mutlu sona kavuşuruzBenimde funda hoca doktorum cuma transfer okucam cok heyecanliyimmmm
İnşallah her şey gönlünce olsun iki hafta sonra alalım haberiniAy hadi hayirlisi olsun,hem doktorlarimiz ayni hemde meslektasiz insallah guzel olur her sey
Bu ikinci tedavim, ilki negatif oldu. Ne gerekiyorsa yapalım istedim. Bütün tuşlara basıyorum bu tedavide ben istedim doktordan o da yapalım dedi :))Neden yapildi size
Ben yaptırdım bu benim 3.Transferim artık son embriyolarımdı doktorum bu işlem için ticari dedi sadece %3 arttırıyormuş bilimsel bir kesinliği yokmuş ama artık benim sondu ve denenecek başkada bir yöntem kalmadığı için bende denedim aklımda kalmasın diye 9 bin ödedim bugün 4.günüm test günü bekliyorumKızlar bu embriyo glue yaptıran var mı? Bana uyguladılar genetik hastalıktan dolayı 5 yumurtadan biri sağlıklı geldi bu şansımızı artırır dedi embriyolog 9 bin ek ücret aldılar %20 şansımızı artırıyor dedi
Çok uygun ödeme yapmışsınız ben 9 bin verdimBen haftaya Salı günü transfer olacağım, bana da yapılacak embriyo glue, 4 bin lira ödedik onun için. İnsallah pozitif sonucu alırsınız
Amiiin insallah bugun 3.gun embriyomuz cozuldu cumaya gitmesini umuyoruz 5.gune goturelim dedi yuregim agzimdaBen de çok heyecanlıyım, insallah hepimiz mutlu sona kavuşuruz
ya cidden insan oyle oluyor benim ilk ona ragmen bende ne lazimsa yapalim diyodumBu ikinci tedavim, ilki negatif oldu. Ne gerekiyorsa yapalım istedim. Bütün tuşlara basıyorum bu tedavide ben istedim doktordan o da yapalım dedi :))
Amiin insallah cok tesekkur ederim sizinde kan sonucunuzu bekliyorummİnşallah her şey gönlünce olsun iki hafta sonra alalım haberini
Bana da kullandilar ama ihtimali artirmasi icin.%5-%8 ihtimal. Embriyo yapissin tutunsun diye dedi.biz fazladan 7.500tl ödedik.Kızlar bu embriyo glue yaptıran var mı? Bana uyguladılar genetik hastalıktan dolayı 5 yumurtadan biri sağlıklı geldi bu şansımızı artırır dedi embriyolog 9 bin ek ücret aldılar %20 şansımızı artırıyor dedi
Canim benim7. Gunum suan belirgin bir belirtim yok.cok az belim ağrıyor sadece.Kızlar bugün 8.günüm benimle aynı gün olup belirtisi olan var mı
Canim benim7. Gunum suan belirgin bir belirtim yok.cok az belim ağrıyor sadeceKızlar bugün 8.günüm benimle aynı gün olup belirtisi olan var mı
Darisi basimiza canimAmin inşallah yarın kan testi günüm
Embriyo çözdürme için ücret aldılar mı sizdenHayırlı haberler olsun inşallah bende yarın kan vermeye gitcem
Evet 5000 tl ücret ödedikEmbriyo çözdürme için ücret aldılar mı sizden
Kacinci gun embriyosuydu canim 16 sinda da benim transferim yapildi ay test yapmak istiyorum benim 3 gun embriyosu bugun 5.gun yapsam cikmaz muhtemelen olsa bileE
Evet 9.gün korkarak yaptım yarım saat sevinçten ağladım