Hayırlı olsun bariz belli çizgi 9. Gündü sanırım di miEki Görüntüle 3468812
Sabahın 6 sında kalkıp heyecanla yaptım pozitif dimi silik de olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bariz belli çizgi 9. Gündü sanırım di miEki Görüntüle 3468812
Tebrik ederim pozitif görünüyor.Eki Görüntüle 3468812
Selam, 1-2 tane toplanıp da 5.güne giden arkadaşlar var. Canınızı sıkmayın lütfen.. İnşallah güzel bir şekilde ilerlerSelam kızlar. Bende pazartesi opu oldum. 5 yumurta toplandı sadece cok moralım bozuldu. Dün aradılar 2 yumurtam döllenmiş. 5.güne kadar gider mi çok canım sıkkın dua edin bana da
İnşallah ya kalbim pır pır atıyor resmen. Hepimizin sağlıkla sekilde olsun bebişleriiSelam, 1-2 tane toplanıp da 5.güne giden arkadaşlar var. Canınızı sıkmayın lütfen.. İnşallah güzel bir şekilde ilerler
Evet 9.gün korkarak yaptım yarım saat sevinçten ağladımHayırlı olsun bariz belli çizgi 9. Gündü sanırım di mi
Amin inşallahTebrik ederim pozitif görünüyor.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminİnşallah ya kalbim pır pır atıyor resmen. Hepimizin sağlıkla sekilde olsun bebişlerii
Ah kıyamam ya herşey güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksınE
Evet 9.gün korkarak yaptım yarım saat sevinçten ağladım
Baya belirgin, tebrik ederim canım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyımEki Görüntüle 3468812
İnşallah pozitif sonuç alırsınız güzel haberlerle gelirsinizBaya belirgin, tebrik ederim canım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
İnşallah bu arada dün yazmışsın belirtiler gitti diye bende de öyle olmuştu son günler 9.gün tekrar başladı senin için dua edicemAh kıyamam ya herşey güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
Ah kıyamam ya herşey güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
silik değil gayet belirgin maşallah saglıkla büyüsünEki Görüntüle 3468812
Amin inşallah benim de kan testim yarın inşallah güzel yüksek sonuçlar alırızBaya belirgin, tebrik ederim canım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
pozitif haberler duymaya ihtiyacımız var inşallah sizde mutlu haberi paylaşırsınızBaya belirgin, tebrik ederim canım inşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
Aminn sağolasın seninde bu gün transferin vardı çarşamba diye hatırlıyorum ama inşallah sımsıkı tutunur güzel haberler verirsinsilik değil gayet belirgin maşallah saglıkla büyüsün
amiiinn inşallah eveeet bugun transfer olacagım son dondurulmuş embrıyolarım bakalım hayırlısıAminn sağolasın seninde bu gün transferin vardı çarşamba diye hatırlıyorum ama inşallah sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin
İnşallah benim de öyledir allah razı olsunİnşallah bu arada dün yazmışsın belirtiler gitti diye bende de öyle olmuştu son günler 9.gün tekrar başladı senin için dua edicem
Dualarımız seninle Al bebişlerini gel bakalım hayırlısıylaamiiinn inşallah eveeet bugun transfer olacagım son dondurulmuş embrıyolarım bakalım hayırlısı
Evet canim pozitif rabbim saglikla kavustursun insallah. Kan ne zaman vercenEki Görüntüle 3468812