- 13 Aralık 2015
- 847
- 692
- 30
Bize doktor 22 si ve 24 ü kan lazım dediBenimki de 5. Gün embriyosu aslında ama bana test için 12 gün sonrası verildi. Sebebi hakkında hiçbir fikrim yok umarım güzel sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize doktor 22 si ve 24 ü kan lazım dediBenimki de 5. Gün embriyosu aslında ama bana test için 12 gün sonrası verildi. Sebebi hakkında hiçbir fikrim yok umarım güzel sonuçlar alırız
Canım güzel haberler alırız inşallahBize doktor 22 si ve 24 ü kan lazım dedi
Merhaba ben letü kullandım. Dün değerim 180 di iki yumurtam var. Bu akşam çatlatma iğnesi olucam haftaya cuma progestron değerine göre transferim yapılacakKızlar femara kullandığınızda E 2 değeriniz nasıldı
Evet normal çünkü bir sıvı ile rahim içini yıkıyorlarMerhaba bende bu gün 2 tane 5. Gün transferi oldum, transferden iki üç saat sonra su gibi akıntı gelmeye başladı sizce normal mi bu benim gibi olan var mı acaba
Fitil kullanıyorsanız ondan olabilir miMerhaba bende bu gün 2 tane 5. Gün transferi oldum, transferden iki üç saat sonra su gibi akıntı gelmeye başladı sizce normal mi bu benim gibi olan var mı acaba
İğne kullanmıyor musunuzTransfer sonrası 9.gündeyim iki gündür kasıklarım çok ağrıyor, bugün sanki regl sancısı gibi ve karnım aşırı şiş. Dekort tablet coraspin tablet ve Progestan fitil kullanıyorum. Normalde 23 Ağustos gibi regl olmam lazım. Test günüme 3 gün var. Ne yaşıyorum bilmiyorum hiç
İğne kullanmıyor musunuz
bende de iğneden dolayı karnımda şişlik var hafif ağrı oluyor kasıkta daTransfer sonrası 9.gündeyim iki gündür kasıklarım çok ağrıyor, bugün sanki regl sancısı gibi ve karnım aşırı şiş. Dekort tablet coraspin tablet ve Progestan fitil kullanıyorum. Normalde 23 Ağustos gibi regl olmam lazım. Test günüme 3 gün var. Ne yaşıyorum bilmiyorum hiç
Öyle gerçekten benim 3.Transferim son 2 embriyo vardı o transfer edilecek ama bu seferki çok farklı yani korku endişe çok var son olduğu için sanırım bunda da negatif alırsam birdaha deneyebilme gücümde yok aşırı endişeliyim herkesin dualaranı talibim dualarınızda benide geçirirseniz çok sevinirimEn heyecanlı günlerden biri hayırlı uğurlu olsun şimdiden kolaylıkla geçsin
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alsınAnkara Bahçeci de yaptırdı son transferinde 2 tane koyulmus kuzenimin tüpleri kapalıydı
İğne vermedi. Fitil 4 kez yapıyorum o da akıyor hep olduğu gibi nasıl olcak bilmiyorumbende de iğneden dolayı karnımda şişlik var hafif ağrı oluyor kasıkta da
Anladım teşekkür ederimEvet normal çünkü bir sıvı ile rahim içini yıkıyorlar
Fitil kullanıyorum ama onun akıntısı daha beyaz geliyordu bu resmen su gibi bir akıntıFitil kullanıyorsanız ondan olabilir mi
Bende iki iğne bir fitil gidiyor şu an. Fitilden sonra uzun süre yatınİğne vermedi. Fitil 4 kez yapıyorum o da akıyor hep olduğu gibi nasıl olcak bilmiyorum
Ben de bugün oldum sizinle aynı gün sonuç bakicaz öyleyse Hayırlı haberlere inşallahBu ay bizim ayımız olur inşallah bende bugün transfer oldum
Merhaba ben de bugün oldum hayırlı olur inşallah ve evet benim de aynı şekilde oldu normal bir durum bence merak etmeyin çünkü sıvı ile yıkama yaptılar ilk olarak, muhtemelen sizinki de öyle olmusturMerhaba bende bu gün 2 tane 5. Gün transferi oldum, transferden iki üç saat sonra su gibi akıntı gelmeye başladı sizce normal mi bu benim gibi olan var mı acaba
Hayırlı olsun inşallah Evet sanırım fitilin kalıntılarını temizleyeyim diye birşey söyledi doktor o zaman yapıldı, acayip gaz sancısıda oldu bende ben progesteron iğneleri kullanmaya başladığımdan beri bir haftadır ciddi kabız oldum duphalac kullanabilirsin dedi umarım o rahatlatırMerhaba ben de bugün oldum hayırlı olur inşallah ve evet benim de aynı şekilde oldu normal bir durum bence merak etmeyin çünkü sıvı ile yıkama yaptılar ilk olarak, muhtemelen sizinki de öyle olmustur