İnşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için. Mutlu sağlıklı huzurlu evlatlarımız olsun inşallahOlsun bunda da vardır bir hayır inşallah burayı pozitif haberleriyle doldururuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah. Hayırlısı olsun hepimiz için. Mutlu sağlıklı huzurlu evlatlarımız olsun inşallahOlsun bunda da vardır bir hayır inşallah burayı pozitif haberleriyle doldururuz
Benimde transferim yarın olucak dualarınızı bekliyorum kızlarBir önceki konumuz kapanmış bu ay transfer olanlar ve transfer olmayı bekleyenler burdan devam edelim
En heyecanlı günlerden biri hayırlı uğurlu olsun şimdiden kolaylıkla geçsinBenimde transferim yarın olucak dualarınızı bekliyorum kızlar
İnşallah benim de test günüm 22 Ağustos çok heyecanlıM Madame butterfly benide listeye ekler misin 22 Ağustos transfer 5.gün pgt li tek embriyo transferi olacağım yaş 32 inşallah bu defa pozitifi görürüz
Kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi çok soru sordum kusura bakmayınErken test yapanlara tavsiyem yapmayın :) ben erken gebelik testi yapıp negatifi gördüğümden beri içim içimi yiyordu 9. günü gittim kan verdim ve negatif şuanda maalesef negatif olduğunu bile bile mecburen test günüme kadar ilaçları ve iğneleri kullanacağım. Doktorum bırakmamamı istedi o kadar zor geliyor ki kullanmak o yüzden bir sonrakinde asla ve asla test yapmayacağım. Nacizane tavsiyem sizde yapmayın
Kuzeniniz 5 deneme aynı yerdemi yaptı birde kaçar tane embriyo koydurdu sorun neydi acab
Ankara Bahçeci de yaptırdı son transferinde 2 tane koyulmus kuzenimin tüpleri kapalıydıKuzeniniz 5 deneme aynı yerdemi yaptı birde kaçar tane embriyo koydurdu sorun neydi acaba
Beklemekten sabır taşına döndük ama sonu güzel olsunİnşallah benim de test günüm 22 Ağustos çok heyecanlı
3. gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. Kalite olarak harflendirme söylemediler 8 hücreli kaliteli dediler ama olmadıKaçıncı gün embriyosuydu kalitesi neydi çok soru sordum kusura bakmayın
Canım benimde 21 Ağustos, senin transferin ne zaman oldu? Benimki 9 Ağustosİnşallah benim de test günüm 22 Ağustos çok heyecanlı
Benim de lekelenmem olmuştu. Pozitif oldu sonucum. İnşaallah dizinde pozitif çtirMerhabaa ağustosun 7 sinde transfer oldum. 5.gün embriyosuydu. Transferimin 7.günü pembe bir lekelenme oldu sadece sonra bidaha olmadı bugün transferimin 10.günü yarın test vermeye gideceğim. Gelen lekelenmenin yerleşme kanaması olmasını temenni ederek bekliyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Bence de yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum ,çok düşünmemek gerek ama olmuyor biliyorum stres yapmamamiz gerek yarın burdan pozitif diye yazarsınız inşallahMerhabaa ağustosun 7 sinde transfer oldum. 5.gün embriyosuydu. Transferimin 7.günü pembe bir lekelenme oldu sadece sonra bidaha olmadı bugün transferimin 10.günü yarın test vermeye gideceğim. Gelen lekelenmenin yerleşme kanaması olmasını temenni ederek bekliyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu ?
Benim 12 ağustosCanım benimde 21 Ağustos, senin transferin ne zaman oldu? Benimki 9 Ağustos
Benimki de 5. Gün embriyosu aslında ama bana test için 12 gün sonrası verildi. Sebebi hakkında hiçbir fikrim yok umarım güzel sonuçlar alırızBenim 12 ağustos
Canım senin lekelenme transferin kaçıncı günü olmuştu?Benim de lekelenmem olmuştu. Pozitif oldu sonucum. İnşaallah dizinde pozitif çtir