- 6 Ağustos 2024
- 214
- 167
- 27
Hayırlısı olsun kuzum hakkında bidahakine inşallah bizde görürüz pozitifleriNEGATİF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum hakkında bidahakine inşallah bizde görürüz pozitifleriNEGATİF
Canm o çatlatma iğnesi en az 10 günde etkisini atıyormuş ben gonopeptyl kullandm bu transferde 4 gün sürdü etkisi sen yinede her sabah tekrarla aynı saatte koyulaşmayı takip et yinede varsada hayırlı olsun canmKızlar bugun 7. Günüm testimi yorumlar mıısnz. 6.gün ovitrelle vurulmuştum onun etkisi mi yoksa sizce var mı bir şeyler (normal gebelik testi adetim cuma test günüm perşembe)
Eğer cevaplamazsaniz kaderime kahır eder mık gbi küser gider konu açarımKızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmi yumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
Küsme diye cevaplıyım mesajını gördüm ama benim 3. Gün embriyom yok 5. Gün var 3 taneKızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmi yumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
Eşim kaynakli sadece sperm kalitesizliği demişlerdi canım. Bizim hikayemizde sorun benim.Acaba öğrenenler arasında eşi azospermi olup pozitifi gören var mıdır canım ?
Çok şükür pozitifi görmüşsünüz tebrik ederim darısı benim ve diğer arkadaşların başınaEşim kaynakli sadece sperm kalitesizliği demişlerdi canım. Bizim hikayemizde sorun benim.
Ee ben kan gününe kadr öğrenmeyeck miyim koyulaşırsa oldu demek miCanm o çatlatma iğnesi en az 10 günde etkisini atıyormuş ben gonopeptyl kullandm bu transferde 4 gün sürdü etkisi sen yinede her sabah tekrarla aynı saatte koyulaşmayı takip et yinede varsada hayırlı olsun canm
ben haftaya gidicem, kalite arttırıcı şeyler verecek sanırım. yazarım sana:))Kızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmi yumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
Benim ilk defa embriyom 5.güne gitti içlerinden bi tane 5cb embriyom oldu onu embriyolog dondurmaya uygun görmedi gebelik getirme oranı %15 boşa dondurup dondurma ücreti ödemeyin demişti ve dondurmadik. Ama öncesinde yumurta kalitesini artırıcı şeyler yapabilirsiniz eşinizle beraber oda sperm kalitesini artırabilir. Faydası oluyor.Kızlar şimdi tabiki önümüzdeki maçlara bakıcaz artk o yüzden size bir sorum olacak lütfen görenler yanitlayabilirmi yumurta kalitesizlik olan embriyoları 5.güne gitmeyen kalan 3.günleri bb bc cc kalitesi düşük olanlar ne yaptınız yaptiginiz şeylerden sonuç aldinizmi ne kadar sürede sonuç aldnz teşekkürler şimdiden
Bir şey olmaz canım korkma benim doktorum yatmamı hiç doğru bulmuyor işlemden 10dakika sonra bende kalkmıştımKızlar 15.22 de transferden çıktım 15.34 te çok sıkışınca idrar için kalktım bir şey olur mu sizce hemşire bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyor
Olmaz korkma embriyo öyle idrarla dışarı atılacak bişey değilKızlar 15.22 de transferden çıktım 15.34 te çok sıkışınca idrar için kalktım bir şey olur mu sizce hemşire bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyor
ben ıkı transferimde de odaya gecince dayanamadm gittim tuvalate ikisi de kimyasal oldu ama tuvalete gitmekle oldugunu düşünmüyorum benm doktorumda gidebilirsin demişti.. içinizi ferah tuttun eger allah ol dedıyse olur saglıkla büyürKızlar 15.22 de transferden çıktım 15.34 te çok sıkışınca idrar için kalktım bir şey olur mu sizce hemşire bişey olmaz dedi ama içim içimi yiyor
Forumda saatlerce kıpırdamadan yatanları okuyunca paniğim tuttuOlmaz korkma embriyo öyle idrarla dışarı atılacak bişey değil
Sende 1 saat tutmussun zaten hiç panik olma canım yatarak tuttuğu kanitlansaydi doktorlar direk yatış verirdi zatenForumda saatlerce kıpırdamadan yatanları okuyunca paniğim tuttu
Üzülmek yok kuzum dua edicez bol bol hayırlısı neyse o zaman olacaktır beklemek cok zor ama sabır lütfenNEGATİF