- 8 Ekim 2016
- 1.458
- 1.369
- 33
Benimde doğal döngüde olacak ve belli değil Perşembe günü kontrolüm var o gün 10.gün olacak belki o zaman biseyler netleşir diye düşünüyorum. Senin kaçıncı gününBelli değil canım doğal olacağı için. Senin belli mi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde doğal döngüde olacak ve belli değil Perşembe günü kontrolüm var o gün 10.gün olacak belki o zaman biseyler netleşir diye düşünüyorum. Senin kaçıncı gününBelli değil canım doğal olacağı için. Senin belli mi canım
ayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edinMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Dur yavrum ben 1 ay sonra 36 yumBirkaç güne atlatacağım inş. Yaşım 33 oldu boşa giden her ay beni paniğe sevk ediyor
Benim daha 3.günüm bugün canım şimdi femara kullanıyorum. Bakalım nolacak merakla bekliyorum canımBenimde doğal döngüde olacak ve belli değil Perşembe günü kontrolüm var o gün 10.gün olacak belki o zaman biseyler netleşir diye düşünüyorum. Senin kaçıncı günün
NEGATİFEflinn34 naptn kuzum
Çok sevindim gördün mü bak umutsuzluğa kapılmak yokMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar elhamdülillah ilk beta HCG sonucum pozitif çıktı. Allah'ım sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat etsin. İsteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin
Dediğin gibi oldu canım. Çok teşekkür ederim elhamdülillah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin 339 çıktı elhamdülillah canım. Seneler sonra elhamdülillahÇok sevindim gördün mü bak umutsuzluğa kapılmak yok
Kaç çıktı değerin ?
Aminnn çok teşekkür ederim. Allah'ım isteyen herkese bana da saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hadi hayırlısı olsun canım inşallahBenim daha 3.günüm bugün canım şimdi femara kullanıyorum. Bakalım nolacak merakla bekliyorum canım
Ayyy çok tebrik ederim Allah kucağımızda göstersin inşallah sağsalim sağlıklıDediğin gibi oldu canım. Çok teşekkür ederim elhamdülillah Allah'ım isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin 339 çıktı elhamdülillah canım. Seneler sonra elhamdülillah
Amin canım hepimiz için hayırlı olan olsunHadi hayırlısı olsun canım inşallah
Aminnnn Allah'ım isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. Çok teşekkür ederimayy maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edin
Yaaa desteğin için çok teşekkür ederim. Aminnn seneler sonra elhamdülillah. Allah'ım isteyen dileyen herkese bizlere de sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin. Tam zamanında sağlıkla büyüyeceği zamanda mutlulukla gelsinler aminnnAyyy çok tebrik ederim Allah kucağımızda göstersin inşallah sağsalim sağlıklı
Yazmışsın aslında da heyecandan diğer sayfaları okumadan sormuş bulundum değerini kusura bakma
Aminnn teşekkür ederim ben hiç belirti aramadım çünkü ilaçlar çok yanıltıcı olabiliyor ama elektrik akımı gibi birşey oluyor onu gruptan sormuştum bu bir belirti mi tam bilmemekle beraber bir arkadasim belirti olabileceğini söylemişti.Öncelikle allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Belirtin varmıydı yokmuydu varsa nelerdi
Geçmiş olsun bir dahakine hazırlayacağız artık kendimizi..NEGATİF
Aminnn canım. Allah'ım isteyen dileyen herkese sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin. Herkesle beraber bizlere de nasip etsin canımÇok şükür canım Rabbim bizlere güzel sonları görmeyi nasip etsin inşallah
Ay ne bileyim, sorun zaten yumurta kalitesizliği. E aylar geçip yaşım arttıkça yumurtalarım daha kalitesizleşecek diye panik aldı. Kalitesiz diye olmuyor, olmadıkça kalitesizleşiyor. Kısır döngü. Kısır kelimesine de kılım artıkDur yavrum ben 1 ay sonra 36 yum
çok üzgünüm, dualarım seninleNEGATİF
Çok üzüldüm ya çoğumuz kötü haber aldık bugün. Psikolojim inanılmaz berbat durumda aglayasim var ama aglayamiyorumNEGATİF