Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHayır gayet iyi bir ihtimal ikiz olabilir . Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Değerlerini beğenmiş demekki ondan direk kalp atışına çağırmış. Kese 1500 sen sonra görünür diye biliyorum.Forumda çok gezdim ikiz gebeliklerde bile bu kadar yüksek değer yazan olmamış erken mi tutundu acaba kese görünür ne zaman gideyim? Doktor direk kalp atışına çağırdı 24 üne
Evvelki ikiz gebeliğim ikinci kan 1498 idi. Masallah ikiz gibi. Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim.Forumda çok gezdim ikiz gebeliklerde bile bu kadar yüksek değer yazan olmamış erken mi tutundu acaba kese görünür ne zaman gideyim? Doktor direk kalp atışına çağırdı 24 üne
Doktora whatsapptan atınca çoğul gebelik olabilir mi diye sormuştum malesef olabilir gelince bakalım demişti niye malesef diyor kiDeğerlerini beğenmiş demekki ondan direk kalp atışına çağırmış. Kese 1500 sen sonra görünür diye biliyorum.
Ben, doktora sormuştum daha tedavi sürerken, sonrasında da kullan dedi. HalaArkadaşlar aranizda etken maddesi metformin olan şeker ilacindan (glifor, diaformin vb.) kullanan var mı?
Ya süpersiniz leb demeden leblebiyi anlamak diye buna derim çok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum da doktorumla gorustun mu bırakacak misin kullanmaya devam mı edeceksin dedi bende evet dedim bir süre daha kullanacağım dedim ama prosedür güncel olarak nasıl bilmiyorum. Gebelikte en azından 12. Haftaya kadar önemli gibi geliyorBen, doktora sormuştum daha tedavi sürerken, sonrasında da kullan dedi. Hala
Kullanıyorum.
Benim 6. GünümSelamlar kızlar bugün transfer sonrasi 7.günü olan var mı?
Progestan fitil ve göbekten iğne olarak devam ediyorum.Taze transfer ve 5.gün embriyosu.
Transfer sonrası belirtileriniz var mıydı?Merhabalar buraya da sorayım yeni üye oldum 29 Temmuzda 5. Gün 2 adet embriyo transferi oldum transferden 9. Gün sonra beta verdim sonu 600 geldi. 2 gün sonra yine kan verdim sonuç 1600. Değerler çok yüksek değil mi niye böyle
İkiz olma ihtimali yüksek olduğu için öyledir sonucunuz sonuçta iki tane konmuşMerhabalar buraya da sorayım yeni üye oldum 29 Temmuzda 5. Gün 2 adet embriyo transferi oldum transferden 9. Gün sonra beta verdim sonu 600 geldi. 2 gün sonra yine kan verdim sonuç 1600. Değerler çok yüksek değil mi niye böyle
Çoğul gebeliğin riski daha fazla olduğu için istemiyorlar doktorlarDoktora whatsapptan atınca çoğul gebelik olabilir mi diye sormuştum malesef olabilir gelince bakalım demişti niye malesef diyor ki
Özellikle soruyorum her defasında devam diyor, diğer Dr da kadin doğumcu ne zamanki kes der o zaman keseriz dedi.Ya süpersiniz leb demeden leblebiyi anlamak diye buna derim çok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum da doktorumla gorustun mu bırakacak misin kullanmaya devam mı edeceksin dedi bende evet dedim bir süre daha kullanacağım dedim ama prosedür güncel olarak nasıl bilmiyorum. Gebelikte en azından 12. Haftaya kadar önemli gibi geliyor
Hiçbir ekstra belirti yoktu adet ağrısı gibi ağrı vardı sadeceTransfer sonrası belirtileriniz var mıydı?
Merhaba benimde teze transfer 3. Gun embriyosu 5. Günümdeyim progestan fitil ve kalcadan iğne göbekten de clexone iki adet kullaniyorumSelamlar kızlar bugün transfer sonrasi 7.günü olan var mı?
Progestan fitil ve göbekten iğne olarak devam ediyorum.Taze transfer ve 5.gün embriyosu.
Sonuç çıktı mıKızlar yazdıklarım doğrultusunda benle aynı durumda olan yok,ben dayanamadım şimdi kan verdim
Evet çıktı negatif,Sonuç çıktı mı
Biraz önce forumda internette görüşleri okudum bir endokrinoloji uzmanı son 3 yıldır metformini güvenle kullanabiliyoruz diyor. Bana 2019 daki gebeligimde kesmislerdi 23. Haftada gestasyonel diyabet tanısı almıştım. Bayağı kullanan var. Bu bilgiler her ihtimale karşı aklımda kalsın. Yarın test günüm olunca bugün bu soru daha çok aklıma takıldı Çok ama çok teşekkür ederim. Video :Özellikle soruyorum her defasında devam diyor, diğer Dr da kadin doğumcu ne zamanki kes der o zaman keseriz dedi.
Tuksek değil gayet güzel ayn8 anda transfer olmusuz benimde 10.gun 604 12.gun 1426 yarın bida vericem.masallah çok güzel gidiyo annesi.Merhabalar buraya da sorayım yeni üye oldum 29 Temmuzda 5. Gün 2 adet embriyo transferi oldum transferden 9. Gün sonra beta verdim sonu 600 geldi. 2 gün sonra yine kan verdim sonuç 1600. Değerler çok yüksek değil mi niye böyle