- 31 Ekim 2017
- 247
- 277
- 28
Transferin 4. Günü neden ovitrelle veriyorlar acaba bi bilginiz var mıEvet ben iğneler bitti diye sevinmiştim transferin 4. Günü ovitrelle yapmamı söyledi doktorum bi de. Eşim de diyo bittik biz gardaşım gardaş olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transferin 4. Günü neden ovitrelle veriyorlar acaba bi bilginiz var mıEvet ben iğneler bitti diye sevinmiştim transferin 4. Günü ovitrelle yapmamı söyledi doktorum bi de. Eşim de diyo bittik biz gardaşım gardaş olduk
Embriyonun rahime tutulmasını kolaylaştriyormusTransferin 4. Günü neden ovitrelle veriyorlar acaba bi bilginiz var mı
Nerde genetige baktirdiniz acaba? Önerebileceğiniz bir yer var mı?hsg cekildi kan da genetik bakıldı temiz çıktı doktorum embrıyoların saglıksız olabilir dedi dondurulmuş embrıyoya genetik test önermıyorum bozuluyor dedi kalan son embrıyomu transfer ettiriyorum sonrasında sıfırdan başlayıp genetik taramalı yapılacak.. allahtan umut kesilmez tabi hepımız için hayırlısı siz transfer oldunuz mu kaçıncı denemeniz
Haklısın kuzucum insallah seninledir annesiNasıl bir heyecan...
Burada gördüğüm 5.gün embriyosu ve 5.gün testte silik çıkanları gördükçe heves edip yaptım :)
Üzülme annesi inşallah güzel olacak herşeyYaaa ne bileyim üzüldüm negatif çıkınca
Evet kuzum bak süper kasette de gayet çıkmış Rabbim tamamına erdirsinİçimdeki o şüphe birazda olsun gitti kızlar kaset testede çıktı silik Bi sekilde
Eki Görüntüle 3463385 Eki Görüntüle 3463386
Üzülme eğer dünyada bu zorlukları çekiyorsak vardır rabbimin bir bildiği düşün ki her sıkıntımız bir günahımıza kefaret.. Ve eğer seni bekletiyorsa rabbim daha güzelini nasip etmek içindir. Sabret canım.Yaaa ne bileyim üzüldüm negatif çıkınca
İnşallah canımÜzülme annesi inşallah güzel olacak herşey
Çok teşekkür ederim inşallahÜzülme eğer dünyada bu zorlukları çekiyorsak vardır rabbimin bir bildiği düşün ki her sıkıntımız bir günahımıza kefaret.. Ve eğer seni bekletiyorsa rabbim daha güzelini nasip etmek içindir. Sabret canım.
Bende sizin gibi düşünüyorum. Çünkü idrar da emin olamıyorum ben. Daha önceki denemelerde hep bi heves yaptım sonra daha çok üzülüyorum diyip bu kez kendime söz verdim kanda öğrendim sonucuÇok sevindim sizin adınıza , hayırlı olsun . Ben de beklicem sizin gibi zaten pazartesiye ne kaldı . Olumsuz olursa da olduğu gün üzüleyim
Hormonal olarak desteklemek için dedi. Belki benim kan değerlerime özgü bir şeydir bilemiyorumTransferin 4. Günü neden ovitrelle veriyorlar acaba bi bilginiz var mı
Sağol canim aminEvet kuzum bak süper kasette de gayet çıkmış Rabbim tamamına erdirsin
İlaçlara başlayacaksın canım rahim kalınlığına ulaşınca herşey yolundaysa transfer oluyorSelam kızlar ben de dün femara kullanmaya başladım. Sürecimiz pozitifle sonuçlandın inşaallah. Dondurulmuş embriyo transferi olacak olan var mı? Süreç nasıl oluyor?
Çok mu ilaç kullanıyoruz?İlaçlara başlayacaksın canım rahim kalınlığına ulaşınca herşey yolundaysa transfer oluyor
kuzum kişisel olduğu için tedaviler bilemeyiz onu doktorun ayarlarÇok mu ilaç kullanıyoruz?
Toplum baskısını ancak sen yenebilirsin. Ben herkesin ağzını kapattım. Bu 2. Transferimiz ve hiç kimsenin haberi yok. Çünkü ilkinde perişan ettiler beni. Şimdi herkesi çocuk isteriz veya istemeyiz bu sizi ilgilendirmez diyecek dirayeti bulmalısın kendinde. Zaten aslında en büyük ayıp çocuğun yok mu diye sormak. Soranlara da ağzının payını vermekten çok büyük haz duyuyorum artık. Ha diğer konuya gelince evet tüm herşey biz çekiyoruz. Erkekte de sorun olsa tüm ilaç şu bu hepsi kadına. Bu bence de müthiş sinir bozucu. Acaba uyurken boğsak mı şu adamları uzun ve yorucu bir yol. Dayanmak ve direnmekse bizlerin işi. Eşlerimizin elinden tutup direnmeye devamNe çekiyorsak biz kadınlar çekiyoruz yaaaa Hepimizde bir stres bir korku İlaçlar bir taraftan mahalle baskısı öbür taraftan. Herkese bir …iktir git diyesim var yemin ederim acaba bu sefer (4.deneme) olacak mı diye düşünmekten gece uyumaz oldum…
Allah hepimize bir genişlik versin ne diyeyim
İlkinde çok iğne ilaç yazmıştı. Bunda sadece femara yazdı. 10 gün sonra kontrol var. Transfer gününü söylüyecekkuzum kişisel olduğu için tedaviler bilemeyiz onu doktorun ayarlar
Bende tedavi işini gizli tutuyorum sırf konuşulmasın diye hata mı ediyorumToplum baskısını ancak sen yenebilirsin. Ben herkesin ağzını kapattım. Bu 2. Transferimiz ve hiç kimsenin haberi yok. Çünkü ilkinde perişan ettiler beni. Şimdi herkesi çocuk isteriz veya istemeyiz bu sizi ilgilendirmez diyecek dirayeti bulmalısın kendinde. Zaten aslında en büyük ayıp çocuğun yok mu diye sormak. Soranlara da ağzının payını vermekten çok büyük haz duyuyorum artık. Ha diğer konuya gelince evet tüm herşey biz çekiyoruz. Erkekte de sorun olsa tüm ilaç şu bu hepsi kadına. Bu bence de müthiş sinir bozucu. Acaba uyurken boğsak mı şu adamları uzun ve yorucu bir yol. Dayanmak ve direnmekse bizlerin işi. Eşlerimizin elinden tutup direnmeye devam