- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
The Empress KiÖnerebilirsin kore dizisi de izlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
The Empress KiÖnerebilirsin kore dizisi de izlerim
Benim bugüne kadar yoktu ama bugün aşırı derecede karnım şiş oda ilaçlardandı sanırım değil miBelirtileriniz varmı peki kızlarr
Benim bu akşam yemek yaparken biraz kasıklarım ağrıdıBelirtileriniz varmı peki kızlarr
Ben bugüne kadar yattım 6 gün yani bundan sonra yalnızım yemek bana bakıyo iş bana bakıyo artıkKızlar sürekli yatıyor musunuz napyosunz
Ben bi iş yapıyorsam sonra gelip Bi uzanıp dinleniyorum sonra kalkıyorum başka bir şey yapıyorum evdeyken böyleyim ama işteyken yatma fırsatım olmadığı için bulduğum her fırsatta oturuyordumKızlar sürekli yatıyor musunuz napyosunz
İnşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırızEvet sakinim de hep
Bende aynı şeyi yapıyorum bugünden itibaren devamBen bi iş yapıyorsam sonra gelip Bi uzanıp dinleniyorum sonra kalkıyorum başka bir şey yapıyorum evdeyken böyleyim ama işteyken yatma fırsatım olmadığı için bulduğum her fırsatta oturuyordum
Ayyy inşallah çok aminnnnİnşallah hep birlikte pozitif sonuçlar alırız
çok teşekkür ederim evet öyle yüksek değil ama 0.26 dan iki günde böyle artması umutlandırdı isteyen herkes kavuşur inşallah hayallerineÇok geçmiş olsun bence sizin gebelik olcak gibi ya öyle hissettim beta da ufak tefek kıpırtı var bence. İnş daha çok yükselsin
Benim benim benimÇok geçmiş olsun bence sizin gebelik olcak gibi ya öyle hissettim beta da ufak tefek kıpırtı var bence. İnş daha çok yükselsin
Ne zaman kan vereceksin canm sen test günümüz aynı ya ben pazar veriyim diyorum yaAyyy inşallah çok aminnnn
İnşallah bebisin belirtisidir ama evet bir çok yaşadığımız şey ilaclar maalesefBenim bugüne kadar yoktu ama bugün aşırı derecede karnım şiş oda ilaçlardandı sanırım değil mi
Pazartesi günüNe zaman kan vereceksin canm sen test günümüz aynı ya ben pazar veriyim diyorum ya
Eğer yoksa 1 gün daha iğne vurulmak istemiyorumm sen sabirlisinPazartesi günü
Sabırdan ziyade korku endişeEğer yoksa 1 gün daha iğne vurulmak istemiyorumm sen sabirlisin
Benimde tam tersini dedi kuşum ya tutunmayı engeller dedi yüreğim ağzımda kaç gündür gezmedigim doktor kalmadı 3 gündür kaç çıktı crp?Canım bende aynı durumdayım crp değerim çok yüksek çıktı ama bu durumun tutunmaya olumsuz bir etkisi yok dedi doktorum bol bol su iç ilaç kullanamıyoruz zaten bağırsakların kötüyse probiyotik kullanabilirsin ben o şekilde atlatıyorum şuan süreci
Ağrı aynı kasık bel devam ediyor canım. Sana da danışayım 2 gün önce hcg 0.26 idi bugün 3.5 olmuş nasıl sence?Çok geçmiş olsun ya ağrıların ne durumda daha iyi misin
Rabbim korktuğumuza uğratmasn canmSabırdan ziyade korku endişe
Crp ne kızlar ona hangi doktor bakiyorBenimde tam tersini dedi kuşum ya tutunmayı engeller dedi yüreğim ağzımda kaç gündür gezmedigim doktor kalmadı 3 gündür kaç çıktı crp?
Enfeksiyon canım benim ateşim çıkınca doktor baktırdı yüksek çıktıCrp ne kızlar ona hangi doktor bakiyor