- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
N NurGunAydin K kokkosh 0 00meloni00 sema_41 B begood S safiyehande Kızlaar yarın kan gününüz heyecan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heycan değil korku var.kan verince wp ve burdan yazarımN NurGunAydin K kokkosh 0 00meloni00 sema_41 B begood S safiyehande Kızlaar yarın kan gününüz heyecan var mı
Güzel haberlerinizi bekliyorumHeycan değil korku var.kan verince wp ve burdan yazarım
Ayyy evet bende var yaaa kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama çok merak ediyorumN NurGunAydin K kokkosh 0 00meloni00 sema_41 B begood S safiyehande Kızlaar yarın kan gününüz heyecan var mı
Bugün 6. Günüm canm 5 gündür yatıyordum hep bugün biraz ev topladm kıyafet katladım yemek yaptm geri yattmKızlar sürekli yatıyor musunuz napyosunz
İnşallah ikimizde hayırlısıyla yavrularımıza kavuşuruzMerhaba
Benim de transferim 30 temmuzda oldu.
Bende de hiç belirti yok ne meme ne kasık ne bel yarın test günüm bakalım
rabbim hayırlısını nasip etsin
Ben evde arada yürüyorum. Yatarkende sağa sola faln yatıyorum öyle sırt üstü yatamıyorum hepBugün 6. Günüm canm 5 gündür yatıyordum hep bugün biraz ev topladm kıyafet katladım yemek yaptm geri yattm
Evet bende progestan kullanıyorum yan etkisinde yazıyor. İnşallah hayra delalettir. Ve hayırlısıyla güzel sonuçlar alırızBenim göğüslerim de hafif hassasiyet olmaya başladı ama ben progesterondan dolayı diyorum
Kader arkadaşıyız desene :) umuyorum umuyorum. İlk transferimde hassasiyet oluşmuştu yine 3. Gün başlamıştı ve negatifi gördüm. Aynı şeyleri anımsattığı için canım sıkıldı açıkçası. Günlerdir kendimi yiyorumCanım merhaba benim de ilk transfer negatif .
31.07 da ikinci transferi oldum düne kadar belirti yoktu ama hafif göğüslerim de hassasiyet var ilaçlardan olabilir bence .
Evet bende progesteron kullanıyorum yan etkisinde yazıyor. İnşallah hayra delalettir. Ve hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Evet sakinim de hepAyyy evet bende var yaaa kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama çok merak ediyorum
Okumadım valla ben hiçEvet bende progestan kullanıyorum yan etkisinde yazıyor. İnşallah hayra delalettir. Ve hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız
Ben ilkinde hiçbirşey hissetmedim negatif oldu benim için farklıKader arkadaşıyız desene :) umuyorum umuyorum. İlk transferimde hassasiyet oluşmuştu yine 3. Gün başlamıştı ve negatifi gördüm. Aynı şeyleri anımsattığı için canım sıkıldı açıkçası. Günlerdir kendimi yiyorum
Bende öyle canm ya çok skldm ama günlerde milim milim ilerliyor sankiBen evde arada yürüyorum. Yatarkende sağa sola faln yatıyorum öyle sırt üstü yatamıyorum hep
Hepsine baktım ne nedir diye çünkü hemşireye sorduğumda bu hassasiyeti şöyle söyledi. Vücudun regl olmaya çalışıyor ama biz buna müdahale ediyoruz. Vücudunun normali karışmış durumda şu an regl öncesi belirtileri görmemiz çok normal, ki buna da belirti diyemeyiz çok ilaç var kullandığın dedOkumadım valla ben hiç
Balım beta yaptıkk bugün 2 gün öncede yapmıştık 0.26 çıkmıştı bugün 3.5 olmuş sence nasıl?Merhaba tüp bebek sürecinde misiniz ?
Aynen zaman geçmiyor. Vakit geçirmek için neler yapıyorsunBende öyle canm ya çok skldm ama günlerde milim milim ilerliyor sanki