Slm bende wp grubuna ekler misinizmini wp grubumuz açıldı katımak isteyenleri bekleriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm bende wp grubuna ekler misinizmini wp grubumuz açıldı katımak isteyenleri bekleriz :)
Canım hamile olabilir misin acabaKızlar ben rahim dinlendirme sürecinceyim şuan reglime 18 gün var ama bugün kahverengi kanamam oldu ve hafif kasık ağrım var sizde de olmuş muydu. Neden olabilir acaba. İlk reglimi oldum ikincisini bekliyorum
Bozma moralini inşallah devam edecektir üzülmeKızlar merhaba 4 emmriyodan geriye 3 embriyo kaldı ve bugün 2. Gün inşallah 5. Güne ulaşırlar yoksa tedavi baştan başlayacağız havuz sistemi olarak çok moralım bozuldu ya
Bende öyle bi durum yokSlm Dün transfer oldum iki tane 5.gün 4aa ve 3cc kalite ilaçlar bana ruhsal anlamda çok sıkıntı yapıyor aşırı gergin oluyorum ve rahatlayamıyorum ilaç olarak günde 3 östrofem 2 progesteron iğnem var sizde böyle bir durum oluyor mu
Canım kaç günde bir adet oluyorsun bende rahim dinlendirme sürecindeyim adetime 17 gün var 2-3gün önceye kadar kahverengi şeklinde benimde adetim devam etti şimdi geçti tamamen normale döndü opu dan sonra az bi düzensizlik oluyor fazla bişey gelmediyse merak etmeKızlar ben rahim dinlendirme sürecinceyim şuan reglime 18 gün var ama bugün kahverengi kanamam oldu ve hafif kasık ağrım var sizde de olmuş muydu. Neden olabilir acaba. İlk reglimi oldum ikincisini bekliyorum
Yaşım 38 test tarihi 18.08Bende öyle bi durum yok
Yaşınız ve test tarihinizi atarsanız listeye ekleyeyim
Listeye ekledim hoşgeldinizYaşım 38 test tarihi 18.08
10 damla kadar gelmiştir ilk adet günü gibi. Ama sadece tuvalette geldi iç çamaşırıma durduk yere gelmedi hafifte ağrım olunca korktum. İlk adetinizi olduktan sonra mı oldu sizindeCanım kaç günde bir adet oluyorsun bende rahim dinlendirme sürecindeyim adetime 17 gün var 2-3gün önceye kadar kahverengi şeklinde benimde adetim devam etti şimdi geçti tamamen normale döndü opu dan sonra az bi düzensizlik oluyor fazla bişey gelmediyse merak etme
Yok canım opudan sonra ilişki yaşadık ama enfeksiyon kapmasin diye korunduk yani öyle bişey ihtimali yüzde sıfırCanım hamile olabilir misin acaba
Normalde her ay aynı gün oluyorum erken olmuyorumCanım kaç günde bir adet oluyorsun bende rahim dinlendirme sürecindeyim adetime 17 gün var 2-3gün önceye kadar kahverengi şeklinde benimde adetim devam etti şimdi geçti tamamen normale döndü opu dan sonra az bi düzensizlik oluyor fazla bişey gelmediyse merak etme
Canım görümcem gelmedi henüz bende yapmadım zaten korkuyorum iyi olduEflinn34 canim naptn yaptnmi test
Merhaba transferiniz hayırlı olsun. Sağlıkla huzurla mutlulukla evladinizi kucağınıza alın. Miniginiz sıkı sıkı annesine tutunsun birşey merak ediyorum hangi merkez/hastane ve doktorunuz kim acaba ?selam kızlar, dün bende dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Mayıs sonunda opu olmuştum pkos olduğum için rahim dinlendirildi ve 2. adetle birlikte transfer hazırlıklarına başladık dün güle oynaya aşırı pozitif girdim ameliyathaneye doktorumun yüzü düştü rahmimin ters olduğunu biliyordu ama embriyoyu istediği yere koymakta endişe etti. Katater çok uğraşsa da istediği yere ulaşamadı bile çok canım acıdı o da dedi ki bu acılı bir şey anestezili yapalım normalde yılda 1-2 anca anestezili yaparım tercih etmem ama bunda mecburuz yoksa istediğim yere koyamayacağız şansımız düşecek dedi ben ağlaya ağlaya çıktım bekledik biraz anestezili yaptılar tabii sondayla mecbur mesaneyi doldurup boşalttılar. Başarılı geçti istediğim yere koydum embriyoyu dedi ama yaşanan olumsuzluktan dolayı moralim çok bozuldu. Rabbim bu zorluğun karşılığını güzel bir şekilde versin buradaki kimsenin kucağı boş kalmasın... Tüp sürecini Eşimle kimseye demediğimiz için sizinle dertleşmek istedim
İnşallah inşallah sen naptın test yaptın mi ?Bozma moralini inşallah devam edecektir üzülme
İnşallah ulaşırlar cnm benimde öyleydi diğerleri de çok şükür sonradan ulaştılar 5. Güne inşallah seninkiler de ulaşırKızlar merhaba 4 emmriyodan geriye 3 embriyo kaldı ve bugün 2. Gün inşallah 5. Güne ulaşırlar yoksa tedavi baştan başlayacağız havuz sistemi olarak çok moralım bozuldu ya
Kuzum üzülme çok şükür ki yine de transferin olmuş inşallah annesine mis gibi tutunacaklardırselam kızlar, dün bende dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Mayıs sonunda opu olmuştum pkos olduğum için rahim dinlendirildi ve 2. adetle birlikte transfer hazırlıklarına başladık dün güle oynaya aşırı pozitif girdim ameliyathaneye doktorumun yüzü düştü rahmimin ters olduğunu biliyordu ama embriyoyu istediği yere koymakta endişe etti. Katater çok uğraşsa da istediği yere ulaşamadı bile çok canım acıdı o da dedi ki bu acılı bir şey anestezili yapalım normalde yılda 1-2 anca anestezili yaparım tercih etmem ama bunda mecburuz yoksa istediğim yere koyamayacağız şansımız düşecek dedi ben ağlaya ağlaya çıktım bekledik biraz anestezili yaptılar tabii sondayla mecbur mesaneyi doldurup boşalttılar. Başarılı geçti istediğim yere koydum embriyoyu dedi ama yaşanan olumsuzluktan dolayı moralim çok bozuldu. Rabbim bu zorluğun karşılığını güzel bir şekilde versin buradaki kimsenin kucağı boş kalmasın... Tüp sürecini Eşimle kimseye demediğimiz için sizinle dertleşmek istedim