- 22 Ağustos 2021
- 232
- 337
Cokk sevindim umarım sağlıkla büyür gelir sanaaaaminn hepimizin bebekleri bi an önce sağlıkla gelsin inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokk sevindim umarım sağlıkla büyür gelir sanaaaaminn hepimizin bebekleri bi an önce sağlıkla gelsin inşallah :)
Rabbım sağlıkla kucagiza almayı nasip etsin inşallahteşekkür ederimm
şişkinlik, dogunluk hissi dışında belirtim olmadı
çok guzel bi haber inşallah ilk transferde saglıkla kolaylıkla kucagınıza almak nasip olurbenim ilk denemem, dün opu oldum. Transfer tarihim daha belli değil.
Bu sabah aradılar toplanan 14 yumurtadan 8'i olgun çıkmış, 8'i de döllenmiş. Onlardan haber bekliyorum:))
Evet benide kurtarın burdancidden bence de :)
Günaydın ablacımmm iyiyiz sen nasılsınGünaydın herkese nasılsınız kızlar bugün
numarasını yazanları ekliyorum wp grubuna :)Evet benide kurtarın burdan
ayy çok guzel maşallah kese ya da keseler görünebilir artıkhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
cuma tekrar test verecekmişim
önümüzdeki hafta da ultrasona çağıracaklar büyük ihtimalle :)
inşallah canımmmCokk sevindim umarım sağlıkla büyür gelir sanaaa
İyiyim canım işte günlerin gecmesini bekleriz el birliği ileGünaydın ablacımmm iyiyiz sen nasılsın
Aynen öyle ne kaldı ki pazartesiyeİyiyim canım işte günlerin gecmesini bekleriz el birliği ile
önümüzdeki hafta bakacaklar sanırım :)ayy çok guzel maşallah kese ya da keseler görünebilir artık
Aynı gün benimde test tarihim28 yaş
5AA dondurulmuş embriyo
15 Ağustos test tarihim
Kuzum bana umut oldun bende 5.gun embriyosu 12.gun 115 ile öğrendim yarın tekrar vereceğim inşallah 300,400leri görürüm5. Gün embriyosuydu ben 2-3 saat sonra bakmıştım ilk bişey çıkmamıştı bu da 5. Gün yaptığım testti ama benim betam çok düşük başlamıştı 12. Gün herkes 300-400-500 değerlerde öğrenirken benim 146 idi kimyasal olmasından çok korkmuştum ben 7. Gün ilk kan verdim 30 çıkmıştı betam ki 7. Gün de baya silik çıkmıştı testim bak onu da koyayım kapağı bembe olan 7. Gün testim o gün kan verdim ilk 30 çıkmıştı bu test görüntüsünde beta yani demek istediğim sizin test benimkine göre daha belirgin şu an baktığım gibi gördüm sizin ikinci çizgiyi sizin betanız daha yükektir benden
AYNEN BOĞA NİSAN SONU :)Kızlar konu belki size garip gelebilir ama bebeğiniz eğer pozitif sonuçlanıp size tutunursa burcu ne olacak benimki olursa Boğa
E cok erken bosuna yapma canımKızlar benim 3. Gün embriyosu 2 adet bugün trasnfer günü ile birlikte 6. Gün sabah dayanamadım test yaptım negatif hiç silik dahi çıkmadı
Erken dimi çıkmaması çok normalE cok erken bosuna yapma canım
3.gün için erken moralini bozmaKızlar benim 3. Gün embriyosu 2 adet bugün trasnfer günü ile birlikte 6. Gün sabah dayanamadım test yaptım negatif hiç silik dahi çıkmadı
Bir modum düştü ama ikiz ya çıkar diye de düşünmüştüm3.gün için erken moralini bozma