- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Nasıl şeyler duydun ki bende 6. Gün için daha gelişmiş diye biliyorum ama6.gün embriyosu için çok olumlu şeyler duymadım ama o yüzden telaşlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl şeyler duydun ki bende 6. Gün için daha gelişmiş diye biliyorum ama6.gün embriyosu için çok olumlu şeyler duymadım ama o yüzden telaşlandım
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar kuzum yaKızlar ben az önce transferimi oldum kendi doktorum konferansta olduğu için başka doktor yaptı. Biri 10 biri 7 hücreli 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Evlatlarımızı sarar sarmalarızGeride embriyolarınızın olması çok güzel bu transfer inşallah pozitif olur tüm kalbimle dua ediyorum ama eğer ki negatif alırsanız da tüplerinizi aldırmaktan korkmayın malum anne olmak için her yol mübah ben aldırdım çok şükür beklediğim kadar ağrılı olmadı kapalı ameliyat yapıldığı için çabucak toparlandım sadece tuvalete çıkarken korktum biraz o da dikişleri zorlamamak için
Yapma yapma bişey kalmadı 12 sineYazdım ama gözden kaçırmışsın sanırım görümcem gelmeyince kaldı
Hayırlı uğurlu olsun annesi. Kavuştunuz çok şükürKızlar ben az önce transferimi oldum kendi doktorum konferansta olduğu için başka doktor yaptı. Biri 10 biri 7 hücreli 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.
Aşkım ne zaman gelirse görümcem o zamanAy iyi dayanıyorsun maşallah ne zaman yapmayı düşünüyorsun inşallah
Bak bak dalga geçiyorYapma yapma bişey kalmadı 12 sine
Ben hemşireye sorduğumda düşük mü değer dediğimde 12. Gün için 100 ve üzeri yeterli bizim için demişlerdi Umarım sizin ki de kat kat artar hayırlı olsunKuzum bana umut oldun bende 5.gun embriyosu 12.gun 115 ile öğrendim yarın tekrar vereceğim inşallah 300,400leri görürüm
Benim de aynı böyleydi kuruduktan sonra daha net çıkıyodu ve gebeydimKızlar birşey sormak istiyorum çünkü artık tüm yalan yanlış testler banamı denk gelir diye düşünmekden kafamı alamıyorum gecen ay artımed testım hep silik cizgi pozitif cıkıyordu burdaki kızlar uyarısı üzerine bir daha almadım eşim test getirmiş bugun markası first gün içerisinde bir saat idrarımı tutarak testi yaptım ve silik cıktı ilk dk da desem yalan olmaz güvenebilirmiyim sizce bu arada adetime 3 var
gerçekten az kaldı. Benim büyük gün yarın. Yarın zaten bi çoğumuz kan vercek. Biz kan verince sende idrar testi yapBak bak dalga geçiyor
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucagınıza alınaynı markamıydı acaba testBenim de aynı böyleydi kuruduktan sonra daha net çıkıyodu ve gebeydim
Neyse olsun olsun geç olsun güç olmasın pozitif olsunGörümcem gelmedi kaldı
Kuzum görümcem testi getirirse gelirse yarın yaparımgerçekten az kaldı. Benim büyük gün yarın. Yarın zaten bi çoğumuz kan vercek. Biz kan verince sende idrar testi yap
Amin inşalllaaahNeyse olsun olsun geç olsun güç olmasın pozitif olsun
Evet ilk adetten sonra oldu10 damla kadar gelmiştir ilk adet günü gibi. Ama sadece tuvalette geldi iç çamaşırıma durduk yere gelmedi hafifte ağrım olunca korktum. İlk adetinizi olduktan sonra mı oldu sizinde
Ama opu dan sonra ilk adet bitimine kadar ilişki yasak demişti hemşire bize haberin olsun canımYok canım opudan sonra ilişki yaşadık ama enfeksiyon kapmasin diye korunduk yani öyle bişey ihtimali yüzde sıfır
Benimde bu 3. Tüp bebek denemem ilk ikisinde başka bir merkezdeydim doktor hiçbir şekilde bundan bahsetmedi. Şimdi bu transferimi yapan doktorum (ultrasonda ilk muayenesinde dedi şüpheleniyorum diye) elimizde embriyo var bence bir kere deneyelim eğer olmazsa sağ tüpüm alinacak. Sol tupum zaten dış gebelikten dolayı alınmıştı. Yani tüpte sıvı birikimi varsa sadece zarar veriyor. Benim şüpheli olduğu için bu şekilde ilerledik . Yani aldirmakla çok doğru bir karar vermişsinizCanım öncelikle hayırlısı olsun inşallah olumlu bir sonuç alırsın emekleriniz boşa çıkmaz
Hidrosalpenks tanısı tam olarak ne zaman konuldu?Bende aynı sorundan dolayı doğal yolla gebe kalamıyorum içleri ödem ve sıvı dolu tıkalı olduğu için 6 ay önce tüplerim alındı ondan sonra transferim yapıldı doktorun nasıl bilgi verdi alınmadan yapılacağı konusunda oluyor muymuş benimki olumlu konuşmamıştı keşke bende aldırmasa mıydım acaba bilgi verebilir misiniz
Sıkı sıkı tutunsunlar size. Sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar. Allah'ım rast getirsinKızlar ben az önce transferimi oldum kendi doktorum konferansta olduğu için başka doktor yaptı. Biri 10 biri 7 hücreli 3. Gün 2 embriyo transfer edildi.
5.gün embriyosuna göre gebelik şansının %10 daha düşük olduğunu okudumNasıl şeyler duydun ki bende 6. Gün için daha gelişmiş diye biliyorum ama
İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz hepimizBenimde bu 3. Tüp bebek denemem ilk ikisinde başka bir merkezdeydim doktor hiçbir şekilde bundan bahsetmedi. Şimdi bu transferimi yapan doktorum (ultrasonda ilk muayenesinde dedi şüpheleniyorum diye) elimizde embriyo var bence bir kere deneyelim eğer olmazsa sağ tüpüm alinacak. Sol tupum zaten dış gebelikten dolayı alınmıştı. Yani tüpte sıvı birikimi varsa sadece zarar veriyor. Benim şüpheli olduğu için bu şekilde ilerledik . Yani aldirmakla çok doğru bir karar vermişsiniz