- 26 Nisan 2024
- 53
- 46
çoooook sevindimmmhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
cuma tekrar test verecekmişim
önümüzdeki hafta da ultrasona çağıracaklar büyük ihtimalle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çoooook sevindimmmhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
Haklısınız bugün 3 . Günüm ya ondanTatlım biraz yürü. Hep yatıyorsun bağırsak hareketin yok olmaz öyle . Evin içinde dolan ara ara. Kabız olacaksın. Ikınmak yürümemenden daha sıkıntılı bir durum.
Gerçekten maaşallah maaşallahhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
İkiz olma ihtimalini konuştunuz mu :) ay çok heyecanlıhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
Özelden yazarım size. Diğer tüp bebek klinikleriyle benzer fiyatlar.tesekkur ederim herkes o kadar uçuk rakamlar soyledı ki gözüm korktu açıkcası zaten evime de yakın değil cok kararsız kalmıştım
ben yazdım özeldenn dimpless sen de ilet istersenisteyenler özelden numarasını yazarsa grup kurabilirim wp ta ya da yapmak isteyen başka arkadaş varsa yapabilir.
Su olur kızzzzz yazıyorum hemen ben canuskayaben yazdım özeldenn dimpless sen de ilet istersen
ben suan medıcalparkta tedavi görüyorum 2 olumsuz denemem var suan son dondurulmuş embrıyom kaldı üçüncü transferimı olup muhtemelen o da kimyasal olacak umudum kalmadı başka doktorda sıfırdan başlamayı düşünüyorum ercan beyi de bi tanıdıgım çok anlattı interntetteki yorumları da çok iyi görüşmemizde iyi gecti ama fiyatlar benı çok düşündürmüştü cevap verdiğiniz için tesekkur ederimÖzelden yazarım size. Diğer tüp bebek klinikleriyle benzer fiyatlar.
Herkese günaydınn bu sabah grup çok hareketli güzel haberler var :))
bu arada siz hangi aşamadasınz sanırım transfer oldunuz ya da olacaksınız ilk denemeniz miÖzelden yazarım size. Diğer tüp bebek klinikleriyle benzer fiyatlar.
Herkese günaydınn bu sabah grup çok hareketli güzel haberler var :))
ya hiç bişi demedi onunla ilgiliİkiz olma ihtimalini konuştunuz mu :) ay çok heyecanlı
Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
Maşallah minnoşlarınaaahastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
aminn hepimizin bebekleri bi an önce sağlıkla gelsin inşallah :)Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Aşkım darısı başımıza ve bekleyen tüm herkeseOOOHHHHHHHHHHH SÜPERRRRRRRR HADİ GÖZÜN AYDINNN
Gözünüz aydın. Belirtileriniz varmıydıhastaneden aradılarr 1864 olmuş yaaa çok mutlu oldum :)
teşekkür ederimmGözünüz aydın. Belirtileriniz varmıydı
benim ilk denemem, dün opu oldum. Transfer tarihim daha belli değil.bu arada siz hangi aşamadasınz sanırım transfer oldunuz ya da olacaksınız ilk denemeniz mi