- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Hayırlısı olsun yaaaaSanırım Koç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun yaaaaSanırım Koç
Yumurta toplamadan önce gonalf vs gibi yumurta büyüten ilaçlar kullanmamak. Vücudunun ürettiği yumurtayı topluyor doktorKızlar doğal siklus denen şey ne bilginiz var mı?
Yumurta toplamadan önce değil de transferden önce benim anladığımYumurta toplamadan önce gonalf vs gibi yumurta büyüten ilaçlar kullanmamak. Vücudunun ürettiği yumurtayı topluyor doktor
Yok canım yumurta toplama öncesi vücudunun yaptığı yumurta kadar toplamak o da zaten her ay 1tane oluşuyor ya o durYumurta toplamadan önce değil de transferden önce benim anladığım
Evet söylediğim şeyle aynı şeyDondurulmuş çözülmüş embriyo transferi yapılmadan önce endometriumun uygun bir şekilde hazırlanması gerekmektedir
Endometrial hazırlık iki şekilde yapılmaktadır;
- Doğal siklus: İlaç kullanmadan doğal siklusta gelişen follikülün (yumurtanın) salgıladığı hormanlar yardımı ile endometriumun doğal bir şekilde hazırlanması.
- Artifisiel siklus: Dışardan verilen estrojen hormonu ile endometriumun hazırlanması.
Sizi izleyip eglenebilirizBen akrep Burcu’yum çocuğum boğa olması iyi koç ile kendimi düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda kaynağı bulunur insallah.Canım iki gündür hastanelerdeyim ateş ve enfeksiyon çıkıyor tutmama riski çok yüksekmiş tahlil manyağı olduk iki gündür yarın yine gideceğim doktor da çok endişeli enfeksiyon nedenini bulamiyorlar sürekli de yükseliyor ilaçta veremiyorlar kadınsal bir enfeksiyon değilmiş ama genel nedenini bulamadilar yarın yine çağırdılar modum çok düşük dua edin
Kızlar göğüsleriniz de sızlama oluyor mu?
Sen deyince baktım sanki hafif var gibi ama yok gibi de kendi kendime mi kuruyorum bilemedim öncekinde deli gibi vardı dokunamiyirdum bile
Merhaba tüp bebek sürecinde misiniz ?Merhabalar beni de ekler misiniz muhtemel regl tarihim 8 Ağustos..
Benim olmaya başladı sanki yaSizi izleyip eglenebiliriz
Çok geçmiş olsun canım, tez zamanda kaynağı bulunur insallah.
Sen deyince baktım sanki hafif var gibi ama yok gibi de kendi kendime mi kuruyorum bilemedim öncekinde deli gibi vardı dokunamiyirdum bile
uuuuuu hadi bakalım hayırlısı ile insallahBenim olmaya başladı sanki ya
Amin inşallah ama ilaç yan etkisi de olabilir diye düşünüyorumuuuuuu hadi bakalım hayırlısı ile insallah
İyi düşünüyoruz iyi olsun hep pozitif düşünüyoruz pozitif oluyorAmin inşallah ama ilaç yan etkisi de olabilir diye düşünüyorum
İnşallahİyi düşünüyoruz iyi olsun hep pozitif düşünüyoruz pozitif oluyor
Çok geçmiş olsun ya ağrıların ne durumda daha iyi misinCanım iki gündür hastanelerdeyim ateş ve enfeksiyon çıkıyor tutmama riski çok yüksekmiş tahlil manyağı olduk iki gündür yarın yine gideceğim doktor da çok endişeli enfeksiyon nedenini bulamiyorlar sürekli de yükseliyor ilaçta veremiyorlar kadınsal bir enfeksiyon değilmiş ama genel nedenini bulamadilar yarın yine çağırdılar modum çok düşük dua edin
Yalancı pozitif canım ovitrelle 12 gün etki gösterirKızlar merhaba 01.08.2024 tarihinde 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum. 2 gün önce yarım doz ovitrelle kullandım. Bugün gebelik testim bariz bir şekilde pozitif çıktı. Böyle olup da hamile olan var mı yoksa bu yalancı bi pozitif mi
Bu beni üzdü yaYalancı pozitif canım ovitrelle 12 gün etki gösterir