- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Ben senin yerine de çok heyecanlandım 6. Gün yaOlursun olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben senin yerine de çok heyecanlandım 6. Gün yaOlursun olursun
Bende hiç heyecan yok bilmiyorum belki de olmamıştırBen senin yerine de çok heyecanlandım 6. Gün ya
Ben daha opu oldum ya embriyoların durumunu öğrenmek için bekliyorum transfer sonraki aya erteledibelirtiniz var mıydı bu sürede. sonuc gelene kadar konusalım
Evet ya sanki canım aklım orda kaldıİnsanın kendi parçası orada gibi hissediyor canım çok haklısın
test yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)Ben senin yerine de çok heyecanlandım 6. Gün ya
Heee ben eksik okumuşum :) ay hadi hayırlı olsunBen daha opu oldum ya embriyoların durumunu öğrenmek için bekliyorum transfer sonraki aya erteledi
Ben duramadım 4.5. Gün yaptım 12. Gün önceki çatlatma iğnesi etkisinden silik çizgi çıktı koyulaşmadı. Negatif olduğunu düşünüyorum ( çünkü 5.gün embriyosu başkalarında hep çıkmış) ve bi kahve içip fal bakıcam artık. Moralim bozuldu açıkcası. Ben yandım siz yanmayın test yapmayın.test yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
Hahhaaha ilkinde yıkım yaşadım ikinci de kötü geçti umutsuzluktantest yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
buyrun benim ya ben kendimi biliyorum, kandan öğrenmem en iyisi.test yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
Teşekkür ederim arkadaşım. Transfer oldu şimdi 12 gün bekleme sırası geldi. Hepimizin şansı bahtı açık olsun inşallah
Bende ilkinde doktorlar kesin pozitif dedi yükseldim sonra bi geldi negatifbuyrun benim ya ben kendimi biliyorum, kandan öğrenmem en iyisi.
AhahahahaAy kızlar tam bugün ikinci bahar dizisinin final bölümünü izledim. Türkan Şoray o sıralarda 50'li yaşlarında falan, dizide de iki tane üniversiteli çocuğu var. Final bölümünde demez mi bir şey söylicem ama utanıyorum, hamileyim:)) çocuğu yapıştırdı güya 50'sinden sonra. Sinirlerim bozuldu
5.gün herkesinki silik çıkar olsa bile canım daha netleşmez moralini bozma kan sonucunu bekleyelim inşallah pozitiftirBen duramadım 4.5. Gün yaptım 12. Gün önceki çatlatma iğnesi etkisinden silik çizgi çıktı koyulaşmadı. Negatif olduğunu düşünüyorum ( çünkü 5.gün embriyosu başkalarında hep çıkmış) ve bi kahve içip fal bakıcam artık. Moralim bozuldu açıkcası. Ben yandım siz yanmayın test yapmayın.
Çok çok zor ama tutuyorum bende kendimitest yapmadan durabilenleri yürektteeen tebrik ediyorum :)
Hadı hayırlısı canım. Kaçıncı gün embriyosu dondurulmus muKızlar hepinizin mesajlarınızı her gün tek tek takip ediyorum hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum ve bizler içinde dua eder misiniz diyorum kızlar beklemek çok zor zaman geçmiyor nasıl dayanıcaz bilmiyorum benim bugün transferi saymazsak 4. Günüm
doktorlar neye göre kesin pozitif dediBende ilkinde doktorlar kesin pozitif dedi yükseldim sonra bi geldi negatif
Kaliteli embriyo güzel hormon değerleri sorunsuz rahim gördükleri için ama Allah ol demedi onu atladılardoktorlar neye göre kesin pozitif dedi