2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Estağfirullah ben de ne yazdığımı unutmuşumevin içinde yürümek mantıklı biraz büyükse çok daha iyi, küçük olunca insan biraz git gel yapmaktan sıkılıyorda Simge duman tamamdır bir bakayım videolarına çok teşekkür ederim. Şahsen çokta hareketli olmamam gerekli günde yarım saat yürüyüşler yeterli denildi, tansiyon ilacına başladım bugün, detaylı ultrason için gittiğim doktor, bir daha gelmemi söylemişti, tansiyonlar düşmeyince, aniden olulşan ödemler ve bebeği besleyen damarlarda direnç görünce ve bebek haftasına göre de geri kalınca hem coraspin hemde tansiyon ilacına başlamamı bugünden itibaren hemen kullanmam gerektiğini söyledi. Biraz bebiş için endişeliyim, tansiyon ilacının bir yan etkisi olur mu diye ama kullanan çok kişi var ve her şey onun iyiliği için İşte bana çok hareketsiz kalma ama çok ayakta da kalma şu kadarcık yürüyüş yapsan sana yeterli denildi. Belki pilatesi yapamam ama nefes egzersizleri varsa onları deneyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…