- 21 Haziran 2023
- 340
- 423
- 23
Canım çok geçmiş olsun bende de bugün tansiyon 16’lara çıkınca hastaneye gittik, protein kaçağından şüphelendiler. Çünkü bebek bir hafta geriden geldiği için ona bağladılar, kilosu biraz azmış normalde 22 haftalık olması gerekliyken 21 gözüküyor yani belki protein kaçağı olabilir deyip bugün test verdim, çok şükür temiz çıktı, diğer her şeyde normal şükür lakin tansiyonu sürekli ölçüp, takip etmemi istedi eğer tansiyon yüksek bir şekilde devam ederse, ilaca başlamamı lakin ilacın da bebeğin büyümesini etkileyebileceğini söyledi tabii bir ihtimal, şu anlık akışına bıraktık her şey bugün yaşandıİyi akşamlar herkese
Dün kontrolüm vardı bebeğin suyu fazla çıktı. Bugün şeker yüklemesi yapıldı ondan olabiliyormuş ama şeker de temiz çıktı. Başına böyle bişey gelen ya da duyan var mı ?
İdrarımda yüksek enfeksiyon ve protein kaçağı da varmış
Amin aminmygenius Fufuka Woman
Su normal ultrason muayenesinde ölçülüyor. Erken doğuma sebep oluyormuş normal doğumda da sorunlara yol açıyormuş. Karnım olması gerekenden büyük ve gergin duruyor Bebek bir hafta önden gidiyor şu an tedbir amaçlı diyetisyen ile diyete başladım haftaya da endokrine gidicem herhangi bi şeker yükselmesi olmaması için. Enfeksiyon için antibiyotik ve fitil tedavisine başladık.
Tansiyonumu bir aydır ölçüyordum 14 ü geçmedi çok şükür
Evet doktorumda bol su dedi p.tesi tekrar kontrole gidicem. Dediğin gibi güzel düşünücez. Hakkımızda hayırlı güzel şeyler olsun inşallah
Canım çok geçmiş olsun tansiyonuna dikkat et bundan sonraCanım çok geçmiş olsun bende de bugün tansiyon 16’lara çıkınca hastaneye gittik, protein kaçağından şüphelendiler. Çünkü bebek bir hafta geriden geldiği için ona bağladılar, kilosu biraz azmış normalde 22 haftalık olması gerekliyken 21 gözüküyor yani belki protein kaçağı olabilir deyip bugün test verdim, çok şükür temiz çıktı, diğer her şeyde normal şükür lakin tansiyonu sürekli ölçüp, takip etmemi istedi eğer tansiyon yüksek bir şekilde devam ederse, ilaca başlamamı lakin ilacın da bebeğin büyümesini etkileyebileceğini söyledi tabii bir ihtimal, şu anlık akışına bıraktık her şey bugün yaşandıçevremdeki birkaç arkadaşımla istişare ettim, bir hafta geriden gelme durumunun normal bir durum olduğunu öğrendim, doktor ara daha çok açılırsa en kötüsü biraz zayıf doğar dedi. Önemli olan sağlıklı olması, bu yüzden güzel düşünüp güzele yoracağız dedik. Protein kaçağı olsaydı ne yapmak gerekliydi diye sormuştum, bol su içmek ve bir şey daha demişti de hatırlamıyorum. O yüzden sen o güzel canını sıkma canım, en azından protein kaçağını erkenden farkına varmaları iyi olmuş. Peki nasıl bir yol izleyeceksiniz? Doktor bahsetti mi?
Teşekkür ederim canım benim işte sık sık ölçüyorum, bakalımCanım çok geçmiş olsun tansiyonuna dikkat et bundan sonra
Anladım canım yediğine içtiğine dikkat edersin diyetisyen söyler zaten her şeyi. Enfeksiyonda çabucak geçsin gitsin inşallahmygenius Fufuka Woman
Su normal ultrason muayenesinde ölçülüyor. Erken doğuma sebep oluyormuş normal doğumda da sorunlara yol açıyormuş. Karnım olması gerekenden büyük ve gergin duruyor Bebek bir hafta önden gidiyor şu an tedbir amaçlı diyetisyen ile diyete başladım haftaya da endokrine gidicem herhangi bi şeker yükselmesi olmaması için. Enfeksiyon için antibiyotik ve fitil tedavisine başladık.
Tansiyonumu bir aydır ölçüyordum 14 ü geçmedi çok şükür
Evet doktorumda bol su dedi p.tesi tekrar kontrole gidicem. Dediğin gibi güzel düşünücez. Hakkımızda hayırlı güzel şeyler olsun inşallah
Canım öncelikle geçmiş olsun bebeğin suyunun az olması da çok olması da iyi bir şey değil ama bu sınırları geniş bir durum her bebeğin suyu aynı olacak diye bir şey yok. Bazı bebeklerin özellikle önden giden iri bebeklerin suyu biraz fazla olabiliyor şeker normal çıktıysa zaten suyun fazlalığı normaldir çünkü suyun fazla ise şeker , suyun az ise tansiyondan supeleniliyor ilk. İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte en sık görülen şeylerden biri şuan bende de var ama küçük bir enfeksiyon bol su iç yeter dedi doktor ilaç bile yazmadı. Normalde tukettigin sudan daha fazla tüketmeye bol bol tuvalete çıkmaya çalış geçecektir mutlaka.İyi akşamlar herkese
Dün kontrolüm vardı bebeğin suyu fazla çıktı. Bugün şeker yüklemesi yapıldı ondan olabiliyormuş ama şeker de temiz çıktı. Başına böyle bişey gelen ya da duyan var mı ?
İdrarımda yüksek enfeksiyon ve protein kaçağı da varmış
Bana daha bisey diyen yok ama emin degilim ben yaptirmayaCanım daha yaptırmadım o kadar şeyden aklıma bile gelmemişti, geçen sağlık ocağındaki hemşire hanım arayıp hatırlattı ama bir doz olayım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. Doktoruma daha danışmadım peki sen ? Bu arada şeker yüklemesi ilk başlarda çok keyifli yani bana göresonraları biraz sıkıcı, yine onu da olurum herhalde
Canım sorması ayıp neden emin değilsin merak ettim?Bana daha bisey diyen yok ama emin degilim ben yaptirmaya
Tekrardan geçmiş olsun canım doğru sende taşikardi vardı peki nabzını hangi sıklıkla ölçüyorsun, takip ediyor musun ?Bana da detaylı ultrasonda doktor sende taşikardi var rahimde ki damarları dinledim çok hızlı atıyor nabzın dedi. Ne yapabilirim hiç bilmiyorum nabzım hep yüksek
Etmiyorum canım tansiyon aleti bile almadım alayım en iyisi demiTekrardan geçmiş olsun canım doğru sende taşikardi vardı peki nabzını hangi sıklıkla ölçüyorsun, takip ediyor musun ?
Ben de de yoktu, bu durumdan dolayı hemen internetten uygun fiyata sipariş ettim çok şükür 2-3 güne elime ulaştı. Tavsiye ederim canım bu zamana kadar temkinli davrandık. Takip etmekte fayda var.Etmiyorum canım tansiyon aleti bile almadım alayım en iyisi demi
Şimdi sipariş verdim bende canım. Hemde evde bulunsun iyi oldu. Takip edeyim bende durumuBen de de yoktu, bu durumdan dolayı hemen internetten uygun fiyata sipariş ettim çok şükür 2-3 güne elime ulaştı. Tavsiye ederim canım bu zamana kadar temkinli davrandık. Takip etmekte fayda var.
Ya herkes bisey diyorya.kafam karışıyor. Aşılara guven yok.seker yuklemesi sakn yaotirmayin diyor mesela canan karatayCanım sorması ayıp neden emin değilsin merak ettim?
Hadi hayırlı, uğurlu olsun şimdiden güle güle kullan canımŞimdi sipariş verdim bende canım. Hemde evde bulunsun iyi oldu. Takip edeyim bende durumu
Beklenen doğum tarihine yapıyorlar..32 haftaya girince veriyorlar veya aktarma yapıyorlar..Erken doğunca kaç gün kalmışsa doğum sonrasına aktarılıyorKızlar izne ayrılma durumu beklenen doğum tarihine göre mi yoksa bulunduğumuz tarihe göre mi oluyor. Benim sezeryan olacağı için 2 hafta erken olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?