2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kizllar bebek arabası aldınız mi veya hangi markayi almayi düşünüyorsunuz?? Araştıran var mi acaba aranizda ??
Benim kardeşlerimde her model var..Bir kardeşim bana verecek ama çok büyük o arabada zor oluyor..o yüzden katlananlardan kabin boy alıcam kullanımı çok rahat..marka bakmadım henüz çıkamadığım için

Kızlar 16.hafta bitmek üzere bu haftalarda bebek hareketi hisseden var mı? Ben hala hissetmiyorum doktor 20.haftadan sonra hissedersin dedi ama daha erkende hissediliyormuş. Tek bebeğe hamile olup erken haftada hisseden var mi

Kızlar 16.hafta bitmek üzere bu haftalarda bebek hareketi hisseden var mı? Ben hala hissetmiyorum doktor 20.haftadan sonra hissedersin dedi ama daha erkende hissediliyormuş. Tek bebeğe hamile olup erken haftada hisseden var mi
Bende aynı haftadayım canım henüz hissetmiyorum bana doktor 17.haftadan sonra hissedersin dedi

Valla 15 hafta oldum annem kızıyor niye hissetmiyorsun diyeama kardeşlerim dahil arkadaşlarım hep ilk gebeliklerde geç hissedildiğini söylüyorlar

Valla 15 hafta oldum annem kızıyor niye hissetmiyorsun diyeama kardeşlerim dahil arkadaşlarım hep ilk gebeliklerde geç hissedildiğini söylüyorlar
Erken haftalarda hissedenler var evet ama herkesin vücudu farklı işte iç göbeği kalın olanlar geç hissediyormuş heralde demekki geç hissedecegiz
Aynen ben de öyle düşünüyorum..ben burdayım dese bir an önce
Bekleyeceğiz demekki bir süre daha

Kizz niye o kadar bekliceksin ki
Ya benim çalıştığım yerde bi arkadaşın 6 aylıkken karnında bebeği ölmüş Allah hiç birimize göstermesin tabi ondan ben doğum iznine girmeye yakın alışveriş yaparım dedim zaten internetten alışveriş yaparım ben normalde de öyleyim

Ben 17 deyken şerbetli bi tatlı yedim ondan sonra sanki kalbim karnımda atıyor gibi bir pıt pıt hissettim hatta dedim psikolojik mi acaba

Kızlar ben bayadır annemde kalıyordum artık evime geçtim, tabii haliylen hafta sonundan beri evle ilgileniyoruz, maşallah tozlar cirit atıyordu Çok şükür şimdi rahatladık ailem sağolsun Burada bayağı konuşmalar birikmiş. Wiraya Rabbim yar ve yardımcın olsun canım aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve buradan 5-6 arkadaşa Çok şükür ki ciddi bir durum yokmuş, kuzenimin göremcesinin de kanaması çok olmuştu diye hatırlıyorum hatta düştü sanmışlar ama çok şükür şu an evladını doğurdu, kucağına aldı. mygenius arkadaşım çok doğru bir konuya değindi. Herkesin hamileliği farklı oluyor lakin senin durumunu daha önceleri yaşadığım için iyi anlıyorum. İnsanın takmaması elde değil ama şükür ki 3 doktora gidiyormuşsun çok şükür kanama alanı yok. O zaman endişelenmeye gerekte yok diyeceğim ama gene küçükte olsa bir endişe oluyor, bizde de oluyor. Olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil Rabbim her birimizi daha da iyi eylesin, her daim güzel haberler alalım Bu arada bebeğin hareketlenme olayına gelince bazen benim de böyle pıt pıt atıyor gibi oluyor ama emin olamıyorum. Emin bir şekilde hareketlerini hissettiğimiz zamanları da tez zamanda görürüz inşallah kalpleri kendileri gibi güzel anneler

Hee anladim cnm da bu risk hepimiz için var yani öyle kötü olan herseyin düşünürsek hiç birşey yapamayiz ki Allah kimseye yaşatmasın evlat acısını.
Ama kendine göre ayarlamişsin tabiki alisverisi bende daha hic birsey almadim da yılbaşından önce büyük parcalari alsam mi diye düşünüyorum sadece durduğu yerde etiket değiştirecegi için ama bakalim kısmet

Kızlar bi arkadaşım için İstanbul Avrupa yakasında hastasıyla güzel ilgilenen bi kadın doğumcu arıyoruz. Şişli memorial hastanesi dr.figen Hanım haricinde arkadaş bu doktora gidiyor ama memnun kalmamış. Hastanesi ve doktoru iyi olan bildiğiniz bi yer varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederiz

Canım avrupa yakasında hangi taraf yakınsa medipol hastanesine gidebilir genel olarak iyi hastane ve doktorları

İşte öyle olanlar da var..rabbim başa vermesinBen de 32 den sonra alırım diyordum aslında ama Kasım indirimlerinden aldım bişeyler

Fiyat konusunda çok haklısn farkedecek bayagı ama üç beş takılmayıp alacağım artık zamanı geldiğinde. Zaten bambu beşik annemler alacak karyolasını da abim verck kendi bebelerininkini araba içinde bebek doğduktan sonra bile olur ilk başlarda kullanılmıyor o puset bi tek en başta lazım o da artık ne olursa

İşte öyle olanlar da var..rabbim başa vermesinBen de 32 den sonra alırım diyordum aslında ama Kasım indirimlerinden aldım bişeyler
Allah sağlıcakla kullanmasını nasip etsin minnakın.Ben de zaten favlıyorum hep alacağım zaman oyalanmamak adına hoş bana fırsat verirlerse teyzesi çok hevesli bide onun istediği cinsiyette olunca zor tutuyorum bişey almaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…