- 13 Aralık 2015
- 912
- 768
- 103
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ben de oyleyim ama bir daha ne zaman bunlari yasayacagiz diyip biraz koyvermeye calisiyorum nolur sen de oyle yap icinden geldigi gibi yasa ama sosyal medyada paylasmaya bir sey diyemiyorum cunku ben de hala nazardan korkumdan paylasmadim hagshshsh
Kızlar günaydın bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçasıKızlar hazır arkadaşım böyle güzel fotoğraf atmışken söyleyeyim, şöyle ki hepimiz zor süreçlerden geçtik doğal olarak birçok şeye de özeniyoruz, bu kutlamalar bana da hoş gelse de böyle bir kutlama yapmayı düşünmüyordum yani zaten zar zor bulmuşum bebemi böyle bir şey yapmak şımarıklık gibi geliyordu, hakkım değilmiş gibi bir de dünyada, ülkede o kadar kötü haberler alırken benim böyle bir lüksümün olması bana doğru gelmemişti neyse o yüzden cinsiyet kutlama partisi kayınvalidemler istediğinde kabul etmedim lakin liseden beri çok yakın olduğum arkadaşlarımdan biri hafta sonu bana ve diğer arkadaşlara sürpriz yaparak kendi çapında içi pembiş dolu bir pasta ve bir sürü hazırlık yapmış, kendi evini güzelcene süslemiş 7 aylık bebişiyle zor duran bir bebek olmasına rağmen hazırlamış sağolsunYani o kadar mahçup oldum ki istemem yan cebime koy gibilerinden oldu şimdi kayınvalidemlere de bir şey demiyorum, durumu anlatmıyorum yanlış anlarlar diye Paylaşım da yapmadım. Biraz kendimi suçlu da hissettim, bir de nazar denilen bir şey var zaten paylaşmasam daha iyi dedim. Milletin her şeyi var ama gene nazarı değen değiyor velhasıl kelam eleştirdiğim şeyin içinde oldum istemem yan cebime koy hesabıLakin insanı da mutlu ediyormuş şimdi yalan da söylemeyeyimHarbi mutlu oldum ama yine söylüyorum lüks gibi geliyor bana
İnşallah bugün güzel haberler alırsınİnşallah öyle olur tek embriyom var ve durumu bu maalesef pazartesi arıycaz dedi tekrar. Teşekkür ederim
Bence de paylaşmayın benim kardeşim paylaştı partiyi gecesine ağrım başladı bir haftalık ara tatilim doktorla geçtiKızlar günaydın bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçası
Benim hiç geçmedi..bugün endokrin kontrolüm vardı..sabahtan beri ayaktayım ve ağrı biraz fazla var şu anKızlar aranızda hala kasık ağrısı yaşayan var mı ben 17.haftadayım yeni başladı dünden beri sol tarafta gerginlik hissi var sürekli
Ya sizin kutlamada çok güzel yerinde olmuş, video çekmekte çok mantıklı ne güzel anı olarak kalmış. Yani sevdiklerinle, sana değer veren insanlarla bir arada olup bu güzel anları paylaşmak tarif edilemez bir mutluluk doğruKızlar günaydın bende aynı düşüncedeyim benim de kız arkadaşlarım çok istiyordu eşim kendi aramızda öğrenelim demişti bizde eşimle öğrendiğimiz gün birer pasta aldık içine cinsiyet renklerine göre draje koydular bebeklerimize video çekerek hem onlara konuşma yaptık hemde pastaların kestik böyle öğrendik cinsiyetlerini video kaydı onlara hatıra kalsın diye kendi aramızda öğrendik arkadaşlarımla da dışarıda tatlı yemeye çıktık minik bir kutlama olmuş oldu ve hiç birimiz hiçbir sosyal mecrada paylaşmamış olduk sen paylaşılmasını istemiyorsan arkadaşlarına da paylaştırma sende paylaşma bunu onlara söyleyebilirsin yanlış anlayacaklarını düşünmüyorum. ne kadar güzel bir hatıra kalmış, ya hiç umurunda olmayan insanlar olsaydı etrafında ne kadar güzel seni düşünmüş böyle bir sürpriz hazırlamışlar kutlamak güzel bir şey bence sevdiklerinle ve sevdiklerin sana değer veriyor çok güzel paylaşma konusunda bende çok taraftar değilim açıkçası
Ay çok geçmiş olsun canım şu an iyi misin? Ben böyle zamanlarda kendimi okuyorum arkadaşlarBence de paylaşmayın benim kardeşim paylaştı partiyi gecesine ağrım başladı bir haftalık ara tatilim doktorla geçti
Çok geçmiş olsun inşallah daha fazla doz gerekmezBu arada endokrin doktorum bana insülin başladı..simdilik sadece gece yapıcam..sabah açlık şekerim hep yüksek çıkıyordi..inşallah işe yarar ve daha fazla doz gerekmez
Alamadım( ctesi kötü deyince epey moralim bozulmuştu o gün tuttum zaten yasını ama bugün olmadı diye aradıklarında yine çok canım sıkıldı yazarken bile şuan zor tutuyorum kendimi. Bir tane bile kaliteli yumurtam yoksa bu yaşta bundan sonra ve bu maddi sıkışıklıkla umudum çok az artık.Beklediğim tahminim zaten buydu ama yine de kesinleşmesi üzüyor.tüp bebek sonrası hamile kalanlar falan olurmuş diye eşim de okumuş belki öyle olur diyor da bir tane kalitesiz bile olsa embriyo oluşmamışki doğal olacağı ihtimal olsun. Allah büyük yapacak bişey yok şimdilik.İnşallah bugün güzel haberler alırsın
Umudunu kaybetme . Tabi böyle konuşmak kolay diyeceksin ama hepimiz bu yoldan geçtiğimiz için yaşadığımız korkular bile hep ortak . İnşallah güzelleşiyordur nasiplerimizAlamadım( ctesi kötü deyince epey moralim bozulmuştu o gün tuttum zaten yasını ama bugün olmadı diye aradıklarında yine çok canım sıkıldı yazarken bile şuan zor tutuyorum kendimi. Bir tane bile kaliteli yumurtam yoksa bu yaşta bundan sonra ve bu maddi sıkışıklıkla umudum çok az artık.Beklediğim tahminim zaten buydu ama yine de kesinleşmesi üzüyor.tüp bebek sonrası hamile kalanlar falan olurmuş diye eşim de okumuş belki öyle olur diyor da bir tane kalitesiz bile olsa embriyo oluşmamışki doğal olacağı ihtimal olsun. Allah büyük yapacak bişey yok şimdilik.
Öyle tabi geçen gün burdaBir yerde okudum 13.denemede oldu diyordu. Nasipte varsa vakti de var demekki Allah büyük. Teselli olmaktan avunmaktan sabretmekten başka bir yol yok şu an. Teşekkür ederimUmudunu kaybetme . Tabi böyle konuşmak kolay diyeceksin ama hepimiz bu yoldan geçtiğimiz için yaşadığımız korkular bile hep ortak . İnşallah güzelleşiyordur nasiplerimiz
O altın yumurtanın hangi ay ne zaman geleceğini Allah bilir..umutsuz olma..organlar sizde olduğu sürece umut var..rben 43 yaşındayım..6 kere denedim, transfer daha çok..rabbim sana da nasip etsinAlamadım( ctesi kötü deyince epey moralim bozulmuştu o gün tuttum zaten yasını ama bugün olmadı diye aradıklarında yine çok canım sıkıldı yazarken bile şuan zor tutuyorum kendimi. Bir tane bile kaliteli yumurtam yoksa bu yaşta bundan sonra ve bu maddi sıkışıklıkla umudum çok az artık.Beklediğim tahminim zaten buydu ama yine de kesinleşmesi üzüyor.tüp bebek sonrası hamile kalanlar falan olurmuş diye eşim de okumuş belki öyle olur diyor da bir tane kalitesiz bile olsa embriyo oluşmamışki doğal olacağı ihtimal olsun. Allah büyük yapacak bişey yok şimdilik.
Benim de sol tarafta ağrı yoklayıp gidiyor. Normaldir heralde ya 16. Haftamdaym ben de. Bize dua edin kızlar bağırsak parlaklığı görmüştü bi doktor genetik anormallik olabilir demişti kendi doktoruma söylediğimde rahat ol takma demişti ama insanın canı sıkılıyor yine de.Kızlar aranızda hala kasık ağrısı yaşayan var mı ben 17.haftadayım yeni başladı dünden beri sol tarafta gerginlik hissi var sürekli
Kendi doktoruna güven sen boşver zaten detaylıya az kaldı 20.hafta gibi yapıyolar orda net belli olurBenim de sol tarafta ağrı yoklayıp gidiyor. Normaldir heralde ya 16. Haftamdaym ben de. Bize dua edin kızlar bağırsak parlaklığı görmüştü bi doktor genetik anormallik olabilir demişti kendi doktoruma söylediğimde rahat ol takma demişti ama insanın canı sıkılıyor yine de.
Bendede degerler normal yaziyor.icerikde ne cikti sizin .normal yazmasi bisey ifade ediyormuCanım bende de değerler gözükmüyordu test sonucu yazıyordu sadece normal yazıyordu, içeriğini göstermiyordu ama hastane mesaj atmıştı zaten sonucunuz çıktı doktorla görüşebilirsiniz diye neyse hastanenin Labaratuarını arayıp e mail ile göndermesini istedim lakin gerek yokmuş, gittiğimde zaten doktor gösteriyor, anlatıyor dosya veriyorlar. İşte bilmediğim için sen de istersen aceleyse işin bir araştır. Belki e mail ile atarlar.
bakalım cuma kendi doktoruma gideceğim inşallah yoktur önemli bişeyKendi doktoruna güven sen boşver zaten detaylıya az kaldı 20.hafta gibi yapıyolar orda net belli olur
Canım biz doktorla görüştük yani aldı bizi karşısına değerleri anlattı, her şeyin normal olduğunu ultrasonun %80 ama kan değerlerinin %20 etkilediğini söyledi, orta riskte çıktığını söyledi ama genetik taramanın temiz çıktığını tüp bebek olduğunu söyleyince üzerinde durmadı, durmadık takmamak gerek yani taktıkça büyütürüz. Sonuçta risk hesaplıyor tahmini olarak, net bilgi vermiyor.Bendede degerler normal yaziyor.icerikde ne cikti sizin .normal yazmasi bisey ifade ediyormu
Anladim.kontrolume daha 2 hafta varda ondan endiselendim birazCanım biz doktorla görüştük yani aldı bizi karşısına değerleri anlattı, her şeyin normal olduğunu ultrasonun %80 ama kan değerlerinin %20 etkilediğini söyledi, orta riskte çıktığını söyledi ama genetik taramanın temiz çıktığını tüp bebek olduğunu söyleyince üzerinde durmadı, durmadık takmamak gerek yani taktıkça büyütürüz. Sonuçta risk hesaplıyor tahmini olarak, net bilgi vermiyor.
Amin Allah razı olsun ne kadar sıkıntıların zorlanman varsa kolay geçsin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah sen de Ben de 42 yaşındayım hep okudum yazıklarını senin de , bu ilk denememdi zaten ilkte olması mucize olurdu ama bir tarafı yine de umut ediyor insanın ve oluşan tek embriyo 2 ye bölünüp kalmış öyle.Sıfırdan denemeye maddi gücümüz yok şuan. Dert ettiğm bu aslında benim zamanım bu kadar azken maddi engele takılmak zoruma gidiyor. Bir sene içinde rahata çıkacağız aslında ama benim sabrım vaktim sağlığım kalmadı gibi hissediyorum artık Allah büyük yine de vardır bir hayır diye teselli buluyoruz.O altın yumurtanın hangi ay ne zaman geleceğini Allah bilir..umutsuz olma..organlar sizde olduğu sürece umut var..rben 43 yaşındayım..6 kere denedim, transfer daha çok..rabbim sana da nasip etsin
Yaş da önemli tabii..deneyebildiğin en erken zamanda denemeni tavsiye ederim çok ara verme..Sana destek olabilecek birileri varsa seneyi bekleme bence..evet zor ve pahalı bir süreç ama bizim vaktimiz sınırlı..ben bankadan kredi çekmiştim ve işe yaradı çok şükür..inşallah senin de olacakAmin Allah razı olsun ne kadar sıkıntıların zorlanman varsa kolay geçsin sağ sağlim kucağına alırsın inşallah sen de Ben de 42 yaşındayım hep okudum yazıklarını senin de , bu ilk denememdi zaten ilkte olması mucize olurdu ama bir tarafı yine de umut ediyor insanın ve oluşan tek embriyo 2 ye bölünüp kalmış öyle.Sıfırdan denemeye maddi gücümüz yok şuan. Dert ettiğm bu aslında benim zamanım bu kadar azken maddi engele takılmak zoruma gidiyor. Bir sene içinde rahata çıkacağız aslında ama benim sabrım vaktim sağlığım kalmadı gibi hissediyorum artık Allah büyük yine de vardır bir hayır diye teselli buluyoruz.