Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fitil yok mu sendeBen 14+2 oldum progestan 50 lik iğneye kalçadan 3 günde bir devam dedi,duphaston günde 2 içiyordum bırak dedi,ama korkuyorum ben yine kanama olur diye bire dusurdum bikac gunden birakacagim
Hayır canım hiç fitil kullanmadim benFitil yok mu sende
Benim sadece bir tanesinde heterozigot yazıyor,kan sulandırıcı igne kullaniyorumKizlar cok onemli bir sey sormak istiyorum size 6 li trombofili panelinde sadece 1 tanesi pozitif olan biri var mi aramizda?
Ya her iki doktorum da kullanma gerek yok kanama yapar diyor ama icim hic rahat degil baska doktorlara soruyorum su an sizde kanama oldu mu 10.haftadan sonra?Benim sadece bir tanesinde heterozigot yazıyor,kan sulandırıcı igne kullaniyorum
Evet 6.gün beklenip gelişimini tamamlayan embriyolar var3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,
İnşallah öyle olur tek embriyom var ve durumu bu maalesef pazartesi arıycaz dedi tekrar. Teşekkür ederimEvet 6.gün beklenip gelişimini tamamlayan embriyolar var
Oldu 12. Haftada şiddetli kanama yaşadım,öncesinde de yaşamıştım şuan 14 u geçtik çok şükür sknti yok,tüp bebek doktorum kullanmana gerek yok kan sulandırıcı demişti ama kadın doğum doktorum küçük de olsa risk var göze alamam kullanmamayı,kullanmalısın dedi,kanama varken bile clexan iğneye devam dediYa her iki doktorum da kullanma gerek yok kanama yapar diyor ama icim hic rahat degil baska doktorlara soruyorum su an sizde kanama oldu mu 10.haftadan sonra?
Hayırlı, uğurlu olsun canım oğlanların sayısı artıyor maşallah subhanallahRabbimin izniyle evladını, evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle kucağına alasın, alalım inşallah.Bu arada benim de bir oğluşum oluyor
Canım 2 heterozigot, 1 homozigot var bende, kan sulandırıcı kullanıyorum.Kizlar cok onemli bir sey sormak istiyorum size 6 li trombofili panelinde sadece 1 tanesi pozitif olan biri var mi aramizda?
Canım benim 2 embriyom için öyle demişlerdi çok üzülmüştüm sonra 6. Güne ulaştı ve genetik taramaları da temiz geldi şu an dondurulmuş haldeler çok şükür. Ya sabır belki çok güzel haberler alacaksın3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,
Canım bende de değerler gözükmüyordu test sonucu yazıyordu sadece normal yazıyordu, içeriğini göstermiyordu ama hastane mesaj atmıştı zaten sonucunuz çıktı doktorla görüşebilirsiniz diye neyse hastanenin Labaratuarını arayıp e mail ile göndermesini istedim lakin gerek yokmuş, gittiğimde zaten doktor gösteriyor, anlatıyor dosya veriyorlar. İşte bilmediğim için sen de istersen aceleyse işin bir araştır. Belki e mail ile atarlar.Arkadaslar benim e nabizda ikili test sonucu cikmis gorunuyor ama rapor ektedir yaziyor.nerde oldugunu bulamadim.bilen varmi nasil bakcam
Yaa ne güzel inşallah benim de öyle olur teşekkür ederimHayırlı, uğurlu olsun canım oğlanların sayısı artıyor maşallah subhanallahRabbimin izniyle evladını, evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle kucağına alasın, alalım inşallah.
Canım 2 heterozigot, 1 homozigot var bende, kan sulandırıcı kullanıyorum.
Canım benim 2 embriyom için öyle demişlerdi çok üzülmüştüm sonra 6. Güne ulaştı ve genetik taramaları da temiz geldi şu an dondurulmuş haldeler çok şükür. Ya sabır belki çok güzel haberler alacaksın
E nabız da ekte olan şeyler telefondan görünmüyor. Bilgisayarda açınca yandaki ok işaretine basınca hepsi çıkıyordu sanırım. Tam kan sayımı testleri de öyle mesela telefonda içeriği görünmüyor bilgisayarda görünüyor ancak.rapor içinde geçerli mi bakmak lazım tabi .Arkadaslar benim e nabizda ikili test sonucu cikmis gorunuyor ama rapor ektedir yaziyor.nerde oldugunu bulamadim.bilen varmi nasil bakcam
Konuşmadığımız sürede de bel ağrıları başladı sabah yataktan kalkarken oluyor bir iki dk sonra geçiyor gerçekten her yeni hafta yeni bir güncelleme geliyor resmenMaksimum 2-3 gün sürüyor sizin bir buçuk hafta sürmüş, nasıl dayandınız tebrik ederim. Daha öncede 2 kez başıma gelmişti. Ayda bir böyle bel ağrısı geliyor geldi mi 2 veya 3 gün ağırıp gidiyor umarım öyledir
Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim erkek sayımız Bayaa arttı grupta maşallahKızlar benim de bir oğlum oluyor evde yapılan bütün hurafe testler de kız çıkmıştı oysa ki Hepimizin ki sağlıkla afiyetle gelsin inşallah
Hareketlerini hissetmeye başladınız mıBenim de çıktı biraz..kendini belli ediyor
Çıksın aslında karınlarımız kaç sene bu anı bekledik hepimiz çok mutlu oluyorum ayna da gördükçe sadece iş yerinde daha müdürüme söylemedim ve etraftan ay hamile misin yorumları alıyorum müdürüme söylesem rahatlayacağım daCanım öyle derler, annem de öyle diyor benim de karnım çok fena çıktı halbuki 2 buçuk kilo almışım çokta değil yani iyi mi kötü mü bilemedim Ya da yok yok bence çok güzel bir şey, hep tam bir hamiş olmak isterdim o yolda ilerliyoruz biiznillah güzel güzel maşallah subhanallah diyelim
Ciddi misiniz yaaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah süreç içerisinde her şey yolunda gider ve daha erken bırakırsınız inşallahBu hafta kontrolde doktora sordum..geçen hafta fitile 32 haftaya kadar devam edeceğimi söylemişti.
Bu hafta iğneyi ne zaman bırakıcam dedim ona da devam edeceksin dedi vallahi ağlicaktım kalçam mahvoldu..plasenta aşağıda desteklememiz lazım riske atamayız dedi bana ama iğneyi değiştirdik en azından