O iğnenin bebek doğduktan sonra bebeğin hormonlarını bozduğu tespit edilmiş o yüzden farklı progesteron iğneleri kullanılıyorProluton depot hiç bi yerde yok piyasadan kaldırılmış
Hepsi aynı etkiyi yapıyor..proludex kullanımı daha kolayBen prolutex kullanıyorum en baştan beri Protestan daha mı iyi ?
Bende prolutex kullandım iki ay sonrasında kanama olunca kalçadan progestana geçtikBen prolutex kullanıyorum en baştan beri Protestan daha mı iyi ?
Hayir 11.haftada yasadim ama yine de hicbir seye devam et demediler kanama aninda iki tane fitil disinda hicbir sey kullanmadimKızlar hala iğne ve fitile devam ediyor musunuz? Özellikle kanama geçirenler yazarsa çok sevinirim
Canım 14. Haftadayım en son 12. Haftada kanama geçirdim şuan kanama alanı yokKızlar hala iğne ve fitile devam ediyor musunuz? Özellikle kanama geçirenler yazarsa çok sevinirim
Canım bende 2 kg aldım suana kadar bakalım bundan sonrada alacakmısım gibi iştahım acıldı cünkü bakalım nolucaz13+5’iz tek embriyo 5. Gün ama iç karnım küçük olduğu için karnım dışarı baya çıktı. Annemin de öyle kocaman karnı olurmuş. Tabii karnım büyüsün hevesi vardı, yalan yok halen var ama bu gidişle alıp başını gidecekmiş gibiKilo aldınız mı?
Oh yarasın şifa olsun bence iki kilo gayet güzel, iyiCanım bende 2 kg aldım suana kadar bakalım bundan sonrada alacakmısım gibi iştahım acıldı cünkü bakalım nolucaz
Evet valla kilo alınır verilir sağlıkla doguralım hepimiz inşallahOh yarasın şifa olsun bence iki kilo gayet güzel, iyimaşallah subhanallah yani canım bugünleri mum gibi aradık, olsun bebişler sağlıkla büyüsünde kiloyu çok takmamaya çalışacağız artık
Kaçlık progestan kullandınız acabaBende prolutex kullandım iki ay sonrasında kanama olunca kalçadan progestana geçtik
Progestan iğne kaçlık kullandınız acabaCanım 14. Haftadayım en son 12. Haftada kanama geçirdim şuan kanama alanı yok
Fitil hergün devam Progestan iğneyi hafta da bire düşürdü sadece. Kan sulandırıcı ve folik asit doğuma kadar devam genetikten dolayı
Fitili kaçlık kullanıyorsunuz acaba ?Canım 14. Haftadayım en son 12. Haftada kanama geçirdim şuan kanama alanı yok
Fitil hergün devam Progestan iğneyi hafta da bire düşürdü sadece. Kan sulandırıcı ve folik asit doğuma kadar devam genetikten dolayı
kanama kesileli 1 ay oldu ama hala fitil falan devam ediyoruz bizimki mi çok pimpirikli anlamadım kiHayir 11.haftada yasadim ama yine de hicbir seye devam et demediler kanama aninda iki tane fitil disinda hicbir sey kullanmadim
Progestan dex kullanıyorum fitili en başından beri sabah akşam bir taneProgestan iğne kaçlık kullandınız acaba
Benim hem tup bebek hem suan ki doktorum da inanilmaz rahat bosver biraz pimpirikli olsunlar ya doguma kadar kullanan cok kisi var fitilikanama kesileli 1 ay oldu ama hala fitil falan devam ediyoruz bizimki mi çok pimpirikli anlamadım ki
Bende o iğneyi kullandım progesteron ile aynı olduğunu söylemişti doktorumBen prolutex kullanıyorum en baştan beri Protestan daha mı iyi ?
Ben 14+2 oldum progestan 50 lik iğneye kalçadan 3 günde bir devam dedi,duphaston günde 2 içiyordum bırak dedi,ama korkuyorum ben yine kanama olur diye bire dusurdum bikac gunden birakacagimKızlar hala iğne ve fitile devam ediyor musunuz? Özellikle kanama geçirenler yazarsa çok sevinirim
Oğlan anaları çoğalıyorBu arada benim de bir oğluşum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?